Hirdetés
-
GAMEPOD
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz
jlaci74 #7970 üzenetére
Hát tényleg nem a technikásság magasiskolái ezek az új szakaszok, minden arról szól hogy 150-200-ról megérkezve majdnem méterre pontosan eltaláld a féktávot.
Mert ha túlcsúszás van, akkor vagy tolatás, vagy szépen átbucskázik az autó a hótorlaszon.... egyik se jó...
Belekezdtem, egyelőre nagy problémákat nem érzek magamban sem meg az autóban sem, mondjuk az egy kicsit zavar hogy alacsony sebességnél alulkormányzottság van, a lobogósabb tempóknál meg túlkormányzottság. Majd ez azon a szakaszon lesz szuper, ahol a nyomvonalról letérni nem ajánlott, mert a friss hóra lecsúszva rögtön elakad az autó és bukfenc.
-
bardi
senior tag
válasz
jlaci74 #7970 üzenetére
Először megyek a játékban hóban, nekem nagyon bejön, kétszer kellett tolatnom, meg egyszer kaptam egy 5 másodpercet, nem tudom miért, mert épp nem mentem vissza a pályára, amúgy ez az első olyan, amit nagyobb hiba nélkül sikerült megcsinálni. Persze az időim gyengék többnyire.
Az az alagút engem is meglepett, néztem, hogy lesz e TD
Ennyit amúgy hatos leszabályzáson sem mentem még, talán az S1600-as versenyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lightyear - befektetési app
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Asztrofotózás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest