Hirdetés
-
GAMEPOD
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
0karmacoma0
senior tag
Hehe, mintha én írtam volna. Diablo 1-el játszogattam, de Dio 2 idejében a normál RPG-k előnyben voltak. Sose kötött le, főleg a Baldurs Gate-ek árnyékában, viszont Diablo 3 volt az első játék a 20-as éveimben amibe sok órát beleraktam. Alapvetően ez lesz a legjobb év ever, ha a Diablo 4-Baldurs Gate 3-POE 2 sorban legalább kettő hozza magát. Dio 4-től nem várok megváltást, ha fluid jól összerakott darálás lesz, közepesen jó itemizációval nálam akkor már megéri az árát.
-
Daelion
őstag
Vagyunk itt azért egy páran akik nem utálják D3-at és most jönnek ugyan úgy D4-et is játszani de legalább kipróbálni.
Nekem pl mindegyik 'fő' része tetszett a játéknak, D2 is ment vagy 7+ évig és D3 is megjelenés óta megy max kevesebbet mint régen. 'általában minden seasonbe játszok pár hetet'Épp ezért mertem megvenni a játékot mert eddig nem láttam semmi olyat belőle vagy olvastam ami nagyon zavarna/nem tetszene.
Ahhoz nagyon durván el kéne cseszniük, hogy én ne szórakozzak vele egy jó ideig.Blizzard többi játékát meg nem követem vagy érdekel annyira, hogy befolyásoljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest