-
GAMEPOD.hu
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz FlashBird #12013 üzenetére
Ott is ugyanez a farmolás volt, csak az mégis hozzátett valamit a fejlődéshez, mindig egy kicsit előrébb kerültél. A LOD óta nem nagy etvasz lvl 99-et elérni, nem is jelent semmit. Eléred, aztán nincs semmi ösztönző erő hogy holnap is elővedd, rakjál még bele. Minek, már úgyis maxos.
-
Dr. Akula
félisten
válasz FlashBird #11992 üzenetére
Mi benne a "rossz vicc"? Hogy sokáig lehetett vele játszani? Az miért rossz? Hogy több kellemes időtöltést kapsz a pénzedért? Miért jobb hamar végigmenni rajta, és "már ez se köt le..." sóhajtással dobni a kukába? Ez nem meló, aminek minél hamarabb a végére kell érni, hanem szórakozás!
-
boogie84
veterán
válasz FlashBird #11604 üzenetére
100-as Ice Shards Sorci még sebezhetőbb lett ez tény. Lecsíptek egy kis manát, adtak hozzá picit a cd-hez, vettek el armort, de a sebzésen nem vettem észre gyengülést, sőt pl Deep Freez alatt mintha többet sebeznék és többen fagynának. Előzőektől azért eléggé lelassult a játékmenet. Felesleges ide a movement speed.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
elite.cs11
senior tag
-
CptAdamica
veterán
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
válasz FlashBird #9479 üzenetére
Nope. 75 környékéig mentem full poisonnal, utána váltottam át shadow-ra. És 90+nál jöttem rá, hogy egy fo* a kari. Mármint nem az ,mert szépen gyilkol, de lehetne sokszorosan ütősebb is. Lilith-hez meg édeskevés. Ezért is vadásztam le tegnap a full paragon guide-os shadow buildet. Tetszik, hogy végre nem a szokásos dupla csapdás vagy CD csökkentett shadow clone-os, amikkel mindenki rohangál.
-
Peace
nagyúr
válasz FlashBird #9412 üzenetére
Lvl 75 környékéig én is poison-al mentem, amikor felfedeztem youtube-on a shadow változatát és sokkal brutálisabb pusztítás szerintem! Mondta ott is az ember, hogy boss-oknál lehet hátrányban a poison hiánya miatt, de én nem vettem észre, mert röhögve leolvad az összes boss, az elite-ek meg végképp.
-
gulupeti
senior tag
válasz FlashBird #9147 üzenetére
Kicsit változtattam a setupon, egy másik íjat készítettem, valamint az ékszerekbe armor került, illetve benyomtam egy életerő növelő potiont (ez nem tudom mennyire számít kurvaságnak, de én megtettem ) és így 64-es szinten, 3. próbálkozásra sikerült a ranged rugóval a wt4-es capstone dungeon. Eliashoz vezető úton most még csak meg sem haltam.
-
gyugyo79
addikt
válasz FlashBird #9187 üzenetére
D2R -ben 99 a max de kb sokszoros időt kell belerakni ha azt el akarod érni mint itt, és ott a halállal XP -tg is buksz. 95 felett egy halállal kb annyi "időt" veszíttettem ott egy szerver kapcsolat szakadásnál mint amennyi idő alatt itt elvittem 75-ről 100 ra a karit ...
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz FlashBird #9174 üzenetére
"lehet ez lesz az első diablo amiben elviszek egy karit 100ra."
Mondjuk eddig egyebkent is borzaszto nehez lett volna, figyelembeveve, hogy ez az elso diablo jatek, amiben 100 a max szint...
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
DopeBob
addikt
61-en vertem le, penetrating shot rugóval játszok. Elég élvezetes vele játszatni, próbáltam a flurry-t is, az nem jött be. Itt rengeteget kell mozogni, de már megszoktam. Nincs ezzel semmi baj. Állítólag a másik két ranget is életképes high levelen, de azokat még nem próbáltam.
MZ/X
-
Hangfalképű
tag
Én este tegnap mentem neki 60-as Flurry rugóval, az odaút nem volt nehéz. Elias nem volt piskóta, de főleg a rohadt succubusok miatt nem túlzás kb 40x haltam meg, de lecsaptam a végére Másfél óra szenvedés volt, de megérte
Kérhettem volna segítséget, de nem akartam áthúzatni magam, egyedül akartam leütni, kitanulni a patternt mit mikor merre hogyan. Most jöhetnek az ancestral itemek.#9155DopeBob
A flurry előtt én is pen shot buildet játszottam és amennyire tetszett az elején, annyira kezdtem megunni utána a folyamatos helyezkedés miatt. A mostani flurry sokkal jobban tetszik, szerintem ez marad. A twisting blade meg hiába erős valahogy nem begyere.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Kompakt vízhűtés
- Háztartási gépek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla