Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hm...
Szerintem ez kamu. Árulják Franciaországban, de nem árulják Németországban. Árulják Portugáliában, de Spanyolországban meg nem
Árulják Horvátországban, Szlovéniában, Szerbiában, Lengyelországban, de Magyarországon, Szlovákiában, meg Csehországban nem.
Ez olyan, mintha egy Samsung fejes gyereke darts nyilat dobálna a térképre, ahová beleáll a nyíl, ott árulják, máshol meg nem
-
spect80
senior tag
válasz
Donki Hóte #25 üzenetére
A slimet állítólag sok helyen nem fogják forgalmazni, itthon se: [link]
-
Gyulafilu
csendes tag
Nekem s24+ van és az üzemidő siralmas! Hardver szintén. Kijelző pixelhibás. Megbántam! :/ nem tudjátok, hogy garanciális-e a pixelhibás kijelző?
-
Pont abban változott az Ultra amiben nem kellett volna. Ez a lekerekítés mégis kinek hiányzott? A 21 széria óta évről évre váltogatom az Ultrákat, de így marad az S24U.
-
zzola
titán
A kék az elég jól néz ki!
-
TODI1111
veterán
válasz
Elit3Zotya #26 üzenetére
Állítólag semmit nem cserélnek csak az ultraszéles lesz 50 megapixel.
-
Remélem cserélik végre a hugyos 3x zoom szenzort.
[ Szerkesztve ]
-
Ezt úgy hívják, hogy piacszegmentálás.
Az S24+ telefonból eladtak eddig több mint 7 millió darabot, tehát van rá kereslet, kár lenne ezt a vevőkört átengedni más gyártónak.
Az S24+ az nem más, mint egy kicsit nagyobb kijelzős és nagyobb akkus S24, csak jóval drágábban adják, tehát ha nem lenne S25+, akkor a vevők a sima S25-öst vennék, ami elég jelentős bevételkiesés lenne.
Ezt nem akarja a Samsung, ezért erősítik az S25+ kínálatát, ezért jön a Slim verzió (valószínűleg nem olcsóbban, mint az S25+
)
-
jacis
nagyúr
Az ultra nekem nagyon bejön. Szerintem nagyon szép lesz ez az új forma.
-
ddaydome
senior tag
Valami új kinézet lehetne már... Pl. pici furatokból cég felirat a hátlapon ilyesmi.....
-
válasz
Plazmacucci #20 üzenetére
Töltésfétiseseknek.
-
Slim az minek?
-
Mint régi haverok egymás között: hello, három éve nem láttalak, de te semmit nem változtál 😁.
Elég egy kék hátlapi fóliát rátennem az S23-ra, és máris upgradeltem a legújabb S25-re, mert egyébként se kivül se belül semmi lényegi változás.[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
megint dobják a Note féle elegáns szögletességet, pedig azt hittem már kezdenek észhez térni, erre újra beleolvasztják az Ultra formáját a szappantartóba.
Súlyos anyagot tolnak, rohad az agyuk. -
paatrick
őstag
Jóideje brandépítés folyik a nagy gyártóknál, Apple, Samsung, (Pixel, Sony). Csak a kínaiak rajzolgatnak maguknak összevissza designokat, de ők meg simán kiadnak évente 10-20 telefont is.
Nagyoknak fontosabb hogy egyből tudd melyik "családba" tartozol. Szóval az S26 is ilyen lesz esélyesen
[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
Arról volt már infó, hogy a 3x zoom még mindig fel fog skálázni 12MP-re, vagy végre kap egy valódi 12MP-es modult?
-
-
-
Ha a tavalyi eladásokból is látszik, hogy az S24 és az Ultra között jócskán lemaradnak az S24+ számai, akkor nem logikus számomra, hogy most miért is kell S25+ és a hasonló méretű S25 Slim egyszerre*.
Gondolom ez ilyen +50...100€ upsell lesz az S25+ fontolgatóknak - kéz dörzsölős nagyorrú bácsis kép -, akárcsak a VGA-knál jellemző ár pozícionálások.
*Ráadásul ebből egyből látszik, hogy a Samsung meg tudta volna ezt csinálni korábban is, csak eddig nem volt rákényszerülve.
[ Szerkesztve ]
-
gyerecske
senior tag
Amúgy miért foglalkozik bárki is a telefonok kinézetével (a többi márkáéval is)?
10- 9 felhasználó egyből rápattint egy tokot és soha nem látja többet csak a kijelzőt. -
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
Szép????ja hogy rám gondoltál....
Merthogy ez mitol szép? -
janeszgol
félisten
Az Ultra kicsit unalmas. A sima és a + zöldje nagyon jónak tűnik.
-
-
cs.zs.
veterán
Semmi sem változott, minden Samsung így néz ki...
-
LosBlancosRM
őstag
Ez a fényes oldal olyan, mint a zongoralakk. Azt se értem, hogy mitől gondolják az autógyártók prémium kinézetnek. A kék "szín" nem olyan rossz, de nem értem, hogy miért ennyire fakó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hivatalos rendereken csekkolhatjuk a Samsung jövő héten bemutatkozó csúcsszériáját.