-
GAMEPOD.hu
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
warcat
veterán
válasz DaveNo1 #24665 üzenetére
Én crimson market, könnyű felrakni a cuccokat (vágólapról kép) csak kevesen vannak szerintem.
De a jó cuccokra rátalálnak a hardcore-abb oldalakról is, +4 crushing hand, sima life + tekerős stat kesztyűmet pl 3 nap után ugyan de elvitték 3.9-ért
d2jsp nekem már túl sötét zuga az internetnek de tény hogy ott van a legtöbb arany és ezért a legmagasabb árak.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
-
warcat
veterán
válasz DaveNo1 #24594 üzenetére
Igen, tribute of radianceket pörgettem ki, ajánlom az 5 milliós
tributeotbargaint, az aspectek mellett ha véletlen belenyúlsz egy ancestral quill volley / crushing hands kesztyűbe, szintén milliárdos tétel lesz belőle.Ja és gatyára is rákerülhet a +3 basic GA, vagy ha esik life/dex GA gatya, rámehet a +2 sima basic roll is még mellé!
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
proci985
MODERÁTOR
-
WayneGace
őstag
válasz DaveNo1 #24525 üzenetére
Egy jó legendaryt is nehezebb találni, mint uber unique-t. A loot reborn 2.0 szerintem némileg félrement ilyen szempontból.
Persze így is mocskos op spiritborn. Most az új kaszt miatt megbocsátható. Az emberek jobban tolerálják, ha túl erős a karakterük, mint fordítva, de ezzel kezdeniük kell valamit. Mert megint ott tartunk, mint kieg előtt, hogy minden könnyű, csak pit vége nem. Ami szerintem hiba. Dark citidal ilyen szempontból kihagyott ziccer.
Az lehetett volna az ultimate nehéz kontent, ezzel mérhető különleges jutalomakkal. De a mechanikai érdekessége mellett ott is lényegében '1 hit' minden.
Amit még bevezetnék bossoknál, undercitynél, hogy legyen olyan kategória, mint ami sima bos-tormented boss volt. Azaz több idéző cuccért cserébe jobb drop.[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
shotika
őstag
válasz DaveNo1 #24376 üzenetére
Mintha a Spiritborn skilljeit már gyárilag az 5 táblás paragon rendszerhez igazították volna, míg a többi kari a régi rendszerben működött igazán erősen.
Kiesett közben az első Mythicem, rögtön utána még másik kettő. Míg ti SB-ztek, én csinosítgatom tovább a Landside druidám - így hogy végre esett egy Starless gyűrű, egészen megtáltosodott a fiú
Sorcit jóval gyengébbnek érzem, mint az előző szezonban (ez a felstackelős új Enlightement borzalmas gameplayt kíván...)
Viszont most a terv az, hogy összerakok egy Mighty Throw barbárt (a Doombringer és a gyűrű már megvan), aztán meglátjuk.Szvsz nekem eddig a legutóbbi szezon tetszett a legjobban, szinte bármilyen karit össze tudtam rakni - a mostani az lomhább egy kicsit, nagyon kellenek a paragon pontok is. (hozzáteszem, van egy SB-m, de 59-es szinten eluntam)
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
warcat
veterán
válasz DaveNo1 #24357 üzenetére
Ugyanez nálam, megtartottam a nagy cd-s shako változatot, csak van még mellette 2 extra 60-as spiritborn másik speccel.
Ha van haver, 6-7 darab 70 körüli pittel megvan a level 60 ami max fél óra, vagy ugye összegyűjtesz egy rakat whisper ládát (20+) és kész is a lvl 60 alt.
EA: It's in the crate!
-
Sunrider987
tag
válasz DaveNo1 #24333 üzenetére
Marmint obducite? mar reg nem szamolom, de amire en gondoltam hogy a masterwork reset stabilan 5 milla gold es ha mar 2ik lepesben(8nal) nem adta be ami kellett akkor ment a reset. Amikor elso alkalommal elreseteltem igy 100milla folott akkor az ugy mellbevagott, mostmar nem is nezem, ha kifogy a gold megyek es eladom a junikokat a bossfarmbol igy visszajon viszonylag hamar.
Az igazi agybaj hogy mennyire fos az rng, amikor az elso 2 procc jo helyre megy es a 3ik az istennek se .. ha nem jo az elso arra legyintek, ha nem jo a masodik na az mar bosszanto de a harmadik, na az megfizethetetlen, volt mar hogy kozel altam az uninstallhoz... -
-
Sunrider987
tag
válasz DaveNo1 #24268 üzenetére
Ez az elobb volt nalam is hasonlo eredmeny....
Magyarazat, elokerult a klanos haver toltuk egyutt a bossokat, marmint jol jott nekem az o bossmatija is o meg boostolva volt, mindenki jol jart, es nana hogy neki megint esett Heir, Tyrael, minden finomsag nekem meg kiesett a 2ik glaive, a 2ik selig a 3ik starless sky ezeket tortem be en is kovacsnal es faszaul vissza is adta oket kb ugyanebben a sorrendben.[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
válasz DaveNo1 #24171 üzenetére
Nyilván az lesz.
Aki eddig nyomta a game-t az kicsontozta már az összes karit oda vissza többször. Persze, hogy vágynak az újra az emberek, meg nyilván a blizz is erre épít, ez az OP most h jöjjön belőle lóvé. Win-win.#24169Beretvás
Nah pont ez:
Miért nem csinálnak egy alap gearrel grindolható, de szórakoztató endgame kontentet ahol fixen esik GA-item? -
-
proci985
MODERÁTOR
válasz DaveNo1 #23869 üzenetére
ad, de rossz a leiras: az Opallal a reamwalker summon teruleten a sima ellenfelekbol (az osszesbol) is jon az XP az eventre, 15perces reamwalker teruletenkent kb ~600 (T4, quill spiritborn es LS sorccal tesztelve).
szoval magasabb szinten kb egy ora a szint.
---
kb ez olyan, mint a vampiros event, csak ott tenyleg valamennyivel magasabb volt a mobsuruseg.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Sirandrish
legenda
Szerintem a szövegére gondolt a D2ből..
szerk: közben már ő is leírta..oké
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest