Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
válasz spleenszuru #9608 üzenetére
Ha valakinél egész alakos pajzsot látsz, kerüld el messziről. Vagy idézz szellemfarkasokat, és amíg azokkal foglalkozik, ütheted. Vagy szerezz egy kolosszális kardot, az ellen csak részben véd a pajzsuk.
Vagy szerezd meg a Bloodhound's Fanget, és a megfelelő pillanatban mehet a shift+jobb kattintás, majd shift+bal kattintásos kombó (azt hiszem).Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Moby
addikt
Szerintem azért nem tudsz parryzni, mert a parry egy weaponskill, és nincs rajta minden pajzson, de ez csak tipp. Azokat a bácsikat ott végtelenül egyszerű lenyomni egy fogpiszkálóval is, csak meg kell várni, hogy szétnyissa a védelmét. Nem emlékeztem már mennyire kemények azok ott, most direkt indítottam egy ilyen fogpiszkálós nyomorultat hogy megnézzem mennyire nehéz azokon ott átmenni. Hát semennyire. Szóval ne a vigort farmold, az nem jó semmire. És egyébként működik benne a parry is, csak én pl tök béna vagyok hozzá, mert sosem használtam ER-ben.
[ Szerkesztve ]
-
donki
senior tag
Nem a classod számít, hanem a fegyvered. Minél előbb szerezd meg a Zweihandert, az nem pattan le a pajzsról, azzal könnyedén agyonvered.
-
Gothmog
senior tag
A vicc, hogyha dodge gurulok, még azt is követi a már támadás alatt lévő lándzsája, és betalál.
Deja vu érzésem van, mert ugyanezt tapasztaltam az első végigjátszásomban ott, amikor a hármat is gyorsan döfni tudó nehézpáncélos lovag nekem ugrott. Nem is felém nézett a lándzsa hegye (úgy 120 fokkal odébb), mégis sebzett... Csak lestem ki a fejemből, hogy mi van már...
De komolyra fordítva, az van, amit Bad Pritt írt fentebb: ha jó ütemben megy a dodge, nem sebződsz. Tényleg annyi, hogy rá kell érezni. (Szamurájjal ment nekem is az első végigjátszás.)Endure. In enduring, grow strong.
-
Bad Pritt
félisten
Jó ütemben kell gurulni és nem talál el.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest