Hirdetés
-
GAMEPOD
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoona
aktív tag
OFF: Nem felülve a minden drága vonatra, de kedvet kaptam tegnap megízlelni a Valmar burgert a Burger Kingbe, de akkor már vegyek tesómnak meg feleségének, édesanyám nem bírná megenni így cheese nugettset vetten. 3 burger + sajt 8.700 huf. (De a cukrászda áraktól is falnak megyek, lassan egy torta is luxus kategória)
ON: konzolon játszottam, nagyon szuper az irányítás meg a tv-n való játék is. Nekem is tetszik a játék, bár én nem látom még az endgamet, hogy mennyivel lesz széleskörűbb mint a d3. Hozza a feelinget a game, jó érzés csapkodni a démonokat - jó szórakozás, itt is megéri majd a Battlepass.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 8 45MM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest