- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS frissítés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Mai sbck is jól jöttek.
Úgy kezdtem hogy 3szor egymás után nyitottam ki Svanberget ...
Majd 2szer egymás után talicskát...
Vègül kiraktam a pickeket ahol 2szer csak goldokat adott 3.ra a pickek gold rodri svanberg ès talisca...
Azèrt ilyenkor baj ha arra gondolok hogy picit bele van nyúlva a dolgokba?
Nekimentem wlnek idegből 5/5win 5 kellett a season weekly packhoz ebből megkaptam 3. Kleindienstet
Hiába az 5-0 kezdès ezután a wlhez sem volt kedvem inkább kikapcsoltam mielőtt szètverem a gèpet.
Legalább Gulácsit be tudtam rakni a kapuba -
BenXL
tag
Ezeket az updrage sbcket mar kirakni sincs kedvem. Francia meg angol liga alatt legalabb a fodderek jottek ha mar hasznalhato lapok nem, de most tots lapot alig latok
-
Kristof_94
Topikgazda
Ismét 10 lett a vége.
Pickek Gittens és Hincapiem, garantáltban meg Schick, Eketike, Orbán.
Nem mondanám, hogy megérte. -
bubuska10
senior tag
Most esett le, h a Seasonbe hozzáad 10 szintet az egyiknél.
Így kellemes.
-
homerhamm
addikt
válasz
Kristof_94 #6365 üzenetére
Egész végig fosokat dobált a TOTS alatt, mégis a fél csapatom TOTS. Ma is jött egy török kapus.
-
Kristof_94
Topikgazda
Simán elnyitom az utolsó 2-3 szint csomagjait erre a promora, teljesen felesleges megvárni a la ligát, úgyis fosokat dobál.
-
bubuska10
senior tag
Hiába tartok szüneteket, ugyanaz a szar. Első 3 meccsen 25 gól, most 4-1-re vezettem félidőben + piros lapja is volt. 20 helyzet se volt elég a részemről, kikaptam 5-4-re természetesen utolsó perces mindenkin átbukdácsoló gólokkkal, undorító csaló fos.
Titeket mi motivál ebben a játékban? Mi a "fun" faktor? Van olyan egyáltalán? Ha nyersz, 0 elégedettséget / büszkeséget ad, kb. úgy érezheted magad mint a gyártósoron h na már csak X db termék (win) kell. "Daily" robot.
Csapatépítés? Minek, ha úgyis mindenki Lalával, Gullittal, Theoval, Mertensel jön. Csillogó lap? Tökminegy. Jövő hétre már elavult lesz. Nem találom a motivációt...
-
Sirandrish
legenda
Amúgy most tudatosult bennem, hogy még majd egy hónap van a szezonból, de abból én már rewardot nem kapok...tök kafa
-
Woodslave
félisten
tényleg ki kellett seperni a padlast a season passért. De ott van Singo meg vagon olcsó tots cb ahogy írtam sztem tök mindegy hogy Milenkovics Suatalo Hancko vagy ez a török. Vagy Saliba akár. Lehet persze egy két meccs meglenne ami most nem.
De ezt nem Digivel szemben irtam meg nem kotozkodes én is nézem ezeket főleg kényszerből persze
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94 #6354 üzenetére
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #6333 üzenetére
Simon egy filleres olcso fodder lesz, szvsz arra nem erdemes varni.
-
Sirandrish
legenda
Közben a szezon végi valamelyik packból jött egy Musiala
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89 #6343 üzenetére
Egyelőre én sem bántam meg
-
Gabeszfoci89
aktív tag
End of Era Thomas Müller nem várható?
Lassan aktuális lenne(sajnos) -
Aguinaga
őstag
válasz
Gabeszfoci89 #6338 üzenetére
Dupli
-
Sirandrish
legenda
Ez a szezon ennyi volt...
Tök felesleges volt belerakni ezt a 10K SP-s jutalmat..
Mindegy..Ribery in da hósz! -
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
Sirandrish #6340 üzenetére
Ènis kiraktam ő az egyetlen aki kitudta szorítani a toty Carvajalt
Zseniális pedig csak azért raktam ki mert a megtartott packok miatt nemtudtam hova rakni a foddereket de nagyon megèrte
Season pass Chiesa mèg isten lap elől aki eljut odáig őt válassza -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #6335 üzenetére
Csak kiraktam Frimpongot
Tényleg bír futni -
Nandinagy
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #6332 üzenetére
Nem is azzal van bajom. De konkrétan 12 db-ból 7 wo sem volt
-
Woodslave
félisten
Na tegnap meg ma már egész jókat játszottam. Végre úgy érzem nagyjából a szintennek megfelelő ellenfelet vagy kapcsolattal rendelkező ellenfelet kapok. Jó meccseket játszottunk nyertem is meglett 500k a season passra. Nyitasokat nagyjából már lexarom cdak néhány jó meccset akarok ahol nem bax fel az ideg és ezt most megkaptam.
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish #6333 üzenetére
Kicsit visszatekersz itt akkor ott a kép mik jönnek sbcbe.
Én lalat cseréltem le. Lala csak erőben jobb. Minden másban frimpong. Ja és iszonyat gyors. Mindenkit lefut. Más az alapból 99 tempó mint egy 90es lap amire raraksz mondjuk egy shadowot. Frimponggal iszonyat ahogy ki lehet hozni a labdát. Simán elmesz vele az ellenfél 16osig, vagy szélén az alapvonalig. És a lövések is eddig mind bemenetek vele.
Ilyen rbvel lehet tervezni az atallast 3 vedore. -
toxicjew
addikt
Azért ahhoz is kell tehetség, hogy az év top 3 promojat így elbasszak. Messze ez a leggyengébb, legfosabb tots amióta játszom. 0 pack weight, 0 sbc, 0 upgrade (ehhez külön taps jár, hogy nincs exchange sbc és a napikat is elvették
), 0 nulla. Gyakorlatilag mintha befejezték volna az idei részt. Tripla 0.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Gabeszfoci89 #6323 üzenetére
4 napja nem nyitottam TOTS lapot pedig a 83*14-t meg a 83*10-t mindig kirakom
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish #6327 üzenetére
Még simons sbc lehet majd érdekes. Szerintem hasonló árban lesz. És egy hétig más nem nagyon.
Jön majd még gulacsi is vagy sbc vagy objektív.
Frimpongot azért raktam ki mert már nem tudtam nyitni. Elég volt abból hogy egyet nyitok aztán beletolni valamibe. Hogy újra lehessen egyet nyitni. -
bodnar123
őstag
Az jó mindenki panaszkodik. Én tots előtt közel 0ra vettem a játékot. Egy-két wl meg azért sbc-ket pörgettem. Előtte sem jött kb semmi, de tots óta a csúcs untrade Majri a wl pickből 11 winre. 150k.
Mondjuk túlzottan nem érdekel. Azáltal, hogy nem kell chemi, az igazán drága lapok csak skinek. Stejijnt megvettem. 105k. Chemi nem kell. 4 ps. Őszintén semmi értelme a drágábbaknak. 40k totsokkal mentem 11 wint. Majd kicsit jobb csapattal meg 8at. A matchmake pc-n borzalmas. Az elején kb elite meg első osztály ellenfeleket ad meg 100%os csalót(néha ugye a logo árulkodik) aztán a végén 9-11 winnél meg olyat aki a leggyengébb ellenfél. Másik héten meg 6l-nál playerlockos glitch királyt. Néha már azt érzem csak a jók játszanak, meg mi itt a fórumon meg a botok. XD
Marad a clair obschre. Az legalább mestermű. Remélem tényleg megfekszik az ea. -
gjoe
addikt
Frimpongot nagyon megeri kirakni, ha valaki nem tudja hova rakni a sok foddert. Most kedvencem lett a csapatban.
-
Sirandrish
legenda
88as pickbol jött egy 96os Sanchez. Mondom uristen very big...oszt 200k ez is
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Továbbra is durván levan húzva a drop rate szerintem.
Utóbbi napokban semmit nem nyitottam el mèg a season xp packokat sem,ma ledaráltam este a maradèk xpket így kész a szezonon.90*2 packbol de bruyne és rodri dupli...
4 napja minden sbc packot kiraktam és div1 reward plusz season packok 89*7 pl schlotterbeck zentner volt a csúcs mellè 5db gold lap...
35db nagy oackom volt mindennel együtt ezekből jött össze Gittens,zentner,grimaldo, schlotterbeck,amiri,svanberg illetve egy 97 harder aki elvileg 2.8 millát èr de hasonló árèrt inkább olise vagy musiala vagy wirtz jött volna èn nem játszatok csajokat bár lehet vele kivètelt teszek....
Francia ès angol tots alatt is láttam hogy nemtudtam a felső sorból csak max 1 embert nyitni az alsó kèt sort szinte vègig beadta voltak akiket 4szer is..mindegy ezt a hetet vègigtolom kajakra mert Bayernes vagyok hátha bead valakit a csapatból aztán èv vègèig funolok a csapattal olasz spanyol nekem már èrdektelen lesz.Season vègèn kivettem Riberyt borzasztó állat lap lett...főleg hogy camban is lehet használni -
EA's hit
őstag
Ide jott egy Davinson Sanchez, jonak nez ki, meg ugyis akartam uj cb-t, megnezzuk. Csak sajnos Fifa20 ptsd-m van tole
Aztan jott egy gold VVD is, akit ingyen lehet 93-asra evozni, hat, meg a vegen gondban leszek hogy ki keruljon be Thuram melle.
-
bubuska10
senior tag
Először tudok játszani a héten. Nem hittem, h hamarabb végzek a 12 wines Friendlyvel, mint a 3 Rush winnel, pedig friendlybe 3-0-nál is végig kellett tolni egy sokeszű miatt, 1 órával a vége előtt. Rushba most tartok 1 győzelemnél - vmi másfél órája tolom.
Ostoba szar mindegyik, a csapat kiválasztástól kezdve.
-
Aguinaga
őstag
Itt fordított a helyzet, nekem adott már egy Pachot (akkor 950k volt, most már 1.7m), az egyik ikonpikkből 93-as Sol Campbell, ezer éve van egy ww Haaland nálam (900 meccse van már), és Struijkot meg Hanckot is dícsérték anno. De se Rice, se Gravenberch bem bírt esni, igaz, Nüsken jött, meg Macca.
Amúgy evozd fel gold Van Dijk-ot a No Nonsense evoval, állítólag az is jó lap lesz.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #6314 üzenetére
Nekem jött 3 de egyikre se emlékszem
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish #6314 üzenetére
Nagyon gyengén adják a pakkok.
Összes upgrade sbc, és semmi.
Egyedül a seasonbol a 88x4 pikk dobott egy sclotterbecket.
Megy is a kezdobe. -
Sirandrish
legenda
10 darab 83x14 nulla speckó lap. Az EA odateszi magát...
Én a helyükbe kivenném a packokból a 84nél nagyobbakat is -
BenXL
tag
A Left foot forward evo hibás? Max 10 playstylet ír az infok között, de közben meg max 9et enged elvileg, ha ráteszem egy lapra. Már rátettem, és pont a tiki taka lenne ami kimarad…
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #6298 üzenetére
Ne emlegesd egy mondatban az "Orbán" es a "király" szavakat legyszi, meg a vegen valakinek megtetszik az otlet
-
kapeti07
senior tag
Struijk lapjával játszik valaki? Futbinen jókat írnak róla, de nekik nem lehet hinni. LB/CB poszton is magasztalják. Sajnos Gabriel/Saliba páros elkerült a héten és vele kellett csak beérnem. A Bundes remélem ad majd egy-két jó CB-t. Addig is farmolnom kell Thuram-ot.
-
jose999
senior tag
4213 formációban max 400k-ért cdm-et tudnátok ajánlani? Deep lying playmakerként játszana, de nem alap feltétel, hogy tudja a ++-t, van rá Evo. Egyszerűen nem találok olyat aki jó lenne. 94 Mattheus jó lenne, de drága....Vitinha játszik ott alapból nálam, Gerrard van aki még talán talán...Nüsken nekem nem jött be, eladtam, Lisandro Martinez van még, mondjuk őt nem próbáltam még, valamiért félek tőle
Játszik valakinél?
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94 #6298 üzenetére
Orbán filléres lap lesz, szóval megy a vitrinbe.
Jó lenne már valami top cb-t nyitni. Mostanában valahogy a védők nem jönnek. Kapus, cdm mindenki megvan, Non-stop ők potyognak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest