Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Spoiler veszély.
Most tényleg ezért küzdöm végig a gémet?
[link]7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
olbaidhun
őstag
válasz hszilard666 #473 üzenetére
Próbálj meg egy DDU-t, remélem az segít.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
olbaidhun
őstag
válasz hszilard666 #470 üzenetére
Elméletileg nem csak a gpu okozhat gondot, de javítsatok ki:
"Make sure your CPU supports SSE 4.1 and 4.2 instructions"
Másik dolog: ma már nem azokban a régi szép időkben élünk, mint a GTA4-nél... win xp sp2-ről egy reg fájl segítségével lehetőség volt sp3-ra ugrani. Ami váratlan FPS növekedést hozott az újabb OS-ekkel szemben
[ Szerkesztve ]
-
olbaidhun
őstag
oké, de ott benne volt a "kiszivárgás" élménye, ha jól emlékszem napsteren jött, mai napig megvan valahol egy korongon! Apám hogy akadt az akkori legdurvább hardveren és már a level 1. első csüngő lámpa árnyékán is elámultunk.
-
olbaidhun
őstag
Ilyen szempontból a klasszikus 3. rész alfája mind a mai napig etalon számomra is... akkora nextgen élmény már sokáig nem fog érkezni... de ha választani kell, sokadik alkalommal inkább az új címhez nyúlok. Hála a megmaradt id-nek azért ez még egészen ütős hangulatot / élményt tudtak hozni.
[ Szerkesztve ]
-
olbaidhun
őstag
Sziasztok!
(#405) copass
"ez nem egy mennimennibántani lövölde"
"eternalra mindent lehet mondani, csak azt nem hogy egysíkú"+1 érezhető a fejlődés, minden fronton. A reboot már megvolt, szerintem jót tesz neki a fejlődés. Igaz még csak az elején vagyok, de az eredeti doom II höz hasonlóan ez is nagyobb, epikusabb lett. csíptem nagyon a 2016-ot is, igaz a fejlesztési módokba még bele kell rázódni.
(#430) mg1992mg
"nem lennék meglepve, ha később bekerülnének a hagyományos módok"Ha már multiplayer, nézzétek meg mit csinált a bethesda a quake champions-el. Értem én, hogy újító szándék, meg minden, de saját magukat járatják le... amíg nem lesz deatmatch meg hagyományos módok, hozzá sem kezdünk a klánnal.
Amit hiányolok az a mod lehetősége. Mekkora lenne már a régi klasszikushoz hasonló brutal doom mod.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér