-
GAMEPOD.hu
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petikeh
tag
válasz jlaci74 #3515 üzenetére
A grafika az a PS5 miatt lehet.
Kormánnyal játszok, de én nagyon szeretem, ha rendkívül direkt irányítható az autó. Órákat szórakoztam azzal, hogy így állítsam be a kormányt, aztán lehet, hogy teljesen tévúton járok, de nekem így élvezhető. A kormányfordulat is olyan 450-480 fok körül van.
A váltásokat próbálom csökkenteni, mert ez csak egy rossz beidegződés, de ugye a korai RBR korszak után rengeteg idő kimaradt, december óta van meg a kormány, szóval van miben és hova fejlődni. (Ha még lehet 37 évesen... )
EA Sports WRC - Basturapete - pete_thereal #47
-
petikeh
tag
válasz jlaci74 #3498 üzenetére
Na én azt befejeztem.
Nem gondoltam volna, hogy pont azt a japán cuccost fogom ennyire élni, de nekem nagyon adta. Az autót is sikerült jól eltalálni, hiba is talán csak egy pörgés volt, szóval magamhoz képest egészen jó időket tudtam futni.
A 9. gyorson csináltam is egy onboard-ot:
[link]EA Sports WRC - Basturapete - pete_thereal #47
-
petikeh
tag
válasz jlaci74 #3435 üzenetére
Én a magam részéről egyelőre csak az első gyorsot nyomtam le. Így is nagyon meleg volt, de a hétvégén talán lesz időm mindenre is, de lehet, hogy már ma folytatom.
Nagyon trükkös pályák ezek, elég egy apró baki és megy is az ember a völgy mélyére a gombák közé.
-
bnorci71
addikt
-
Gomez86
őstag
válasz jlaci74 #3377 üzenetére
Igazad van, hát akkor a lámpalekapcs....
Istenbizony nem szórakoztam a grafikai beálításokkal. Minden szerintem high-on, vagy ultrán van (kivéve azt hiszem a car reflection-t mert attól kifagy).Közben be is fejeztem. A video után S5-ön sikerült egy kifejezetten nagyon jót menni, utána elhittem hogy "megyeznekem" és a 6-oson sikerült lecsúszni az útról, kisbünti, kishátrány így a végére 0:00.15-el Dundi után sikerült beérni
Grat mindenkinek! Jó szoros meccsek voltak
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Gomez86
őstag
válasz jlaci74 #3370 üzenetére
Nem tudom hogy ez a heavy rain szakasz-e, de szerintem nem, vagy legalábbis ennél már mentem több vízben ahol konkrétan alig látni. Majd délután befejezem a többi szakaszt aztán mondom hogy volt-e még esősebb
#3371 Találtgyerek: Úgy van, felvettem telóval, + nvidiát elindítottam a pálya előtt, és utána ezzel az ingyenes progival illesztettem az nvidia hangját a teló videójára:
https://www.blackmagicdesign.com/products/davinciresolve
Minden YT videomat ezzel vágom meg, bár telefonon is meg lehetne de valahogy így szoktam meg. Elsőre kicsit bonyolultnak tűnhet, de az alap vágás és egymásra illesztés funkciók nem vészesen bonyolultak.#3374 PR0JECTNR56: Köszönöm A magyarítás pedig itt található:
https://gep.monster/games/ea-sports-wrc"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
biker
nagyúr
válasz jlaci74 #3364 üzenetére
a fiesta a barátibb, a polo ugratáskor konkrétan hátraszaltót akar csinálni. vagy a súly vagy a spoiler sok.
Heavy rain: én azt sajnálom nem villámlik, de azt hiszem a heavy rain után van még a storm, de ott sem villámlik.
esetleg jég eshetneElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Skeleton01
aktív tag
válasz jlaci74 #3359 üzenetére
Én is hasonló cipőben járok, nem igazán érzem az RWD autókat, főleg murván, ezért egyelőre el sem indultam inkább. A TT időimmel összevetve a többiekét, nem igazán vagyok versenyképes, nagyon sokat vágom a gyors kanyarokban keresztbe, nyilván frusztrál is a dolog, ezért erőltetem...
Az Észt Rally ellenben tetszik a Fiestával, kb. két hete jött meg a CSL DD R2R WRC szettem, előtte szinte kizárólag gamepaddal mentem, több, mint tíz évet, de már gyorsabb kezdek lenni kormánnyal, jelen pillanatban a 6. vagyok, az utolsó két szakasz van még hátra. Hibák természetesen becsúsztak (megforgás), bünti is volt levágások miatt, de nagy élmény eddig. -
GalaHU
őstag
válasz jlaci74 #3242 üzenetére
Welcome to the club!
Amúgy a plusz bünti a szervízben érdekes dolog. Ugye 15 percet lehet késni, függetlenül attól, hogy mekkora a szervíz. Megkezdett percenként ad 10mp büntit, tehát 150mp a max, 2 perc 30. De ezt nagyon ritkán lehet kihasználni, mert hiába marad akár 5-6 perced is a pufferból, ha az adott javítás 7 perces, akkor bele se kezd. Én szoktam egy kicsit "tetris"-ezni a végén az időkkel, de soha sem sikerült teljesen kihasználni.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz jlaci74 #3222 üzenetére
Ügyes! Valamikor majd megpróbálom megdönteni. Egyenlőre a versenyt akarom bejezni.
A 14. szakaszon tartok, most kezd egy kicsit fogyni a motor erő, de még megy. Lekopogom eddig egész jól kitartott az autó, pedig nem gurulgatok. Próbálom kímélni, de séta kocsikázni sincs kedvem vele.06-3o/9759I39
-
jlaci74
aktív tag
válasz jlaci74 #3108 üzenetére
Folytatás:
S14 , motorerő látszik a videón, gyakorlatilag 1-esben alig megy fel az emelkedőn, úgyhogy Retire a következő és ugrás a szervizbe.
Turbo kicserél, meg pár apróság ami az időbe belefért.
Jön az S17, meglepődök a motorerőtől, élvezem de hibázok, az eddigi szenvedések után szokatlan ahogy rúgja-vágja magát a gép
S18 egész jól megy, itt is hibázok, motor megy de a fék-futómű-kormánymű-gumi kezd elfogyni, de a gyors idő egész jó , 8.8-at kapok a csokoládén Gomeztől ...
Aztán az S19-en már fék nélkül szenvedek, majd rádöbbenek, hogy benéztem, az S20 előtt nincs szerviz, így maradt egy kemény szett új gumim ( a puhábbal nyomtam le az utolsó 7 szakaszt amiből 2,5 volt Retire ) így az utolsón 0 gumi és szó szerint 0 fékkel jöttem le,
de célba értem !
Mindenkinek gratulálok aki lehozza ezt a versenyt! -
biker
nagyúr
válasz jlaci74 #3121 üzenetére
pedig a streamben is látható, hogy engedi. lehet azért nem engedte mert a max időt túllépted volna. símán rá lehet rakni két rövid javítást már túllépett javítási időre
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
GalaHU
őstag
válasz jlaci74 #3108 üzenetére
Azért mert vèges időt lehet két IE között kèsni, utána kizárás jön automatikusan. A VB-most pontosan nem tudom, de OB-n 15 perc ès le se kell adni a menetlevelet, de ezt te is tudod. A szervízpark meg két IE közt van. Mondjuk logikus is, nem fog rád várni az összes IE, amíg kalapálod a vasat… Estünk már mi is így ki…
-
biker
nagyúr
válasz jlaci74 #3032 üzenetére
semelyikben, mondtam, gombokra kell kitenni. le-fel, előre-hátra, és szögben fel lenéz
de a minimum és maximum értékek össze vissza vannak autónkéntElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
GalaHU
őstag
válasz jlaci74 #3015 üzenetére
Az az igazság hogy pontosan nem tudom, nem én tervezem, azt mondtam az asszonynak hogy bárhová elkocsiztatom őket, csak hazafelé szánjunk egy napot a Vörös Tűzfészekre! De 10 nap lesz összesen, szinte végig a part mentén amíg tart az út...
-
Gomez86
őstag
válasz jlaci74 #2970 üzenetére
Igen, ahogy biker írt is, ilyen homok szerű dolog, szúszik és porol, de a nehézségét nekem az adja hogy rengeteg kanyart nem látsz be. Ahogy fatal' is mondta. Még azokat is amik síkban vannak néhol ilyen homok padkák szegélyezik amiken vagy átlép az autó vagy nem. Sajnos a shakedown-on is így roppantottam meg az elejét egy kicsit hogy azon pont nem lépett át az amúgy emelt futómű.
Este ha beröffentem a rig-et megnézem majd az erőbeállításokat. De ha jól emlékszem akkor 80%-on van a 12nm-es bázis (9,6), meg a játékban is visszább van véve, tehát kb 8nm körül lehet, vagy talán alatta.
Amúgy a "nagy" (350mm) és könnyű kormány is sokat segített nekem a kezelhetőségen. Nem is gondoltam volna hogy ennyit számít pár mm a kormányátmérőn.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz jlaci74 #2975 üzenetére
Még van 4 nap. Lehet jön valaki még aki gyorsabb lesz. 20-an indultak csak el eddig.
Szerencsére hiba nélkül lement az a 17 szakasz. Egész jók a finn pályák. Nekem még újak voltak.
Az utolsó szakaszon már annyira kopott volt a gumi, hogy elengedtem a power stage-t.06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
petikeh
tag
válasz jlaci74 #2945 üzenetére
Igen. Mondjuk nehéz úgy, hogy van hogy egy hét is kimarad amíg tudok játszani, aztán leülni a kormány elé. Persze, ez csak a kifogás része.
Amúgy nekem továbbra is ez a WRC2 (rally2) kategória az ami a legjobban bejön.
A versenyről meg annyit, hogy hiába mentem már sokat és szeretem is ezeket a portugál pályákat, a murva setup, pálya degradáció, kopott gumi és viszonylag sok tempós aszfalt kombó annyira nem jön be. Pláne a végén 1-1 visszafordítóval, derékszögű kanyarral, amit rendszeresen benézek... Plusz van a faluban egy nagyon meredek jobb derékszögű, aminél általában úgy megyek tovább, mintha nem szólna a navigátor, hogy jobbra megyünk.
Ezt leszámítva amúgy egészen jó verseny volt, az első szakasz után annyi volt a cél, hogy 100-ban legyek a végén, ez sikerült, aztán hátha lesz majd jobb.
Neked is grat! Tényleg izgi volt kettőnk csatája itt-ott!
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz jlaci74 #2824 üzenetére
Én is sínautózom, csak egy kicsit jobban mozog az auto hátulja. Nagy csúszkálások nincsenek. Ezekkel az autókkal nem is lehet. A hibrid WRC-kel nagyon jól lehetne itt menni.
Ne tolj egybe le 10 gyorsaságit! Elég 5 is egyben. Utána érdemes pihenőt tartani.06-3o/9759I39
-
Gomez86
őstag
válasz jlaci74 #2824 üzenetére
Annnyira jó
Állítottam a kocsin az utolsó 2 szakaszra (lejjebb vittem 2 klikkel elől -hátul) és megint stabilabb lett egy kicsit. Most nagyon jó szerintem.
Összeszedtem az energiám és letoltam a 2 hosszút. Az első (S7) tolatnom kellett sajnos mert lecsúsztam az útról, viszont ami jobban felhúzott hogy az utolsón (s8) az utolsó 1km-en sikerült nekivágni a köveknek keresztbe fordult+defekt. Hogy rohadjon meg bementem defekttel, nem érte volna meg cserélni.
Összesítettben enélkül sem fogtam volna meg Ratrak-ot, de szorosabb lett volna - innen is Grat
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz jlaci74 #2775 üzenetére
Az egyik hosszú balosban tolta el hirtelen mindkétszer az orrát. Se előtte se utána nem tolta így meg. Lehet van bent egy kis hupli vagy valami kihordás szerű. Majd megnézem valamikor TT-ben. Még annyi szerencsém sem volt, hogy a szalagkorlát terelt volna, mert pont ott volt egy pár méter megszakítás. Így nem hogy segített volna még fel is ment rá az egyik kerék és féloldalasan mentem pár métert. Az elsőnél még szépen visszamásztam az útra és annyira kiestem a ritmusból, hogy a következő jobbost elrontottam és elgázoltam egy nézőt körülbelül 2km/h-val. A második alkalommal beforogtam a sziklafal fele és vissza kellett tolatnom. A második verzió jobb volt, ott maximum 5 mp. maradt ott.
Az elsőnél legalább 10 a büntetéssel együtt.06-3o/9759I39
-
GalaHU
őstag
válasz jlaci74 #2729 üzenetére
Jaja, veled megy a harc!
Nem szàmítottam TT-s időkre, amikor végigtoltam a megjelenèskor a karriert emlékeztem hogy sokkal lassabb az ember. Csak ugye azóta csak TT-zek, biztos elfelejtettem párszor duplán kattintani a cserekor. Kezdők bénázása…
De párszor meg igen, mert az tuti nem egy szettel jöttem vègig, szerintem az ledefektelne.
Délután nekiugrok a PowerStage-nek, van nèmi előnyöm, de koràntsem megnyugtató…
-
Gomez86
őstag
válasz jlaci74 #2715 üzenetére
Hát nem tudom ez már nekem valami teljesen más. Lehet hogy ő nyert, de így mit? Meg mi az élmény. Én azért SIM-ezek, mert ha hunyorítok akkor el tudom képzelni hogy tényleg ott ülök az autóban mert ültem már ilyenben... Neki meg? Nyert? Nagyszerű, de közben amúgy nem jobb, csak csal(?). Számomra az nem tehetség hogy ő megtalálta a shortcut-ot, mert bár munka biztos volt benne, de a játék lényegét nem sikerült megfogni...
Olyan mintha a boltban odaálna a sor elejére csak úgy. Csak ott ugye nem csak az van hogy mindenki elcancog a foga alatt egy szépvolt-ot hanem előbb utóbb szájbavernék...
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz jlaci74 #2608 üzenetére
Ahhoz képest azért nem lett annyira rossz az idő. Milyen beállításokkal mész? Alap vagy csináltál rá sajátot?
Nyomd csak tovább, hogy legyen rutinod ezekkel az autókkal is!
A közepes gumi a 2. szakasz felétől- 3/4-től lesz gatya. Ott kicsit óvatosabban menj. Azon a részen én is megforogtam.Az első szerviz utáni módosított Opel setup itt lesz, ha valakinek kell. [link]
06-3o/9759I39
-
biker
nagyúr
válasz jlaci74 #2493 üzenetére
gratula a célbaérkezésért, egész jól visszahoztad azért a végére
Grafika... a 4060 lesz a szűk keresztmetszet, sajnos.
1: ha megy a dlss, nem kell anti aliasing mellé mivel ez már az AA ugye, tehát epic helyett low
2: DLSS ne auto legyen, mert akkor váltogatja a felbontást, fixen balanced vagy quality
3: anisotropic filter alig kér erőforrást, 16x
4: advanced graphics elsőre ok minden high, ennek a kártyának talán elég, de
Particles low vagy ultra low, ráadásul ezt nem a kártya számolja hanem a CPU
Car reflections LOW vagy ultra low, ezt úgysem látod, mert nem külső nézetből mész, és kívülről is alig látszik különbség, félig cpu félig gpu igényes
Mirrors off, mit nézel a tükörben? jön-e valaki? itt?
Motion blur off.Ettől elvileg fel kell menjen az fps és mellé nézd hogy a GPU load mit mutat, ha minden ok, akkor tolhatod fel a kinézetet, ezek közül valamit:
Ground cover - talaj mintázat
Track - pálya mintázat
TexturesElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz jlaci74 #2483 üzenetére
ööö, ok nemsoká indul a raceroom futam, de visszatérhetünk rá, ha írsz egy pontos konfigot, és kifotózod most mi van beállítva a két grafikus beállításokban.
Konkrétan azt próbáltam kifejteni, sajnos az i5-11600K procimmal nagyon nehéz 100 feletti fps-t elérni, mert a proci nem tud számolni, kb, nem a felbontás és nem a részletesség tart vissza, minden fel van tolva, és ha a DLSS-t kikapcsolom, akkor csak többet eszik a gpu
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz jlaci74 #2481 üzenetére
Pedig nem jó
a gpu nincs kihajtva, mert cpu limitesparticles és car reflections ultra low, minden más ultra. Dlss van qualityben, ha leveszem akkor kicsit magasabb a gpu load de nem sokkal kevesebb az fpsElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Gomez86
őstag
válasz jlaci74 #2449 üzenetére
Szia, én is szívesen ránézek, előző munkahelyemen teviewerrel támogattuk a távoli országokat, de 9 éve nem használtam. Jó lesz visszarázódni
Ha újratelepítés után is lesz ilyen, akkor írj nyugodtan privátot és belenézünk hogy mi lehet."A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
biker
nagyúr
-
YxVs
senior tag
válasz jlaci74 #2417 üzenetére
Én még csak SS 5-nél tartok, de már gatya a verda annyira, hogy a hosszú szervizen is csak toldoztam-foldoztam a vasat, több alkatrészhez hozzá sem tudtam nyúlni.
És egyszer sem dobtam el. Egyszer volt egy megpördülésem, de csattanás nélkül az is...
Hogy bug-e? Sajnos valószínű nem.
Egyszerűen ez a hardcore damage. Apró hibák sem férnek bele.
De kérdezzük meg Találtgyerek kollégát, ő hiba nélkül szokta lehozni a 250 km+ komplett versenytávokat.Bár ha azt mondod, hogy neked sikerült 100%-osra javítani a vasat, és még így sincs erő, az mondjuk érdekes...
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz jlaci74 #2401 üzenetére
magyarul kérsz egy új autót
Ö.M.látom lehet az lesz a jó taktika, hogy megvárom amíg a profik az árokba kerülnek s akkor jöhetnek az amatőrök szép nagypapás tempóban.
De nagy a pofám majd nem lesz ha én is feldöntöm a bódét a 1-3 szakasz valamelyikén.
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz jlaci74 #2336 üzenetére
Hát a legjobb helyzetben tudott kidobni a menüben. Van hozzá érzéke.
Amit Steve mond az lehetséges hiba. Próbáld a másik usb-be dugni a bázist, hátha megoldja. Sajnálom, hogy ilyen rosszul indult a verseny, de még nincs veszve semmi. Ne add fel!
Én a helyedben most pár napig nyúznám TT-ben vagy más játék módban, hogy a hiba ismét előjön-e. Utána mehet tovább a Club verseny.06-3o/9759I39
-
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz jlaci74 #2323 üzenetére
Jó lenne a díjazás, de én senkitől nem szeretnék pénzt beszedni ilyenre és sajnos támogató még nem jelentkezett a versenyeinkre. Én is szívesen adok bele a díjazásba, ezen nem múlna. Viszont kötelezni senkit nem szeretnék.
Nekem már így is több helyről tartoznak érmekkel és kupával. Elég rosszul esik, amikor nem kapja meg az ember, amit ígértek és járna neki. Így én már az elején leszegeztem, hogy nincs semmi jutalom egyenlőre, mert nincs semmi támogatás erre.06-3o/9759I39
-
petikeh
tag
válasz jlaci74 #2328 üzenetére
Jaja! De hát olyan sajna nincs a játékban.
Amúgy borzasztó volt az egész, de ilyenkor mindig megjön a kedvem a gyors autókázáshoz. Aztán akartam valami különlegesebb géppel is menni.
A Lyukó az meg tényleg a város egyik szégyenfoltja. Ötletem sincs, hogyan lesz belőle bármi, sanszosan sehogy.
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz jlaci74 #2241 üzenetére
Köszönöm!
Nem hiszem, hogy sokkal ügyesen lennék, mint ti, inkább csak sokkal több tapasztalatom van. Nagyon sok órám van RBR-ben és a Dirt Rally-ban is. Ezért is mondom mindenkinek, hogy érdemes elindulni minden versenyen. Abból lesz a rutin. A legtöbb előnyöm valószínűleg abból lett, hogy nem volt igazából hiba a versenyen. Csak az első szakaszon az a 2-3 mp.
Szép időt mentél az elsőn amúgy! Gratulálok!
Ha nincs a hibám, akkor se biztos, hogy megfoglak azon a szakaszon.06-3o/9759I39
-
YxVs
senior tag
válasz jlaci74 #2221 üzenetére
Ok, világos. Viszont ha azt akarom, hogy meglegyen 1-4-ig a gyorsulás, viszont végsebességet is akarok, akkor jól gondolom, hogy minden sebességfokozatot egy kicsit hosszabbra veszek, vagyis mindegyik csúszkát feljebb húzom, viszont a Final Drive-ot meg kicsit lejjebb veszem a középállásból?
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- Autós topik
- UHD filmek lejátszása
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- iOS alkalmazások
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest