- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- League of Legends
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Path of Exile 2
- Battlefield 2042
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
terepfutást javaslom.
vagy vmi joféle pályát.
Diosgyőrbe járunk ki futni, dehát ott az a pálya....sokkal többet bírsz rajta futni. kisebb erőkifejtéssel sokkal jobban mész , mert az a borítás(nemtom mi a neve ) megdobja az embert. ilyen gumiféle
aztán ott bír menni az ember...
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Dr.Én
veterán
válasz Pulsar #11593 üzenetére
ha jol tudom ott minden hétvégén vagy második héten van fizu?
legalább is haverom amikor kint volt neki igy fizettek valahogy...darál0w én is akarok majd futni, csak az kérdés hogy mennyire fogja birni a térdem..........
ez még mindig jobb kép, mint mait valóság rejt rolaneki álltam edzés tervet keresni
[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Pulsar #11589 üzenetére
Resident evil: a kaptár.
egész film alatt meg sem mozdultam. de amikor a végén kijön a csaj a korházbol és a sotit megrántja....bazmeg sikítottam majdnem
(#11591) Pulsar nemtom lehet e recept nélkül. neke édesanyém hozta, gyogyszerész
megkérdezem tőle, ha hazajön.
mivel játékvezető vagyok, muszáj futnom.
szal igen. futok. meg szobabicikli, ha hidegvan
(#11590) parduc18
szevaváltoztasd már meg a fejed.
félek tőle
[ Szerkesztve ]
-
parduc18
csendes tag
Szép jó estét mindenkinek!!!!!!!!
Tiszteletem Dr. Én!!!!!A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.
-
veterán
heheeejj...! Grat az új avatarhoz!
hát nem, de végülis 500 forint... elötte elvoltma reggeltől estig úgy, hogy ettem egy szendvicset, most kell 3 meg valami nasi, meg alif vágrom, hogy hazaérjek, és ebédeljek
(#11584) Dr.Én 7-8 éve mikor angliába éltem akkor került kint egy doboz cigi 2000 forintba.. mindig inportálam ki a cigit meg aztán találtam egy törököt aki fusi keleteurópai cigit árult
(#11587) darál0w ilyen még a tekszaszi láncfűrészes volt.. ott mindenki ugrált... de az egy fos film.. csak ijeszgettek, semmi rémóület, meg izgalom.. csak hirtelen.. HUH... aztán ilyegyé meg vazzeg...
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
szép napot.
íccakai totyik, aztán nappal van élet...olvashatok...
grat. az arcképhez DR
(#11548) Pulsar én egyfolytában ugráltam...de hál'istennek más is, és nem éreztem magam szánalmasnak
(#11563) buherka showder klubban hallottam először.
husvéti mesében...
töményet?
áhh azt nem kocsival vagyok.
akkor agancsos kola?
na az jöhet
(#11562) Pulsar 183cm.
105ről visszamentem 95re. és fogyok. gyogyszerrel.
Reductil a neve. hatásos. persze mellette mozgok is....
a sok éjszaka miatt kicsit eldurvultam. mindig este ettem, utána megy szunya. aztán jöttek a kilok...ez meg elveszi az étvágyat. teljesen.
[ Szerkesztve ]
-
j0k3r!
senior tag
doktor ur jo lett az uj avatarja
some men just wanna watch the world burn...
-
j0k3r!
senior tag
f*sza elkezdett szallingozni ez a kib*szott ho...
-
veterán
most esik le
leszoktál és másfél év után újból vissza? minek? Miért? Hogyan? Azóta is?
néha nekem is hiányzik még így 7 hónap után is, de azért messze vagyok attól, hogy rágyújtsak!
bár a hétfőtől az igazgatónk leköltözik hozzánk, és ott fog ülni mellettem, szóval lehet visszaszokok[ Szerkesztve ]
-
j0k3r!
senior tag
-
veterán
húúú bazz.. láttátok már az az új indiános dzsonszt? hűtőszekrénybe az atomrobbanárt túlélte...
atomtámadás ellen is véd...?! azellen nem véd...
ha ezt Árpád jómunkás ember el9bb tudja akkor nem beton bunkert épít, hanem hűtőházat(#11563) buherkaagancsos kólát ismertem... hó oldal !
(#11564) Pecc akkor ha tükörbe nézek Téged látlak?
(#11565) Dr.Én misz, hogy körbe..?!
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz Pulsar #11552 üzenetére
Tetszik a szlengszótár?...használd egészséggel. Lehet jópofa szavakat tanulni belőle.
Az összes jóféle káromkodás is benne van.
Ez is tetszik...Agancsos Cola=>JägermeisterOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Dr.Én
veterán
válasz Pulsar #11558 üzenetére
hosszú távú bicajozás....térdemnek jot tesz...este és reggel....végzek egy kis felülést.....fekvőtámaszt...meg majd még várom a hasznos tanácsokat....(norbi féle hülyeségekkel hagyjanak)...valahol még van egy házilag csinált sulyzó is...
nem dohányzok...szóval ilyen gondom nincs......
hála az égnek és most 80kg vagyok
szóval azért remélem segit ez....
be jön a jobb idő akkor még egy kis futást is hozzá teszek......WOT: kissio
-
buherka
addikt
válasz Pulsar #11549 üzenetére
Nem hinném, hogy passzív ház lenne, mert gyárilag telepakolják Zalman ventivel.
Valamint az alaplapi oldal nem lamellás kialakítású, így a hőcsöveket sem lenne hová vezetni.A passzív háza a Zalmannak ez a 15-20kg-os csoda: TNN 300. Itthon nem is lehet ezeket kapni, mert olyan brutál áruk van. Meg igény sem nagyon lenne rá.
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Dr.Én
veterán
-
Dr.Én
veterán
válasz Pulsar #11554 üzenetére
hát remélem is hogy jobb lesz.... tágas is, majd a GTX 260 is kényelmesen elfog benne férni....na meg most alaposan szétszedve a gépet kitakarithatok mindent átpakoláskor...
főleg az miatt cserélem le mert rezonál a házikó és hát ide nem tudok be rakni semmi gumit a rezonálás ellen...de hát ez van, lassan három évet ki birt eza mostani Elite 331-es kéró...még anno egy AC Alpine 7 proci hütő, egy celeron proci-ért kaptam cserébena most el tünök egy kis időre.....elvégzem a fontos dolgokat ide haza, aztán majd jövök....
a rádioaktiv sugárzásrol kell tételt kidolgoznom, jó csak vázlatosan...ma nyolcadika van???akkor elvileg megujjulok
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
válasz Pulsar #11549 üzenetére
A pénz beszél sajnos...ha nem kellene mutternak manit adnom akkor bele férne a 690 is...egy biztos, ez is szellős lesz, rezonálás elleni megoldással van megcsinálva....jól néz ki....és nem is vészes az ára...sea...mondjuk amikor bejött akkor 13000ft volt
Jó reggelt Mindenkinek
-
veterán
válasz buherka #11498 üzenetére
nekem szemtengely ferdülésem van (nem kancsal vagyok ) meg rossz is a szemem, de nem nagyon zavar ez... a színes az nagyon...
hát azért én néha néha fel fel ültem metróra, de pl abusszal biztos bajban lennék, főleg mióta átszámozták
(#11499) buherka végülis igen.. a Zalman sosem volt olcsó... amit linkeltél az a passzív ház?
(#11500) Dr.Én vége a 690 láznak?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Winner_hun #11479 üzenetére
már sajnos nem ...
(#11480) Dr.Én volt egy kettő...
régen de szerettem menni hóba cangázni
(#11494) buherka úúú, azt mi is láttuk 3D-ben... nagyon komolyságos volt
(#11495) darál0w a gázpalackos résznél is ugrott mindenki egy hatalmasat
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
ugylátom vasárnapi pörgés elmaradt
joreggelt!
-
j0k3r!
senior tag
nemtudom, van-e meg itt valaki, de en is csusztam, joejt!
-
j0k3r!
senior tag
joejt sracok!
-
darál0w
Jómunkásember
na ugylátom amugy sincs ma tul nagy élet, nameg korán is kelek, szal joéjt nektek gyerekek
-
j0k3r!
senior tag
-
buherka
addikt
A sportolók körében ez egy elég elterjedt kifejezés
A pilinckázás...
1. vacillál, habozik.
2. Vacakol, tököl. Lásd még: cicózik | cizellál | macskázik | molyol | pöcsöl | pöcsörészik | szöszmötöl | szöszöl | szüttyög | töketlenkedik | tökörészik
3. Bizonytalan, szabálytalan mozgással halad.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz tomyoy #11521 üzenetére
Persze küld el neki, hátha neki is sikerül a gari...Jó érzés segíteni máson...és még barátokra is lelhet az ember...ugye
Pilincka...amikor sokat versenyeztem régen, akkor a kezdőket hívtuk így De meg ne sértődj nekem
(#11522) darál0w...ha nagyon akar az ember valamit, akkor minden megoldható persze.
(#11523) Minyez...persze mindenképp szólok, ha ne adj isten mennék megnézni valamit. Anélkül ott nem néznék filmet, hogy pacsizás ne lenne.
Most, hogy Tomy mondta, hogy nézne ilyen 3D filmet, vele majd szívesen meglátogatnálak benneteket megint. A te számodat nem tudom, de Viktoron keresztül úgy is tudunk kommunikálni, meg hát ugye itt a PH is
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz j0k3r! #11511 üzenetére
T500 bele egy ilyen házba...a ház bele egy páncélautóba, páncélautóval meg beállni egy betonbunkerbe...és tuti nem sérül meg semmi
(#11510) Dr.Én ..amikor én ilyen takarítást rendezek itthon, akkor a cuccokat elnyomom itt a PH-n Milka csokiért, vagy Ice Tea-ért
(#11512) darál0w ...vetítik még egyáltalán ezt a filmet 3d-ben?
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
-
buherka
addikt
-
Dr.Én
veterán
válasz buherka #11507 üzenetére
de öszintén megmondva, megérte az árát
centurio 590 nekem ez is meg fogja tenni eg ydarabig...fő szempont.ne rezonáljon és szellős legyen
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Igen...a Zalman az nem csökkent árat. Amikor vettem a 600W-os tápom...vgy 3 éve. Akkor is 32K volt. most is annyi.
VF1000-es hűtést azt valahogy 9K körül vettem (Mistral), ha jól emlékszem. Most sincs 10k alatt sehol.Annak a Zalman háznak az ára is csodás. Ha olyan 30-40k körül lenne, akkor még el is gondolkodnék rajta, de 100K+ azért már kemény.
(#11502) darál0w ...Így is sokat segített Minyez és Viktor. Annyira nem akarom Őket megterhelni. Egyenlőre most még pihentetem a szemem
(#11501) j0k3r! ..sehol egy sorja, sehol egy illesztési hézag, profi szerelhetőség...ez a Zalman
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- EAFC 25
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,