Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Én most az Intes build-del nyomulok. Annyit csaltam, hogy elszaladtam a meteor staff-ért és ott fel is vettem a kődobálós spell-t. Elég hatékony.
Első végigjátszásnál megjegyeztem, hogy a Carian sword-ot hol vettem fel, az jó kis Intes kardnak néztem, viszont nagyon rosszul scale-el most nekem. D-D-D és hiába növelem az intet nem nagyon nő a sebzésEzt le kell majd cserélnem.
Így hogy tudom már nagyjából mi merre, jóval hatékonyabb vagyok, de intes build is hatékonyabbnak néz ki. A sima kis lövés és egyből leszedni a kisebb enemyket.
Lassan jön a stormhill castle, kíváncsi vagyok ott mire leszek képes.
De lehet előtte Lucariat fogom megcsinálni mert ott rengeteg intes cucc van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest