Hirdetés
-
GAMEPOD
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
Olyan kedvet kaptam itt az élménybeszámolóktól, meg a képektől hogy délután/este nekiugrottam én is a folytatásnak!
Mai első gyorson még kicsit kellett visszarázódni, így hogy egész héten automobilista ment, de aztán olyannyira meglett a fonal hogy S5 egyelőre szakaszgyőzelem
Úgy örültem magamnak hogy majdnem pukkant a pezsi
Aztán persze ez gyorsan elmúltJöttek az esős szakaszok, megforgások miegymás. Lacival kerülgetjük egymást szépen. Aztán S11, a szervíz után olyan szakaszok jöttek amik egyáltalán nem voltak ismerősek. De lehet csak nekem hagy ki, illetve gondolom valamelyik szakaszok visszafele, de mégis olyan "ismeretlen" volt az egész hogy óvatosan igyekeztem menni.
Ja... meg a heavy rain? ... hát konkrétan nem láttam hogy mi van...Itt úgy összetört a kocsi mint egyszer...
Viszont érdekes az is hogy van olyan eső, amikor a szélvédőn nem látszik hogy esik... Nincs eső effekt... Ez a bug volt már korábban is, úgyfest visszatért...
Mindenesetre az esés után így néz ki a szervíz:
Jövő héten folyt-köv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest