Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lesliegold
tag
válasz juhasz.p #3036 üzenetére
Nekem pont ugyanez történt meg. 30/20-as DigiNet, minden majdnem fullon. Felemeltettem nagy lelkesen 80/25-re, és nem hittem el, mikor az ügyfélszolgálatot megkeresvén közölték, hogy nekem biza már 1 hete a 80/25-ös megy. Mindent kipróbáltam, (roterrel, direktben, asztali PC-vel, laptoppal) de alig értem el 40/20-at éjszaka...Nappal pedig fullra a 30/20-as régi csomagomnak megfelelő sebességem volt. 2 hét után vissza is vetettem 30/20-ra...Szal Miskolcon tutira meg tudom erősíteni a Te eseted a sajátommal...
Más:
Ha valahol megjelennének a várva várt HD-s készülékek szóljatok legyetek kedvesek...Xiaomi Redmi 3
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Xbox Series X|S
- Politika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Külpolitika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Számítógép eladó
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Gamer PC , i5 13400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.2TB HDD
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest