Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
válasz NightLord #32082 üzenetére
Ne viccelj, így én is repülök vele, horizonban ez semmi, nem is megy 30 méternél messzebre. A baj az vele, hogy a gyári esc-k gyengék voltak, tehát cserélni kellett és tuti vannak még más gyengéi is. Az Eachineket folyamatosan fertőzi a rossz kamera+FPV kombó és hullanak szét, ráadásul egyszerre több sávon adnak, amivel a többieket is zavarod.
A szemüveg még a hitvány PAL felbontást sem viszi át, pedig az sem sok, tehát az a szemüveg mehet a kukába egyből. A táv, ami az ARF-ben nincs benne, meg ugye olyan amilyened otthon van.
Amire utalni akartam az az, hogy pici LOS-ra, FPV-re meg pont a szemüveg nem jó.
Ellenben az Eachine Wizard szerintem egy vállalható cuccos, kicsit nagyobb te pont annyival, amennyivel kell, egész jó a hardver benne, egy olyat kipróbálnék.
Én inkább rááldoznék egy kicsit többet és vennék egy Wizardot. Vagy az általam említett Diatone 220-as gépe igen ígéretesnek néz ki, csak az ugye 280 dodó...
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
vandor01
őstag
válasz NightLord #32082 üzenetére
en csak szeretnek igy repulni
de jelenleg csak a h36-al tudok hasonlo flikk-flakk okat csinalniCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?