Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Tomate
veterán
Van 10e-rem paypal balanceba, hogy tudom kiutaltatni a számlámra?
Köszi! -
Melack
veterán
válasz zoli03 #21790 üzenetére
Igen, épp a törvényesség az, ami nálam is felvillant. (Azt tegyük azért hozzá, hogy eleve fura, hogy a teljes árú terméket olcsóbban behozatva, alacsony árú számlával miért akarja valaki megmókolni?) De ez már legyen az ő dolga.
(#21789) TheWich: én nem akarok egy vinyót ráköti, mert az korlátozza. Routerre fogom rákötni a nyomtatóval együtt, és kész is - remélem.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
zoli03
őstag
válasz Melack #21788 üzenetére
Miért ne tudna? Elég, ha a PayPal számláról csinálsz egy printscreent, aztán azon már bármit át lehet írni. Az más kérdés, hogy törvényellenes.
#21785 TheWich: nem bontják, csak amit kedvük van/érdemesnek gondolják. Ha mindet kibontanák, többszöröse lenne a vámolás idő. Nem számolnak össze semmilyen tételt, ha több csomagod jön, akkor se adják össze az étréküket, hogy a határ fölé csússzon.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Nálam eleve így fog jönni számla, ergó nem kell neked belenyúlni. Plusz eleve nem is tudsz - ok, nem láttam még kínai számlát, lehet egy papírfecni, de akkor is. Vagy te vissza akarod írni a teljes árra?
(#21786) TheWich: én is, de leginkább párom már várja nagyon a terméket. Ha bejön, akkor én is át fogok valószínűleg állni rá - utána már csak a routert kell rávenni,hogy a nyomtató mellett a külső vinyót is kezelj
[ Szerkesztve ]
-
Vedro
tag
válasz Melack #21784 üzenetére
Arra gondolok, hogy átírom a fizetendő összeget rajta, persze hihetőre, mert beszéltem az eladóval és eleve alacsonyabb összeg van rajta és ajándékként van jelölve. (legalábbis ezt írta)
HTC Touch Diamond -> HTC Legend -> Google Nexus -> Samsung Galaxy S -> Acer CloudMobile S500 -> Motorola Moto G-> Google Nexus 4->Wileyfox Swift
-
Vedro
tag
válasz Melack #21782 üzenetére
Sziasztok, az a kérdés, hogy ha kicsit kikozmetikázom a Paypal számlát (aszerint amennyiről a dobozban lévő számla szól, vagy kicsit többet) akkor az nem nagyon necces?
HTC Touch Diamond -> HTC Legend -> Google Nexus -> Samsung Galaxy S -> Acer CloudMobile S500 -> Motorola Moto G-> Google Nexus 4->Wileyfox Swift
-
zsoltl
csendes tag
válasz Melack #21760 üzenetére
Hali
Nekem 30$-ról volt számla a csomagban. A vámos első kérése az egy nyilatkozat volt az értékről, második pedig egy másolat a paypal-ról.
Ök sem hülyék, nem fogják elhinni a 15$-t.
Utánanéznek a neten is a típusnak, ugyanis kibontják általában a csomagot. (az enyém legalábbis ki volt bontva)ZS
P.S. Ha 5K-t kell fizetned akkor még jó sztem
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudnátok adni egy működő vámhivatali tel.számot, amin érdeklődni tudok a csomagom iránt?
Előre is köszi
-
Drbonci
aktív tag
Mennyi jutalékot kell fizetni az eladás után az ebaynek? Vhol mintha 20%-ot olvastam volna de azt sokallom.
-
FehérHolló
veterán
Ha dolcsiban rakom fel eladásra a termékem, és csak US shippinget ajánl fel, azért ugye az europai userek is látják a hirdetésem?
Bocs, nagyon kezdő vagyok.
Skynet is real. It's called Google.
-
nikcica
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #21753 üzenetére
Ezeket már réges régen az elején elküldtük, ezért is vagyunk egyre dühösebbek. Azért köszi a választ.
-
nikcica
csendes tag
válasz faresz5 #21756 üzenetére
Eddig minden más megjött gyorspostával időben, soha nem volt semmi probléma, mint írtam...
A számlákat és a paypal bizonylatot elküldtük már a legelején, miután az ügyintézős nőci felhívott minket, de mégis áll a dolog... Nem, hogy gyorsabb ügyintézés nincs, hanem semmi Kezdem azt érezni, hogy kihajítottunk az ablakon laza 23ezer forintot... -
randras
veterán
Ilyen van?
-
TheWich
tag
válasz TheWich #21765 üzenetére
Én a múlt héten rendeltem pár ketyerét, kisebb összegűeket (4-9$ os tételek), de azok ilyen 11-23 munkanapos szállítással érkeznek meg. Első rendeléseim headset, touch pen, bicycle computer, stb ...
De még várom a szállítást vagy 1-2-3 hétig. Bár még nem sikerült megfejtenem a különbséget a Standard Int'l Shipping és a Economy Int'l Shipping között.Új rendelést már csak ezek után teszek szerintem. Így a tablet is augusztusra csúszik. De már fognám a kezemben. Ezért gondoltam, hogy akkor EU-n belülről rendelek. Németet nem szeretem mint nyelvet, de az angolt igen. Így gondolkodom Angliában.
Valaki rendelt már e területről tabetet vagy valami más műszaki dolgot. Mire kell figyelni...?
-
Melack
veterán
válasz szutyis #21764 üzenetére
Nem feltétlen rontottad el. Van, amikor a bank a vásárlásod után x ideig zárolja az összeget, majd csak utána oldja fel a szolgáltató felé. Ha a paypal szerint ok, akkor semmi gond.
(#21765) TheWich: a kamera annyira nem fontos nekünk, de GPSes normális nem nagyon van ennyiért a piacon. Még egy-két infót bevárunk, aztán indul a rendelés
[ Szerkesztve ]
-
TheWich
tag
válasz Melack #21737 üzenetére
A 800*480 már jó felbontás, azon már lehet lesni filmet. Persze képátló számít. Azért egy telefonba bele nyomorított sok képpont nem azonos egy tableten találhatóval. Sok képpont lehet aksi merítő is. Szóval teljesen jó, újra meglestem a gépeteket
A kitűzött célt nagyon jól fogja kezelni. Netezés, olvasás, én még video telefonálást (skype) sem elfelejthető, ugyanis 1,3 Mp-s kamera van benne.
-
szutyis
tag
Sziasztok
Vettem egy tételt ebay aukción.Paypal-al ki is fizettem ,de a számlámon a pénzt kártyavásárlás cimen zárolva van.Paypal meg komplettnek írja a tranzakciót.
Valamit elrontanék?
Válaszokat előre is köszönöm. -
bandi3345
csendes tag
Szerintetek mikor ér ide? Kezdek nagyon pipa lenni.
Időpont Hely * Küldemény információ Kiegészítő információ
2012.07.05 09:41 200949(CHINA) Küldemény felvéve / Item accepted2012.07.08 13:26 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.07.08 17:33 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.07.08 23:23 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.07.09 23:23 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.07.11 08:30 Budapest 1005 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.07.11 08:34 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
-
zsoltl
csendes tag
válasz Melack #21730 üzenetére
Hali!
Én egy Onda Vi10 Elite tabletet vettem kb. 2 hónapja.
120$ körül volt a teljes ár postával együtt. 2 paypal számlám volt, az egyik 89,9-ről. Ezt íveltem be a vámosoknak és fizetnem kellett 5200 ft vámot a cuccra. DHL-el 3 np alatt MO-n volt, és még 4 nap volt a vám szarakodása.Valszeg nem fogod megúszni a vámot.
innen vettem: redtabletpc.com
ZS
-
faresz5
senior tag
válasz nikcica #21751 üzenetére
Gyorspostát felejtsétek már el, vámcsalogató és hiába jön meg gyorsan, a vámon akár 1.5hétig is ülhetnek rajta. Előbb megérkezett volna sima postával, ja és elképzelhető,hogy vámot se kellett volna fizetned rá. Magaddal szúrtál ki de nagyon.
Vámnak küld el a paypal számlát a mielőbbi vámkezelés miatt. Számíthatsz rá,hogy 27% áfát + kb 2000ft postai ügyintézési díjat fogsz még fizetni pluszban.
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
Sziasztok! Angliából rendeltem valamit egy ajánlott [eladótól] Royal Mail Airmail (Small Packets) csomagban, amit július 4-én fel is adtak (most szerdán lesz 2 hete), de a mai napig nem kaptam meg... Elvileg 4-8 munkanap alatt itt kellett volna lennie, a múlt héten azt mondta az eldó, hogy várjunk 2 hetet mert néha lassú a posta, na de ennyire?! Én kezdek aggódni, hogy lenyúlták valahol a csomagom, jogosan?
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz nikcica #21751 üzenetére
Nem tudom, hogy vámot kell-e majd rá fizetni, de mivel a cucc ára meghaladja a 45€-t, azért ÁFÁ-t biztosan kell majd rá fizetni. Hamarosan kapni fogtok egy levelet a postától, hogy a vámügyintézéshez küldjétek el hozzájuk a számlát vagy banki kivonatot, amin részletesen fel van tüntetve az áru értéke és a postaköltség. Mivel ebay ilyet -tudtommal- nem ad, ezért az eladótól kell kérnetek értéknyilatkozatot, és azt kell elküldeni. Miután ez megtörtént, a posta lefolytatja a vámkezelést, majd minden előzetes értesítés nélkül elpostázza nektek utánvétesítve a cuccot. Az utánvét összege= a vámköltségek és az utánvétes postai küldemények árának összegével.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
veterán
válasz faresz5 #21749 üzenetére
Ezt megírtam neki az előző levélbe.
Azért írtam neki, hogy csinálok róla videót, hogy tényleg hibás.
Liciten nyertem meg a termékeket amúgy. megírtam neki, hogy nekem a visszaküldés 20 dollár, és nem lehetne, hogy újraküldi, vagy ha nem akkor pénzt vissza.
Ezt írtam neki előzőleg:
I would like to receive the products, but the return postage cost of the defective items would be about $ 20, which is very highIf there is no option to resend, I accept the refund
If necessary, I do a video about the malfunction
Erre írta, hogy küldjem vissza simán
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
nikcica
csendes tag
Sziasztok srácok!
Ugyan nem számítógépes kütyüt rendeltünk párommal, hanem egy tetoválógépet, de úgy érzem, eléggé idevág a dolog.
Kérdés a szokásos;Amerikából pikkpakk ideért a csomag USPS Priority Mail International-el, ragszám alapján végig tudjuk követni, a probléma csak a szokásos átokverte postával van, mivel ülnek rajta, leszarva részükről azt, hogy direkt gyorsabb szállítással kértük a terméket, mert már a hétvégén szükségünk lett volna a gépre. Felvettük a kapcsolatot az egyik postás nőcivel, aki nagyon segítőkész, meg bármi bajunk volt eddig, megírtuk neki mailben, azonnal hívott minket, hogy nyugodjunk meg stb... Viszont most őt is esélytelen elérni... Kigondolta volna
Persze, amikor rákérdeztünk, hogy esetleg a posta kifogja-e nekünk fizetni a gyorsposta díját, mivel miattuk áll a csomag, természetesen nemleges választ kaptunk, hogy ez nem az ő hibájuk, mire mondtuk neki, hogy az amerikai postáé sem és a feladóé sem, mert érdekes módon onnan 5naőp alatt ideért a csomag... Erre azt a választ kaptuk, hogy háááát a vámosok hibája ők ülnek rajta, szóval ment az egymásra mutogatásNos a következő dolgokat látjuk a Magyar Átkozott Posta oldalán:
2012.07.02 23:10 08902(UNITED STATES) Küldemény felvéve / Item accepted
2012.07.04 05:39 USJECA(UNITED STATES Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange
2012.07.04 05:41 USJECA(UNITED STATES Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.07.05 01:00 USJECA(UNITED STATES Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.07.09 11:17 Budapest 1005 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.07.09 12:28 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.07.10 08:00 Budapest 1005 Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance
2012.07.13 07:00 Budapest 1005 Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
Mennyit kell még szerintetek várnunk a csomagra és lesz-e rá vámköltség? 19.000 forint értékű a tetoválógép és majdnem 4000 forint volt a gyorsposta díja...
Képet töltöttem fel, hogy lássátok mekkora és milyen tartalmú csomagról van szó.
(Rendeltünk már többször is ebayről, SOHA! semmilyen problémánk nem volt a postával, ezért vagyunk eléggé idegesek, plusz van jobb dolgunk is, mint egész nap itthon ülni és várni az istenverte futárt)Köszönjük előre is a válaszotokat! Szép napot!
[ Szerkesztve ]
-
faresz5
senior tag
válasz Silent77 #21748 üzenetére
Nevetséges, mond meg neki,hogy 20dollár lenne a visszaküldés. Egyébként jelen estben is egyszerűbb lett volna letagadni a megérkezést, mint hetekig a eladóval veszekedni,(ráadásúl trükköznek foylamatosan, meg sablon szövegeket küldözgetnek) én már meguntam, inkább letagadom, de nem fogom visszaküldözgetni 4x-s áron.
Most is volt egy ügyem, 30 dollár érték nem jött meg, nem adott trackinget 2 hétig vitatkoztam vele, 44napom case nyitottam, elkezdi rendben feladja újra trackinggel, szóljak 2nap múlva(akkor már a case-n belül beszélgettünk,) kérem a trackinget, azt mondja megint tracking nélkül adta fel, ekkor nyitottam egy claim-et és visszakaptam a pénzt 1hét múlva. Ha mégis megkapom az árút, akkor majd visszakapja a pénzt de addig is nem bízom benne, mert már tucatszor tett ígéretet, és hazudott is.(érdekesség, a termék eltűnt és nem tudtam értékelni sajnos) -
faresz5
senior tag
válasz Melack #21746 üzenetére
Dehogynem,veszel egy elosztót és bedugod az usb-s töltőket, tescoban leheet kapni akár 12 230-s elosztót is 1000ft-ért
A tablet elég sokat felvesz a hálózatból, nem tudod megosztva tölteni semmivel(ha arra gondoltál,hogy 1db usb-s töltővel töltesz mindent)Ami még fontos, ne kérd drága dhl, és társaival a szállítást, mert automatikusan vámra megy. Csak sima hk post, singapure post ,stb tracking numberrel. A drága 20-50$ postázás vonza a vámosokat.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz faresz5 #21745 üzenetére
Amazonost nem mertem berendelni épp emiatt. Ezt meg be fogom, mert párom nagyon meg van érte zavarodva. Mondjuk én is elgondolkoztam rajta, simán levelezni meg netezni bőven elég.
Olyan elosztó nincs, amit a falba bedugva tudok USB-s eszközöket tölteni, 4-6 db-ot egyszerre? Mert most azt számoltam, hogy ha lesz ilyen készülék (2 db), akkor az már 5 db ilyen USBs eszközt jelent,amit egyszerre kellene tölteni.
-
Melack
veterán
-
faresz5
senior tag
válasz Silent77 #21742 üzenetére
Én is így értelmezem, viszont én tracking nélkül nem adnám fel, mert simán letagadhatja vagy elveszhet. Mekkora értékről van szó,hogy visszaküldeti?
Bár ez olyan,hogy nekem is azt mondták,hogy kapok kompenzációt a vissza postázásárt 10 dollárt,(5200ft volt a posta) aztán case után visszakaptam a termék árát, viszont a 10dollárról hallgattak mint majom a fűben.(holot elég sokat rendeltem már tőlük.)Szóval erre a majd visszaadom dologra nem érdemes várni szerinten kb olyan mint a lottó vagy bejön vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Megírtam az eladónak akinek mindkét terméke hibás, hogy a visszaküldés drága lenne, de ha kell csinálok videót róla.
Ma ezt a választ kaptam:
hello my friend
The fan, pls do not sent it back, pls help me sent the 7" USB Keyboard &Leather Case Bag back only.
pls sent it by postage stamp. it will cost cheap, and i will refund you the postage. okay?
when you sent it back, pls take a picture of receipt, i will refund you at once.
many thanks for your cooperate.Arra kér, hogy adjam fel simán, és ő azt is megtéríti?
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
faresz5
senior tag
válasz Melack #21737 üzenetére
Arra vigyázz, hogy előfordulnak rosszak, (főleg ilyen nevenincseknél, aminek még talán honlapja sincsen)és akkor vissza kell küldeni, ami kb 5000ft-s tétel, plusz idő.
Trackingért ne fizess ha megteheted, az csak az eladót védi, ha nem jön meg és tracking nélkül küldi úgyis visszakapod az árát. Aksikkal vigyázz sok a szar köztük, és szintén ha rossz és visszakel küldeni, akkor az 3-4ezer ft,(ha van tracking nem tudod letagadni,hogy megjött, és ha olyan az eladó visszaküldeti veled, így legalább tracking nélkül van egy kis mozgástered, ami lehet,hogy nem túl szép, de pénzkímélő megoldás minden esetben.)
[ Szerkesztve ]
-
Szicskeee
tag
Sziasztok!
Csak most regisztraltam e-bayre, most szeretnek eloszor vasarolni a laptopomhoz egy uj aksit es 1 uj billentyuzetet a kovetkezo 2 ot neztem ki:
AkksiA billentyuhoz ugy latom jar tracking number is($4.99USD (With tracking NO.) 7-21 business days --> Other Countries )
Szeretnem megkerdezni tolletek, aki tapasztaltabb h mire kell odafigyeljek vasarlasnal es h szerintetek van-e baj ezekkel a cuccokkal?
-
Melack
veterán
válasz TheWich #21734 üzenetére
Igen, tényleg nagyon jó ár érte. Itthon ez +10eFt a kintihez képest. Az nekünk most sokat számít. Egyelőre egy válaszra várok, de az eladó jelezte, hogy megoldható a 15 $ + Gift a számlára
Hát ez a 800*480 nem tudom, milyen. Én még nem próbáltam így filmet nézni, de ezen leginkább könyvet olvasna párom. Meg netezne.
-
törölt tag
Sziasztok!
Ha megvámolnak valamit mennyi idő míg kiküldik a levelet?
Nekem már lassan egy hete áll a csomag a vámon, "Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs" szöveggel, a tracking szerint.
Értéke nincs 45 euró, viszont egy nagyobb csomagról van szó. -
TheWich
tag
válasz Melack #21733 üzenetére
Egész jó, és az ár is profi. És a töltőt igényed szerit olyat ad amilyet kérsz, ez így tényleg főnyeremény. És a nyelv is okés, ha angolul tud az már jó, de ez még írás szerint magyarul is képes.
Már csak ki kell várni akkor a szállítási időt.Nem témába vág de megkérdezem, ha nem gond:
Felbontás méretét tableteken a 800x480 mennyire megfelelő? Tudom hogy viszi a filmeket egyik másik 16:10, 16:9 képernyő arányban. Csak a mostani telefonomon is pont ekkora a felbontás (Samsung O2) -
Melack
veterán
válasz TheWich #21732 üzenetére
Nálunk ez a készülék lett a nyerő. 7". bővíthető, 4.0 és magyarul is tud. Az OTG kábel meg maga az ajándék. Britektől nem láttam ilyet, sőt, egyetlen egyet sem. Így marad ez a megoldás szerintem.
-
TheWich
tag
válasz Melack #21730 üzenetére
Tableteken gondolkodom én is. Átnéztem jó pár keresési formában őket.
Egyelőre még informálódom. De még nem tudom milyet kellene.Sok minden tényező függő. De mindenképp Android 4.0... és a proci és ram se legyen gyenge nagyon, valamint a tárhely és bővítési lehetőséget is nem árt figyelni.
De asszem a legjárhatóbb út az Angliából való rendelés, vámot megkerülve. De további tényező például a töltési lehetőség itthon.
Neked mik a szempontok? Mi a kiszemelt készülék?
-
Melack
veterán
Helló!
Páromnak szeretnék rendelni egy 8"-os tabletet, 60-100$ közötti értékben (még nem tudom, melyik lesz a nyerő). A kérdésem az, hogy ha 4.0-s androidos tabletet rendelek, akkor az minden gond nélkül átjön a vámon, és használható is lesz?
Valaki rendelt már így tabletet?
Köszönöm a válaszaitokat!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz TESCO-Zsömle #21727 üzenetére
Biztos, ami fix, rákérdeztem. Megerősítették, hogy ha az ebay-ről szeretnék vásárolni, akkor be kell fizetnem a 180€-s éves díjat (15€/hó), valamint emellett ki kell fizetnem a havi 1 csomagot, amit küldenek, illetve ha ehhez új dobozt kell használniuk, mert épp nincs használt, akkor 10€-t a dobozért. Vagyis durván számítva (havi 10kg árú esetén) az ebay-ezés havi összköltsége 35-45€. Ennyit kéne egy éven keresztül minden hónapban kitermelni a behozott cuccok eladásából, különben bukta az egész.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
-
RAiN91
őstag
Most nézem a vámos papírokat, a 40$-os postát már nem számolták az ÁFÁ-ba, csak a termék árához. Pedig a kísérő lapokon is ott volt minden, és a printscreen-elt Paypal számlán is egyértelmű volt a fizetett összeg.
-
Bodz
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #21724 üzenetére
Nem merültem nagyon bele a honlapba, de nem ezt keresed?
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Tamás88 #21719 üzenetére
1. Nem kell mail-proxi. Csomag-proxi kell, ami továbbküldi Magyarhonba azokat a csomagokat, amiket az eladók nem hajlandóak pl Germánián kívülre postázni...
2. Igen. Nemzetközi droghálózatot akarok indítani az EU-n belül, és iitt kérek tanácsokat. Hogy sikerült kitalálni?
Emberek tényleg ennyire nagy baromságot kérdeztem volna?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
válasz TESCO-Zsömle #21718 üzenetére
1. Miért kellene mail proxy? A jelenlegi e-mail címedet is használhatod, működik freemail-el is, de ha ennyire parázol, akkor regisztrálj egy hotmail címet, azzal tuti nem lesz gond.
2. Amúgy mégis mivel szeretnél üzletelni? Drogokkal vagy mi, hogy ennyire félsz a hatóságoktól? Fogod meghirdeted, valaki megveszi, pénzfizetés után feladod, az adatoknál az egyebet jelölöd be, és elküldöd. És reménykedsz, hogy nem fog átverni téged a vevő (mert sajnos ilyenek is vannak).
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ahoy.
Két témában kéne segítség.
1 - Létezik-e olyan posta(fiók?) szolgáltatás, ami annyiból áll, hogy az arra beérkező leveleket/csomagokat egyből továbbítják egy másik címre? Amolyan küldemény-proxi. Elsősorban német érdekelne.
2 - Segítség kéne életem első ebay-es eladásához. Mik a követelmények, mik a korlátozások, és mire kell figyelni? Hogyan kalkuláljon az ember nemzetközi postázási díjat, és hogyan kerülje el a külföldi szervekkel való összeütközést?
Előre is köszönöm.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TheWich
tag
Sziasztok!
Nemrégiben kezdtem bele az ebay világába így kezdő zöld fülű ként egy kérdésem lenne sok másik mellett persze. Egy két üzletet tettem is a hét közepén, távolkelet irányába, de amíg valamit is látok azokból még jó pár napnak el kell telnie.
A kérdésem a szállítási/postázási formákhoz kapcsolódnak.
Bizonyára találkoztatok sok formával már. Valaki össze tudja foglalni a lényegeseket pár mondatban.
Pl. Economy Int'l Shipping VS. Economy Int'l Postage
és további formátumok -
wmarci
senior tag
válasz Stanley-B. #21707 üzenetére
Én is sokat vettem már az A&F boltból, de az nagyon drága. Igaz ez sem olcsó de kb ahogy írtad is feléért megvan, és ugyanaz a termék. Érdemes ilyen boltokat( eladókat) keresni e-bayen. A jobb felsőt én is meg akartam venni még (redbirds), csak először megnézem milyen is ez valójában.
-
faresz5
senior tag
válasz RAiN91 #21711 üzenetére
Igen, kapsz nemzetközi tracking numbert, RB...........HU formátumban, amit tudsz követni a posta.hu-n. Én lefényképeztem a csomagot(postán) elküldtem az eladónak és visszaadta a pénzem(pedig $170 volt), 1.46kg-s csomag, kínába elsőbbséggel,ajánlott levélként 5200ft volt, 15x-s biztosítás volt rajta,(ha elveszett volna jobban járok). 1hét alatt megérkezett, persze lehet szerencsém volt. Ems olyan 3-5nap alatt érkezik meg az 14k lett volna.
-
Ayg0
senior tag
Sziasztok!
Egy jó angolost keresek aki segítene felnyomni egy ferde szemű nyomorék eladót az EBP-n. Hátha lesz valami... Lényeg röviden: a licites cuccainál saját regjével manipulálja az árakat. Eddig is sejtettem, hogy ez megy, de nem volt ellene bizonyítékom. Most azt hiszem hibázott és el lehetne kapni. Aki tudna időt szánni a levelezés megfogalmazára, fordítására (sajnos az én nyelvtudásom ehhez már kevés) az kérem dobjon egy privit!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
RAiN91
őstag
A magyar postánál, ha küldök valamit külföldre ajánlott levélként, akkor kapok tracking numbert? Mert a belföldi ajánlottaknál hiába írtam be a trackingba azt a számot, kiírta, hogy nincsen ilyen csomag. Vagy csak azt tudom megnézni, hogy átvették-e, vagy sem, és nekem ennyi elég is, ha Ebay-en árulok?
-
-
szutyis
tag
Sziasztok
Megnyertem egy aukciót 400$ értékben (karóra alkatrész)
Magánembertől jönne USPS First Class Mail International-al.
Mit kellene írnom neki ,hogy a vám ne végezzen ki? és kb mikorra jön meg?
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv -
Tomate
veterán
válasz randras #21694 üzenetére
Én amcsiktól szinte mindig kaptam tracking numbert és nem voltak magas postaköltségek.... Indíts case-t, hogy nem kaptad meg és full refund. Majd az eladó bizonygathatja, hogy feladta ha meg nem tudja az neki baj. De szimplán lehet hogy csak jövő héten jön. Nem tudta feladni az eladó, b*szakodnak a vámon, a magyar posta szarakodik, stb. Nem kell rögtön temetni még szerintem. Abból indulok ki, hogy 380 vásárlásomból még egyszer sem volt ilyen problémám.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz dvdbackuper #21703 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
Akkor marad a refund. Pedig jó lett volna a termék.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
Volt már kisebb ventim is, és a célnak megfelelt, ami tegnap jött, is elég erős.
csak ugye az 5 perc után megadta magát.Megjött a válasz az eladótól, de nem igazán értem.
Vissza kéne küldenem a akkor is ha pénzt kérem vissza?
Igazából nekem a termék lenne jó, de persze ha vissza kell küldenem, nekem az nem buli.
hello my friend
I'm so sorry about it, but we really check it before post to you. maybe it damaged on it's way.
would you like to sent it back for exchange or refund?
so sorry about the inconvenience i made for you.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest