Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nand708

csendes tag

válasz Nand708 #73276 üzenetére

Sikeresen visszakaptam a majd 900€-t és még a visszaküldés ktsg-ét is Paypaltól. Köszönöm a segítséget!
    Viszont a váz vásárlásáról nem tettem le.
    Találtam egyet Spanyolországban, viszont az eladó kikötötte, hogy paypallal nem lehet fizetni. gondolom a jutalék miatt..
    - Van olyan biztonságos az ebay vásárlói védelme, mint a Paypalé?
    - miért van az, hogy egyes termékeket csak az országspecifikus oldalakon találok meg, a .com -oson meg nem? Lehet egyenként végignézni az egyes oldalakat, nem értem miért jó ez.

• V/

Topikgazda

válasz Nand708 #73276 üzenetére

Az eBay Help szöveg nem minden esetre érvényes.
    Az amire utalnak az ránk nem vonatkozik, ezért is biztosítja a PayPal ezt. Azon kívül az általános help információ felül íródik, ha az eladó nem ad meg visszaküldési lehetőséget.

Egyébként ez olyan címke lenne, hogy az eladó kifizeti előre a USPS-nek díjat, ezt a címkét ráragasztja a vevő a csomagra és odaadja a lakása előtt elhaladó USPS postásnak, vagy beviszi ennek a postának a felvevőhelyére.
    Ilyen Németországban nincs, a Német Posta csak a neki kifizetett csomagot veszi át. Nálunk szintén ez a helyzet.
    Egyébként a Fogyasztóvédelmi Törvények is ezt írják, nincs benne olyan, hogy kötelezni kell ilyenre az eladókat, önként vállalhat visszaküldési költség kifizetést. A komolyabbak csinálják is.
    Itt persze most nem alkalmazható a törvény, mert nem bolti kereskedelem kategóriáról van szó.

Ajánlott alapból úgy 11000 Ft, csomagok esetén 50k-ról indul. Nem jellemező az elvesztés. De mérd le a súly a dobozát és kalkulálj, az Összefoglalói leírásban vannak futár cég lehetőségek is.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés