-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz arsenlupin #5530 üzenetére
Tudod cserélni ?
-
arsenlupin
aktív tag
-
dh66e
veterán
válasz arsenlupin #3603 üzenetére
Persze,de ahhoz először kellene írni egy plugint. Kodira van ilyen addon ott használható.
[ Szerkesztve ]
-
dualcore
őstag
válasz arsenlupin #1973 üzenetére
-
dh66e
veterán
válasz arsenlupin #1604 üzenetére
[link].
Ezt ha telepíted rögtön magyar lesz. -
dh66e
veterán
válasz arsenlupin #1602 üzenetére
Automaikusan kéne letöltödnie.....amikor megnyitod a ytplugint.Feltételezem hogy fent van neked.Nézd meg a Beállításokban a verzió számot.Amennyiben nincs akkor szólj és felrakom a magyar nyelvi fájlal együtt.
Jut eszembe nagyon fontos hogy rendszer memoría legyen a dune-ön illetve a legutolsó B9 fw.[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz arsenlupin #1372 üzenetére
Szuper!
Ez lett volna a következő amit említettem volna másnál is volt már hasonló probléma. -
dh66e
veterán
válasz arsenlupin #1370 üzenetére
Ugye nem próbálod meg kicsomagolni a plugint letöltés után?Nem kell!
Gyári vissza állítást a Beállítások-Általános és itt egy gyári reset-et nyomsz és ebben is a teljest.Nem árt ha törlőd a rendszer memóriát is viszont ilyenkor minden mentett cuccod törlődik.Néha nem árt ha kipucoljuk a rendszert.
Aztán mehet fel a plugin és minden más is.koncsik
Picit olvass vissza.(1349hsz)
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz arsenlupin #1361 üzenetére
Épp ma próbáltam ki a plugint, tökéletesen megy. Valami nem jó a gépeden. Ha régen volt gyári visszaállítás, akkor lehet, hogy ideje lenne ill. van rendszermemóriád? Ha igen akkor min? Nekem egy 4GB-os SD-n.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dh66e
veterán
válasz arsenlupin #1361 üzenetére
ok nézzük !
rendszer memoria van fent?
Másik you tube alkalmazás? -
dh66e
veterán
válasz arsenlupin #1352 üzenetére
A you tube tv az speciel működik stabilan.
Nos akkor ott hálózati hiba lesz vagy szerver probléma.
Milyen készülék ez és mikori fw van rajta?Felrakom ide is hogy elérje aki kíváncsi rá.
youtubetvInfó:
Orosz plugin a nagy része angol nyelvű felülettel.A keresés és a kedvencek miatt hasznos akinek you tube kell.Reklám nincs!
A régi pluginban csak a szinkronizált videók játszhatók le a többi része behalt.[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz arsenlupin #1350 üzenetére
Pont ma írtál oda most látom csak.
Melyik plugin? Mert nem mindegyik működik jelenleg sajnos nincs időm szerkeszteni.[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz arsenlupin #1347 üzenetére
Szia!
Te fent vagy a dune hd fórumán is jól rémlik?Ott le van írva minden a "Utólag telepíthető pluginok és alkalmazások-magyar nyelven." témában.Semmi ördöngősség egyébként.
1.Letöltöd a plugint pc-re és átmásolod egy penre vagy külső merevlemezre kényelmesebben pedig hálózaton keresztül a dune-re csatlakoztatott eszközre.
2.Dune-ön megkeresed (Források/usb meghajtó)és nyomsz egy ENTER-t.Fent is van a plugin.
Fontos hogy rendszermemória legyen a dune-re csatlakoztatva! Ez egy minimum 2GB pendrive legyen vagy a merevlemezdre csinálsz a dune-el egy particiót amit leformáz magának.
3.Beállítod a plugint (Beállítások/Programok) ahogy akarod és örülsz.Én is kérek egy kis segítséget!
Akinek smart B1 van a birtokában nézze már meg hogy melyik fw-vel működik neki a lemez kiadás a távon mert az enyém úgy néz ki kezd behalni.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz arsenlupin #1340 üzenetére
Nálam már napok óta nem megy a moddolt.A gyárival nem tudom mi a helyzet a régi fw-ken,de gondolom azok is megdöglenek.
A google bekeményített rendesen,már küzd a szerző hogy valami épkézláb plugint összekapáljon.Addig én sem tudok lépni míg nincs meg ez.
Van egy you tube tv nevű beta plugin amit most folyamatosan fejleszt a szerző( az ő munkája a mi megszokott pluginunk is.) de az teljesen orosz nyelvű és csak a keresés ami használható.
Felteszem ha ki akarja próbálni valaki.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Fujifilm X
- Automata kávégépek
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője