Hirdetés
-
GAMEPOD
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
Topikgazda
Ma egy jó délutáni betonozás után én is neki álltam a versenynek. A 7. szakaszig megcsináltam. Jelenleg a második helyen állok. Ezeket a szakaszokat sem ismerem még, így azért volt 1-2 meglepetés ugrató, kanyar.
A 3. szakaszon bezsebeltem egy jó fél percet. Az itinerben egy jobb 3 hosszú volt ha jól emlékszem, de a vége kicsit tört is. Persze azt nem mondta. Az autó hátulja beakadt a bokorba és beforgatta a kocsit. Beestem a susnyásba és majdnem lejárt a 20mp.-es időhatár mire kitaláltam belőle.
Utána még idegességemben volt egy túlcsúszásom is az egyik elágban. A többi szakasz egész jól ment, próbáltam ésszel menni, ha már annyira nem ismerősek a szakaszok.
Valamelyik nap befejezem, de előtte csinálok egy setupot is, mert ezt a 7 szakaszt a kenyai beállításommal mentem. Nem volt kedvem ma állítgatni az autót. Nem olyan rossz a kenyai se ide, de kicsit kell rajt finomítani, hogy jobb időket menjek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lightyear - befektetési app
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Asztrofotózás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest