Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD!4ever
őstag
up!
-
AMD!4ever
őstag
UP
-
AMD!4ever
őstag
Igen! elég olcsó. Csak egy a bibi,ha én gyüjtő lennék...ugyebár nekem a porsche2000 volt meg (volt) de utána jelent meg a Porsche unleashed és azóta is csak ezeket látom,(ujabb verzio3.0--3.1) ugyanaz a gém végülis csak a cime más
Szoval ez van égre földre... de Porsche 2000? aznincsen -
AMD!4ever
őstag
ja,használhatom azt a negyed darab cd-t...
de ez érdekes,ha én azt akarnám hogy igenis cserélje ki nekem valaki ezt a programot,igaz már nem garis(ez is egy nagy ökörség a legtöbb programnál a 90napos garancia....)de kihez fordulhatnék?
Fogyvédelem? Cdgalaxis? EA?Samsung?(dvd-rom) Microsoft? (az Ő szoftverük pörgette az olvasót ami a Cd halálát okozta.)
-
AMD!4ever
őstag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!,akkor nem bántom(ezért) az Öcsit,se a kutyáját!
Én spec nem gondoltam volna..... de ezekszerint ez van.
Mellesleg sajnálom azt a gémet,régen nagyonagyon szerettem megaztán a Porsche a kedvenc autómárkám is
Pusszantás mindenkinek!(Hofi)
(Akár zárható is a totyik) -
AMD!4ever
őstag
válasz
Thulcandra #7 üzenetére
Nfs Porsche 2000-CD! Bocsi
-
AMD!4ever
őstag
Igenigen!!! cd volt bocsánat elirtam!!!!
Ugy osszekavarodnak ezek a cd-dvd dolgok már!!! -
AMD!4ever
őstag
Többször is kerestem hasonlot,nem találtam ezért nyitom.
A probléma a következő: Öcsém ma azzal fogadott hogy a Dvd romja (amit tölem kapott)samsung Sd 616-T(asszem) tudom jó öreg példány,dehát a gépe is az sajna.
Szóval ripityára törte az én dvd lemezemet.Nem számit hogy mit tört szét,nade egy kicsit mégis mert anno 10000ftomba került.(Need for Speed Porsche 2000)
Tehát csontra szétörte (több vicik vacak darabra)majd a tálcán kiadta hogy tessék kész van
De azóta a dvdrom müxik és nem tört össze mást.
Lehetséges ez?
Vagy inkább gyanakodjak Felelötlen otthagyásra és Kölyöknémetjuhászkutya által elkövetett Adathordozó gyilkosságra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest