Új hozzászólás Aktív témák

• Jackal2

senior tag

válasz Teréz Atya #9029 üzenetére

Mármint az alap motorokat? Szerintem annyira olcsók hogy nem érdemes szarozni a máshonnani beszerzéssel. Amire viszont kíváncsi vagyok, az két dolog:
    1. Az összes 8.5x20mm-es motor jó minden 8.5x20mm-es gépbe? Vagy vannak speciális kar kialakítások, amik miatt egyik jó az egyikbe, a másik a másikba (persze nem hiszem, mert ugye a motorok mérete ugyan az). A másik kérdés a feszültség értékek, ugyanis egy részük 3.7V-s, a másik 7.4V-s. Ha a fenti okfejtés jó, akkor a 8,5x20-as MJX X600, Nihui U807, WLtoys V686 motorok egyformák, tehát azt kell megvenni, amelyik:
    - olcsóbb
    - amelyiken van fém pinion

2. A Black Edition motorok tényleg annyival jobbak? Aki nem tudná, mi az, erről van szó. A leírás azt mondja, hogy 17000KV-sak vagyis 1V-ra 17.000-el emelkedik meg a fordulat, ez ugye pl. 3.7 V-nál 51800 !!! amit nem nagyon tudok elhinni, de az a minimum hogy az élettartamuk nagyon rövid.

Amiért én nem vettem még, az az extrém magas 33USD / 4 db-os ár, amiből ugye egy hexához kéne 2 szett (ráadásul nem tudom, van-e 7.4V-os), ami majdnem 20.000 Ft, vagyis 2x annyi, mint amennyiért a gépet vettem.

De ettől még eszmefuttatásnak érdekes.

[ Szerkesztve ]

Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák