Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz szaszyka #38091 üzenetére
ÁSZF 7.1.6. Számlázási időszak
Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy
amennyiben az Előfizető havi számlájának végösszege
nem érné el a bruttó 3 500 forintot, a számlázási ciklus
végén nem állít ki számlát, hanem összesített számlát
küld azon számlázási időszak végén, amelyben a még
ki nem számlázott forgalmi és havi előfizetési díjak
összege a bruttó 3 500 forintot meghaladja.Ez már rég benne van, csak nem mindig alkalmazzák a tapasztalat szerint...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz baly81 #31145 üzenetére
Igen, mert neked, mivel a havi fizetendő nem éri el a 3500 forintot, 2 hónapot egyben számláznak (ez már régtől így működik), így kapod egyben a januárit és a februárit, de a februáriban van benne a decemberi forgalom...
Akinek meghaladja a 3500-at a havi fizetendő, az már külön számlát kap minden hónapban...
Nekem is így volt, amíg nem volt mobil havidíj, most, hogy januártól van, átlépem a havi 3500-at így minden hónapra kapok számlát, nem 2 havonta...Azért tartozik a februári számlához a decemberi forgalom, mert a januári számlát már december elején kiállítják... a februárit meg csak januárban... és így tovább...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz bendegruz #31138 üzenetére
Nem.
Januári számla: januári havidíj plusz novemberi beszélgetés díja.
Fizetési határidő: január 31.
Februári számla (már ez is ott van online): februári havidíj plusz decemberi beszélgetés díja.
Fizetési határidő: február 28.
Majd a márciusi számlán lesz rajta a januári beszélgetések díja, ha nem Digimobil Plusz előfizetés van, amiben 200 perc ingyen van csak efelett számláznak beszélgetési díjat...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz bvvitya #19895 üzenetére
Ha hűségidővel vetted és az lejárt, szépen besétálsz egy telenyomor boltba és elkéred a függetlenítő kódot. Ingyen van (csak ha még tart a hűség, akkor kell érte fizetni).
Ha szerepel az adatbázisukban, azonnal kilesi a biodroid, ha viszont jó régi a telefon, akkor némi idő, míg lekérik a gyártótól (2-3 hét is lehet, gyártó függő).
Tavasszal kértem le 2 "ezeréves" nokia butafonra, meg egy félokosra, náluk már rég nem volt meg a kód, lekérték a gyártótól, kb 2 hét volt... visszamentem érte, kinyomtatták, odaadták...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
Nokia buta, meg félokos telefonok, Nokia WH-600-as füles fix dróttal, aranyozott jack csatival... lekopott alig 1-1,5 év alatt, kontaktos lett. Nokia HS-16, cserélhető jack kábelekkel 3-at adtak mellé, egyik végük a fülesbe 3,5-ös 4 pólusú mindnél, másik végükön, 3,5.ös 3 és 4 pólusú meg egy 2,5-ös 4 pólusú, egyik sem aranyozott, értelemszerűen a 4 pólusú volt használva, mert úgy nem csak a rádióhoz volt jó, de hívás felvételére is, az is simán lekopott (jól láthatóan "homályosabb, nem fényes már), kontaktos lett a telefon felőli vége 1-1,5 év alatt, napi használatban... még mind megvan, de már csak itthoni használatra, lecseréltem a jack csatikat rajtuk...
-
yogibear
addikt
válasz Pityu89 #18820 üzenetére
Kösz a tippet, nekem amim eddig, volt az nem tudta, de most a C1 telónak tartozom egy mea culpával.
Meg pjen kollégának is,
mert egy darab kábel antennának, ahogy írta és a C1 átviszi az FM hangját bluetooth fülesre.
Még egyszer kösz mindenkinek.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz jobarat01 #18816 üzenetére
És mivel emberek csinálják, néha elrontják. Nincsen tökéletes program.
Hát ja, "nyomokban hibajavításokat is tartalmazhat" csak tudod, ezért nem kevés pénzt kapnak és képtelenek normálisan letesztelni, mert ez pl. nem olyan hiba, ami csak bizonyos csillagok együttállásánál és csak bizonyos telefonok esetében jön elő...
Amúgy te sem tolerálod, ha megveszed a kenyeret és odahaza derül ki, hogy belül nyers...egy hónapja volt
Ehhez képes megengedtem a Playnek hogy mindent frissítsen be ha már ilyen erőszakos, és miután végzett, megnéztem a verziószámot és pont ezt tette fel... ne tőlem kérdezd, miért...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Vezetékes fülessel az FM rádió, mint írtam, alig fogyaszt... meg a zenehallgatás sem pl. SD kártyáról... Ami fogyaszt, az az online rádiózás mobilneten át. (meg kb minden netezés, akár wifin át, akár mobilneten át). Amúgy viszont az FM rádiója elég jó, a régi telóim sokkal érzékenyebbek voltak, kicsit zártabb térben hamar elveszett a jel, sőt sok esetben szabadtéren is "irányérzékeny" volt némelyik, ott a C1 még simán veszi az adásokat.
Nem azt mondtam, hogy nem frissít simán, hanem hogy a drága guglisok sok esetben elbaxszák bizonyos alkalmazások újabb verzióját, nem véletlenül tettem be a linket, de ideteszem még egyszer: [link]
Ha a napokban arra lett figyelmes, hogy androidos okostelefonja a megszokottnál hamarabb merül le, könnyen lehet, hogy egy nemrég felfedezett bug áll a dolog hátterében. Az Android Hacks és a ZDNet portálok is megerősítették tesztjeik során, hogy a Google Play Szolgáltatások 18.3.82-es verziója indokolatlanul sok energiát fogyaszt a háttérben, sokszor minden más alkalmazásnál több szuflát szipkáz ki a készülékből.
A probléma orvoslására egyelőre két módot említenek a portálok: az egyik, hogy a Play Szolgáltatások egy régebbi verziójára térjünk vissza
Na én visszatértem azzal, hogy reseteltem az egészet és többé nem engedek fel semmilyen frissítést, kivéve a rendszerét, azt meg meg is tette újraindítás után.
Mindettől függetlenül az ár/érték aránya teljesen korrekt, nem sokkal olcsóbban, vagy akár ennél drágábban árulnak sokkal gyengébb készülékeket. Aki telefonálásra, rádió-/zenehallgatásra, meg némi netezésre használja és nem youtube, meg facebook, insta, satöbbi függő, és nem akar 4k részletgazdag fotókat készíteni a kis 8 megapixeles kamerával, annak teljesen megfelelő szerintem.Sajnos ami minden FM rádiós telefonra érvényes, amióta léteznek, hogy kell nekik a vezetékes füles, mert az az antenna is egyben és a jack aljzat jellemzően egyiken sem tolerálja a napi füles ki-behúzogatást (megtapasztaltam nem egy telónál)... a füles jackje is hamar elkopik (aranyozott csatik sem bírták 1 évnél tovább, elkoptak), a teló aljzata is és onnantól erősen kontaktos lesz... igazán belevarázsolhatnának az FM-rádiós telókba vmi antennát a rádiónak és mehetne BT-on... de ez már halott ügy, mert minden az internetről szól.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz ekkold #18745 üzenetére
Ennyiért telefonnak teljesen jó az, de az aksitól ne várj csodát, hiába 4300mAh-s, az a "2 napig nyomkodom" csak részben igaz.
Tegnap reseteltem a cuccot emiatt: [link] aztán leszedtem azt a 2-3 appot ami kell (pl. pdf olvasó), meg letiltottam mindent xart, ami nem kell, satöbbi... és nem is engedek semmit frissíteni, elkerülendő a linken olvasható dolgot.
Amíg telefonálsz és/vagy FM rádiót, zenét hallgatsz vezetékes fülesen, elég jól bírja az aksi, de netezésnél szépen megeszi, mindegy, hogy wifi, vagy mobilnet...
Mire belőttem meg letöltöttem ami kellett meg újra elmentettem azt a pár linket ami nekem kell a neten, 100-ról 55%-ra ment le a töltés.
Ma netrádióztam útközben, míg mászkáltam a dolgomra és kb 30 perc alatt 10%-nál többet evett meg az aksiból, bluetooth apró fülessel (jó régi Nokia BH-103)...
Frissítést csak egyet engedtem rá, a rendszerét...
Play áruház meg jutyub meg egy csomó más alapból le van tiltva, ha kell visszakapcsolom és használat után újra ki.
Standby-ban elég jó időt fut, plusz annyiban jobb a két nagyobbnál, hogy ebben 3 slot van, 2 a két simnek és egy külön az sd kártyának, míg a nagyobbakban az egyik slot az dual, vagy sim, vagy sd... tehát vagy membővítés, vagy dual sim...
A 2 simet parallel simán kezeli. Nem fagy le, szóval ennyiért telefonálásra, zene/rádióhallgatásra, némi netezésre simán megéri az árát.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz gippazoid #16263 üzenetére
Az NEM normális, hogy a DIGI SIM esetében egy dual sim telón a másik sim nem elérhető többé.
Pontosabban a te Xiaomidon... nem egy bármilyen dualos telón...
Például a C1-esen csont nélkül megy párban a digis és a telenyomoros kártya... mindkettő hívható és hívni is lehet velük, szépen felajánlja a teló, hogy melyikkel akarom a hívást lebonyolítani, plusz a digis kártyán megy a mobilnet (telenoroson direkt nincs)...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest