Aktív témák
-
Müge
tag
Ha erősen processzor igényes is, nehogymár ne legyen neki elég egy 3700...
Sztem messze nem nyújt annyit, mint amekkora a gépigénye! Irreális.
Ódákat zengenek a grafikáról - hát, én egyáltalán nem padlóztam tőle, sőt, semmi rendkívüli...
Egyedül a naplemente/napnyugta üt
Ok, megpróbálom AF nélkül...
KösziA tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között - Theroux
-
george11
addikt
Az a mod amivel páncélja lesz a lónak,az csak optikai tuning, tehát csak látványelem,nem lesz tőle jobb a ló .
De ha nincs az istállóban,akkor valaki/valami megölte.
Nekem ezerszer volt már,hogy gyorsutazással közlekedtem, akkor ugye mindig velem együtt odateszi a lovat is ahova érkezem. A lovat otthagytam,és gyalog indultam tovább, majd dolgom végeztével ismét gyorsutazással vissza a vársba,és a ló mindig bekerült a karámba.
Szal ha nem jelenik meg akkor meghalt"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Használj gyorsutazást(bármelyik városba), és ott lesz a lovad a helyi stablesben(vagyis ahol lovakat lehet venni).
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Spyx
tag
lehet lovat megölni , de nem ezt, ez úgy viselkedik mint egy quest NPC kiírja hogy unconsious de nem döglik meg,
azért akarom lerakni mert idegesít hogy állandóan sebzem szegény a területre ható varázslatokkal, meg ha melléütök a szörnyek akkor néha eltalálom és fogy a kardomból a charge.Gyötrődő halálos játék: élet! Tőled én még mit kívánnék?!...
-
Sárpac
nagyúr
Javítom a hszt mert baromira látszik, hogy megzavartak írás közben!
2kérdésem van.
1. Hogy tudod beállítani a játékot, hogy több memóriát használjon és kevesebb legyen a töltögetés, ha mondjuk 2giga ramod van? Hogyan kell az init megbuherálni?
2. 7800gtx karim van sm3at automatikusan használja a játék vagy ezt is be kell kapcsolni?Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Alvin_ti4200
félisten
-
törölt tag
hát én 9600xt-n futtatom, most egy oblivion.ini graf-beállt nézek, ezen most 1024×768, Bloom, teljes látótávolsággal, teljes belső árnyék, összes víz maxolva, összes láthatóság maxolva, teljes fű, legmagasabb textura részletességgel, és az apróbbak is felhúzva fut 24fps-en,
ami nincs bekapcsolva (sajnos ) semmi külső árnyék, se fű se fa árnyék, se hdr, semmi élsimítás. (ja és nincs Vsync.)
érdemes szöszölni, bár ahogy olvastam sokaknak többféle módszer van a gépigény csökkentésére.
Sztem kell egy tehermentes win, megfelelő vga driver, és szöszölés a grafbeállal.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest