Új hozzászólás Aktív témák
-
Weißturul
senior tag
válasz adalbert1 #115 üzenetére
A fentebb szólóhoz csatlakoznék, Crazy taxi, Virtua Tennis mind van PC-re
Amit szerintem próbálj ki: ChuChu Rocket! (ennél jobb partijáték szerintem nem nagyon van ), Sonic Adventures, Typing of the Dead - tényleg ezt meglesem emubannissancoupe: szerintem a Dreamcast túl tudta volna élni a PS2 támadását, hogyha kijött volna alapból DVD-meghajtóval felszerelt DC. Sokan csak DVD-lejátszónak vettek eleinte PS-t, mert akkoriban annak az ára az egekben volt- pont mint a Blu-ray - PS3 esetében
[ Szerkesztve ]
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Sirandrish
legenda
válasz adalbert1 #115 üzenetére
De az még a kbyte-ban volt nem?
Ott nem ő volt a főszerkesztő muszáj volt tesztelnie.A Virtua Tennis pont egy olyan játék ami alapba van PC-re (első része) de már jött ki ugye a 3 meg a 2009 meg a mit tudom én mi és sok sorozattal ellentétben ennek jobbak az újabb részei...szóval ha bejött az 1-2 DC-n akkor adj egy esélyt egy újabbnak.
Crazy Taxi szintén van PC-re is...szóval próbálj ki valami olyasmit amit nem tudnál PC-n tlni tényleg csak emuvalEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce VGA-i
- Path of Exile 2
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- BestBuy ruhás topik
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Xbox 360 Játékok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest