-
GAMEPOD.hu
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
válasz hockeyapu #21967 üzenetére
Hejj, de rég volt már az, hogy a légypiszoknyi betűket el tudtam (és el akartam) olvasni! 10 col is már nagyon-nagyon rezgőléces és kompromisszumos (10colos tabletem van), ennyi pénzt nem adnék egy kompromisszumos megoldásért. 13 alá nem mennék, igazából a 15 colos Galaxy Tab is átvillant az agyamon, de e-tinta kellene (meg nyerni a lottón).
Apropó, a 13 colos Boox iszonyatos árát esetleg le tudom tuszkolni a torkomon, ha még egy területen tudnám használni: szövegek begépelésére. Van lehetőség arra, hogy egy bluetooth billentyűzetet csatlakoztassak és egy szövegfájlba (doc, txt , odt...) gépeljek vele?
(egyébként rémálmomban sem gondoltam volna, hogy egy ebookreader tud annyiba kerülni, mint ezek a nagy Boox-ok... Konkrétan egy laptop ára...)
[ Szerkesztve ]
Amikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
f_sanyee
senior tag
válasz hockeyapu #21967 üzenetére
Te miről beszélsz? Sehol nem írtam, hogy nem lehet rajta pdf-et olvasni, nagyítani, etc. Egyedül a méretet kifogásoltam, mert ha idejön valaki és 13"-t keres pdf-re, akkor valószínüleg nem minden vágya nagyítani és jobbra-balra görgetni, hogy elolvasson egy oldalt a 7.8"-on. Ha neked ilyen méreten nem kell nagyítás, akkor gratulálok, kiváló szemedi vannak!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Politika
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Digitális Állampolgárság Program
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nintendo Switch 2
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 2021 128GB M1 Tablet! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Tab A8 10,5 4/128GB tablet
- Apple iPad 8, Space Gray, 128GB!, Wifi, 10.2'' Retina + Hun Apple Billentyűzet
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!