Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz kungzi #35274 üzenetére
Mondjuk azért nem, mert a panelházak 99% esetében nincs a lakásokhoz ONT kiadva, és bizony még mindig egyszerűbb így biztosítani a digifilm ellátást, mint az ONT-hez párosítás.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
rocket
nagyúr
válasz kungzi #36585 üzenetére
Biztos sok masik csatornat kene kitenni, DIGI-nek van 3HD Sport csatornaja, csak licenszek amik megmaradtak nekik 1-re is boven eleg lenne.
Sajnos nalunk a TV piac arrol szol, hogy tudnak egymasnak keresztbe tenni, es vegul a nezok isszak meg a levet, mert egyik se enged. (eleg csak a DSC vs DIGI-re gondolni.)
Nem veletlen van a Sport2-on az NFL, ezzel probaljak jo belatasra birni a szolgaltatot.
Anno igy kerultek be olyan adok CL jogokkalal, mint a Viasat 3, Viasat 6, most meg az ACM, aztan szepen bent is maradtak futottak meg kategorias, ismetlo SD adokent."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Flashget
félisten
válasz kungzi #37231 üzenetére
amúgy mi ez az új, hogy a sport1 HD már nincs kint a HD jel? Hiába natív HD adás...
A Sport TV még közelebb hozza a sportot
Három országban is felfrissíti arculatát december 23-tól a Sport TV. A Sport1, Sport2 és SportM csatornák magyar, illetve cseh és szlovák nézői karácsonyra új csatornaazonosítókat, műsorelválasztó wisheket kapnak majd az ünnepi műsorkínálat mellé.
Realme GT Master Edition
-
apszi
őstag
válasz kungzi #37762 üzenetére
Remélem ez nem az az ügyfélszolgálatos volt aki mindenáron meg akart engem győzni, hogy sat-os tuner kell a kábel tévéhez
Félreértés ne essék, én imádom a DIGIT, de azt kezdem észrevenni, hogy ha valami nem működik, az tulajdonképpen mindig egy plusz FEATURE aminek nem is kéne ott lennie[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
válasz kungzi #38198 üzenetére
Maga a készülék nem lenne rossz, de azt tudd, ha rögzíteni és nagyobb fájl méretű filmeket is lejátszanál vele, hogy a készülék csak FAT 32-es partíciót kezel, ami korlátozza a használatát némileg.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
rocket
nagyúr
válasz kungzi #38455 üzenetére
Discovery csatornaknal is megleptek pedig sokan felhaborodtak, aztan ennek a nagy felhaborodasnak nem lett jelentos ugyfelszam csokkenese.
Majd megmagyarazzak, hogy alacsony a nezetsege, es egyebkent is van sok sportcsatorna, igy potolva van a reszukrol, es az ugy letudva."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
veterán
válasz kungzi #38536 üzenetére
Az HBO Comedy helyén van.
Más: tegnap lemondtam a teljes TV előfizetésem a Diginél (személyesen intéztem, hogy ne legyen gebasz). Ugye 8 nap a felmondási idő. Ma volt egy hívásom a 06-1-707-9000-es számról, amikor épp nem voltam telefonközelben (egyszer próbáltak csak). Ez állítólag a Digi száma. Szoktak ilyenkor azért hívni, hogy ügyfélmegtartásként felajánlják az okos csomagot? Novemberben járt le a hűségem. Mondjuk engem nem hatnak meg, pont nem a magasabb ár, és a nem újraköthető hűség miatt vittem el tőlük az előfizetésem. Csak kíváncsi vagyok.
Amúgy azt se kérdezte meg a hölgy az irodában, miért mondom le a tv-t, automatikusan a "kihasználatlanság miatt" opciót jelölte be. Pedig ez esetemben nagyon nem igaz.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Flashget
félisten
válasz kungzi #38879 üzenetére
mert nyilvánvaló ez áremeléssel járna ami a Digi elvei ellen van.
Vagy ki kell hajigálnia fizetős csatornákat. De most, hogy megszűnik a SK helyére beférne a Sport2HD
Én is örülnék a csatornának, de lehet ebben nem csak a Digi a hunyó amiért nincs...cserébe náluk meg nincs DS.
Fox mitől olyan jó, hogy követelik a fb-on is? Van AMC, Paramount az nem elég?Realme GT Master Edition
-
allfinanz
senior tag
válasz kungzi #40075 üzenetére
MindigTV tablazat szerint 730-on sugaroz a kekesi es a szolnoki adotornyok. Az h 78% a jelszint, az jelveszteseg. Vhol szetosztod sok fele, vagy a forrasjel messze van. Szetosztasnal valahol nincs jól árnyékolva es bezavar a MindigTV sztem.
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
allfinanz
senior tag
válasz kungzi #40079 üzenetére
mert azt a "levegoben" sugarozzak es a rossz csatlakozasoknal a kabeleid antennakent veszik a jelet.
ahol a lakasban bejon a tv antenna, kozvetlen oda tedd az egyik tvt es nézd meg ugyanezt a hibat.
ha nincs hiba, akkor a lakason belul van.Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Ukrajnai háború
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Canon EOS DSLR topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest