Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vedro
tag
válasz Tomate #25328 üzenetére
Mert én is rendeltem turbinákat, és kb ugyanígy áll a dolog, még jövőhéten várok kicsit, és ha nem jön meg refundolom őket, de nem ez az ember volt.
HTC Touch Diamond -> HTC Legend -> Google Nexus -> Samsung Galaxy S -> Acer CloudMobile S500 -> Motorola Moto G-> Google Nexus 4->Wileyfox Swift
-
Vedro
tag
Tudtok nekem valamit mondani erről a viadress.com-ról, pl. mennyibe kerül, megbízható-e...
HTC Touch Diamond -> HTC Legend -> Google Nexus -> Samsung Galaxy S -> Acer CloudMobile S500 -> Motorola Moto G-> Google Nexus 4->Wileyfox Swift
-
Vedro
tag
válasz dReFiX #22017 üzenetére
Én Tőle rendeltem, és meg is jöt, minden olyan amilyet kértem:
extremeprocessorHTC Touch Diamond -> HTC Legend -> Google Nexus -> Samsung Galaxy S -> Acer CloudMobile S500 -> Motorola Moto G-> Google Nexus 4->Wileyfox Swift
-
Vedro
tag
Sztem szerencse, én rendeltem egy Nexus One-t (ára olyan 40 párezer forint) giftnek adta illetve alacsonyabb összeget írt rá és átcsusszant a vámon.
-
Vedro
tag
2012.07.17 13:58 (HONG KONG) Küldemény felvéve / Item accepted
2012.07.19 15:55 HKHKGA(HONG KONG) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.07.23 08:38 Budapest 1005 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.07.23 08:43 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.07.23 11:42 Budapest 1005 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
Ez effektíve azt jelenti, hogy megúsztam a vámot, és elméletileg jön pár napon belül a csomag?
-
Vedro
tag
válasz Melack #21784 üzenetére
Arra gondolok, hogy átírom a fizetendő összeget rajta, persze hihetőre, mert beszéltem az eladóval és eleve alacsonyabb összeg van rajta és ajándékként van jelölve. (legalábbis ezt írta)
-
Vedro
tag
válasz Melack #21782 üzenetére
Sziasztok, az a kérdés, hogy ha kicsit kikozmetikázom a Paypal számlát (aszerint amennyiről a dobozban lévő számla szól, vagy kicsit többet) akkor az nem nagyon necces?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest