Keresés

Aktív témák

• DonMaster

addikt

válasz st3v3np3t3r #72780 üzenetére

nem kizárt.
    50m-nél rövidebb távon normális minöségű cat5 kábelen átmegy az 1000-res net.
    persze valami noname kinai foson aminek a szinei sem olyanok ami az ISO szeirnt meg van adva, azon a 100 is jo ha átmegy,

de normális cat5 kábel az majdhogy nem cat5e -nek is megfelel, durván fogalmazva, de ha nem hiszed, probáld ki, vegyél pl 2m-es cat5 kábelt, normális nem noname -ben és dugj össze vele 2db gbits-es eszközt és lás csodát 1000 lesz nem pedig 100, ezt csináld meg egy noname gagyi cat5 kábelle nah ott nem biztos az 1000 ott téynlegesen lehet jo esetben 100.

[link] HUP -os link nem régi pont cat5 témáról.

[ Szerkesztve ]

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

• TeeJay

félisten

válasz st3v3np3t3r #72780 üzenetére

mondom ezt a kizárt dolgot mondjad annak a 20méter lépcsőházi CAT5 kábelnek ami a 3.-on lévő DIGI doboztól jön a lakásom bejárati ajtajáig :D
    meg mondjad a DIGI-nek akik 10-12éve CAT5 kábelt húztak mindenhova
    és vígan megy rajta mindenhol a gigabit még 2-3 toldás után is

kár hogy nem fotóztam le az eredeti állapotot bekötés előtt ami volt
    lent 3.-on kötődobozban szétszedve az erek ilyen benyomós izébe
    azt kiszedte a srác és krimpelt rá egy UTP dugót és ment be az ONT-be
    fent az 5.-en az ajtó előtt volt egy másik UTP dugó azon egy toldó onnan meg egy 3méteres kábel ment be az ajtókereten keresztül a lakásba és azon volt előző tulajnak valami
    én már úgy kértem hogy az ajtó előtti kábelt húzzuk be a lakásba és ott krimpeljen, azon toldó és CAT6 kábel routerig
    csodásan megy a gigabit ;)

Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

Aktív témák