-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fardem
aktív tag
válasz Winner_hun #47524 üzenetére
jó pár adás vételem volt már, de nem magamból indulok ki, hanem itt a fórumban írókról. mivel én ha valamit árulok csak 1 db van belőle. És nem vagyok bolt. Aztán természetesen ajánlottan postázok mindent hogy meg is érkezzen. és a vevő ne sumákoljon hogy nem jött meg.
lehet túlzó a 99% amit írtam, de ha megszivat az eladó akkor semmi sem boldogít ha bukod a pénzt és a cuccot. sajnos a rendes eladók mellett a csalók is előfordulnak az ebayn és más piactéren. lehet télleg újraküldené, de mire az is ideér, akkor kifut az időből és pechje lesz, ha netán az újraküldött cucc sem jönne meg.
amúgy nem is tudom miért reklamál a srác, de a leírtak alapján nagyon úgy néz ki hogy az eladó trükközni próbálna vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Suzuki topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Go14/15 E1404G notebook 2 év garanciával!
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Dell Precision 5520 Gamer és Tervezői LAPTOP I7-7820HQ/ 16GB RAM / NVIDIA 4GB GDDR5
- Yaber Buffalo Pro U6 projektor Új ( bontott csomagolású)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest