-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moklys1
aktív tag
Ma én is vizsgáztam az osztrák oldalon ingyenesen, rögtön nekimentem az éles vizsgának, gondoltam azon gyakorlok (mivel úgy tudom nincs korlátozva a próbálkozások száma), de elsőre átmentem 75%-al :) Vizsga közben egy-két új dolognak, rövidítésnek utána kellett néznem, de volt bőven idő erre is. A kérdések többségében csak józan parasztésszel kell válaszolni, a többinek meg utána kell nézni és egyúttal megtanulni. Nyilván előtte már tájékozódtam a drón használatról, nagyjából átolvastam a legter.hu 1-2 fontosabb oldalát. Így szerintem abszolút teljesíthető, ingyenes és még utaznunk sem kell a közlekedési hatósághoz.
Komolyan én a magyart is kifizettem volna, hogy google fordítóval ne keljen szerencsétlenkednem, de legalább ne kellene személyesen megjelenni…[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Renault, Dacia topik
- Robogó, kismotor
- Windows 11
- Delta Force (2024)
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest