-
GAMEPOD.hu
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTReX
őstag
válasz LittleBoss67 #18796 üzenetére
Szia!
Látom te is Xboxon játszol. Van olyan opció a Diablo 4 SeasonPass-ra hogy szintén havonta vonódjon, mint a GamePass?
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
t72killer
titán
válasz t72killer #18782 üzenetére
Meg is van🤔:
Mondjuk várni rá/game pass-al addig ügyeskedni gondolom nemigen érdemes rá, az alapjátékot úgy is külön meg kell majd venni és azt nem valószínű, h olcsóbban adnák a mostani félárú akciónál...30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Janusz001
őstag
válasz LittleBoss67 #18796 üzenetére
Csinálja itt is boxon.
-
LittleBoss67
aktív tag
Xbox Series X. Egész nap főleg strongholdok, world boss, légiós küldetések során, néha már az odavezető út felénél egyhelyben futott vagy lovagolt a karim. Csak leave, majd vissza. De ezt random is csinálta. Több mint 10x léptem ki-be. Ha másnak nem csinálta, akkor mi a fene lehet?
Amúgy jól ment. Rob féle firewall-hydra leveling sorcit toltam. Bírta. Sőt. Olyan jól ment, hogy mondom asszonynak, ha ilyen hülyének így megy, mit művelhet egy jó játékos?
Gyanús, hogy 55-ös szinten sima volt WT4-re menni. Utána is szépen vitte Helltide-ot meg 20-al magasabb NM dungikat. Megjegyzem 4-es szinten negyvenakarhanyas karik is rohangáltak.
61-en át lehet már cuccolni frost alapú sorcira? Vagy még várjak?
Durva, hogy nem kell aspectekért (ha nem akarsz) a kari dungiait tolni. Már tán az összes kiesett.
Szóval jó lenne,ha másnak is ilyen gondja lett volna, de nem írt senki. Az a baj, hogy a POE is csinál olyat, hogy nem mutatja tárgyat, betűk tűnnek el, stb.
Ugye ez nem lehet hardveres gond? -
-
GoTReX
őstag
Én most kezdtem egy Necromancert icy-vein leveling build alapján. Többen írtatok itt hogy lassú. Úgy értitek Endgamere lassan fog ölni, ergo elég gyenge választás jelenleg?
-
malacka87
őstag
Ő hajnal 4-ig nyomtam majd aludtam 5 órát! 9-től egy óráig nyomtam délelőtt! Duble swing dust devillel! 58-as nightmare dungeont tolom 2 perc alatt kb! Meg 10-12 kör után helltide!
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Daelion
őstag
válasz malacka87 #18786 üzenetére
Jól bírod, itthonról melózom de még így is elhúztam aludni kb hajnali 1 korul azt elvittem 34-ig a karit. 'volt közben 1-2 óra afk mert dolgom volt itthon'
Ha már hétvégére átmegyek T4-re én már elégedett leszek a tempóval. 'mást is kéne játszani bár lehet nem fogok..'[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz TrollBalint #18785 üzenetére
Most fordítva kell ... először megnézni a leg - ket, aztán zúzda
-
malacka87
őstag
Na lvl 90-ig bírtam irány a meló!
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
TrollBalint
addikt
Hát nem tudom, előző season-ökben direkt úgy csináltam, hogy ha tudtam, hogy megy minden a levesbe, akkor csak salvage all, és utána megnéztem a legendary-ket. Nem jelölgettem, meg vacakoltam semmivel. (Aztán persze egyesével zúztam be a legendary-ket is )
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Win-T
senior tag
Nekem az is nagyon tetszik, hogy végre nagyjából egy helyre pakolták a BS/Jeweller/Occultist triumvirátust a városokon belül. Kevesebbet kell caplatni.
-
t72killer
titán
válasz kigyi_23 #18778 üzenetére
igenigen, a SC2-vel is így voltam, ott belevettem a legelső megjelenésekor, aztán később összevártam 3 kieget. Nagyfiam Civ VI-jára szerencsére már a komplett antológiát akciózgatták kb fél éve.
A "collection" amúgy nem ad bármilyen jogosultságot a JÖVŐRE nézve?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
-FreaK-
veterán
válasz gulupeti #18780 üzenetére
Csak az aspect marad meg, bekerül a codex-be, és mindig a legjobb értékkel rendelkező, tehát a codex-ben mindig frissül a legjobb értékekre. Elvileg látni is valahol, hogy ha egy adott aspect-ből van már jobb a codex-ben, mint ami rajtad van.
Most már nincs külön item az aspecteknek, szerencsére.
-
-FreaK-
veterán
A Mobalytics oldalon lévő adatbázist használja (gyakorlatilag a weblapot jeleníti meg overlayben), pl. amit linkeltem NickTew buildje.
Sok Youtube-os csinál itt buildet, pl. Kripparian, RageGamingVideos, p4wnyhof stb..Helltide mapot nem próbáltam, mert bezártam az elején, aztán elfelejtettem melyik hotkey-el jön elő de élő, szerintem olyan pontos mint bármelyik weboldal.
-
kigyi_23
addikt
válasz t72killer #18776 üzenetére
Nem, hogy várható hanem hamarosan lesz is hozzá DLC Szerintem év vége felé már infót is kapunk a kiegről, mert a pénznyomda sohasem áll le. Ha így nézzük sohasem éri meg megvenni csak akkor amikor bejelentik, hogy nem lesz több kieg. Viszont, ha így gondolkozol akkor egy darabig játék nélkül maradsz. Egyik út sem jó, de valamit választani kell.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
t72killer
titán
válasz kigyi_23 #18775 üzenetére
ááh, értem, nem idő, hanem szintlimit . Akkor befizetünk, mielőtt 2x annyit kéne fizetnünk
Izé még1, nagyon kiestem a pixisből az utsó pár évben, várható a játékra valami komolyabb kieg/DLC/akármi, ami ha most szállok be az alapjátékkal később duplázná a ktg-eket?
[ Szerkesztve ]
-
kigyi_23
addikt
válasz t72killer #18773 üzenetére
A trial a legunalmasabb első 20 szint eléréséig ingyenes. Azért a legunalmasabb,m ert itt valamiért semmi sem történik az első 20 szint eléréséig. A 3-ban legalább ott volt egy nagy lezárás a trial végén, de itt nekem nagyon nem adta az eleje.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
t72killer
titán
Nekem még nincs meg a játék, mostanában gondolkoztam, hogy nekivágok. Alapból marha drága, de hopp, ez úgy néz ki kapóra jön, 35 dodós akció:
+kérdés, mennyi ideig használható a trial? Bár szvsz inkább sietek megvenni, mert ennél olcsóbb max Black Fridaykor lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Végül sorc-ot kezdtem, filóztam két leveling build-en: Incinerate vagy Flamewall.
Végül utóbbi mellett döntöttem, NickTew videója alapján.Viszont Kb. 31-es szint körül Iron Wolf ládákból kiesett két unique, egy Starfall és egy Tal rasha. Kicsivel később még egy meteoros aspectes staff is, úgyhogy áttértem egy ilyen meteor+hydra+flame wall build-re, hát nagyon erős.. már nem volt időm, de simán nekiálltam volna a T3 capstone-nak is lvl34-en.
Pro tipp: csináljatok whisper-t is, mert hamar fog kelleni sok pénz az aspectek felrakásához.
A legjobb hidden újítás a patchben eddig: már a falvakban is lehet sprintelni a lóval!
Ajánlom mindenkinek a Mobalytics appot Windowsra, mert ez egy overlay, játékon belül tudod megnyitni és nézni, hogy hova kell rakni a skill pontokat, milyen sorrendben, milyen aspectek kellenek, stb. A komplett build planner elérhető így, vagy akár még helltide térkép is, hogy lásd hol vannak a ládák, vagy bármi.
A fenti videóban megmutatja, hogy néz ki.#18770 5150head Igen, én is pont ezt csináltam végül igaz, hogy sokkal kevesebb sárga item esik, de még így is sok. Nekem fele ennyi is megfelelne
[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
válasz mpierre #18762 üzenetére
Nekem az első temper +50% dmg volt,
Helltideon 31-ig jutottam, eléggé pörgős. Örvendetes hogy itt is vannak ritual helyek mint a vámpíros seasonben, uh ott ömlenek a mobok és közben jön a cinder is.#18763Janusz001 Igen az nekem is feltűnt, hogy messzebbről behúzza a kari a cindert, de lehet, hogy minden mást is, csak cindernél tűnt fel.
Nekem nem volt lag, viszonylag gyorsan be is jutottam (<1min que). Pajti németből nyomja, Ő panaszkodott lagra.
#18761-FreaK- Én is csak behánytam a ládába tegnap, majd ma átnézem play előtt. Pár Skillt se osztottam el.
Eddig bejön a minion nekro.
-
félisten
válasz LittleBoss67 #18767 üzenetére
Wut?
37 voltam amikor átmentem T3-ra, de még akkor se volt gondom.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
LittleBoss67
aktív tag
Más sem tud szinte sehová eljutni ? Se World Boss, se strongholdok, lassan 40 vagyok de Cathedral is ua. Odáig majdnem elérek, aztán helyben futás.
-
Elemental
addikt
Kicsit felértékelődik a hc, megszűnt a death poti.
-
hunvarlan
aktív tag
PS 5re kb 6 perc alatt lejött a patch valami hihetetlenül tetszett az egész újra. Már alig várom az estét hogy folytathassam!
-
Janusz001
őstag
válasz -FreaK- #18761 üzenetére
Hála a jó istennek, de mintha a cinder felvételéhez sem kellene teljesen rámenni.
Én reggel 4 kor beröffentettem a box -t, minden frissítve, flottul ment minden, bő háromnegyed órám volt a minyon necroval, 19 -es szintig jutottam, mindenesetre a cuccokon lévő statok újragondolása számomra nagyon üdvözlendő. -
mpierre
veterán
válasz D1Rect #18760 üzenetére
Első temper -> +36% dmg Csak így. Semmi erre, meg arra, meg akkor ha... meg ha hold bekacsint az ablakon, meg bármi vajákolás nélkül. He? Sejtem, most eye candy, meg minden, aztán jön a szivattyú része is...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
félisten
Nagyon szokatlan, hogy az itemeken értelmes statok vannak.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Pedro78
senior tag
Nálatok nincs olyan, hogy ha megnyitod a kovasot, vagy akár az imventory-t, akkor kimerevedik a képernyő és eltart vagy fél percig mire belép? Vagy ha betöröm a cuccaimat akkor is ugyanez...Mikor kijött a game, akkor nem volt ez, viszont előző szezon óta kábé folyamatosan ezt csinálja.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Nem vagyok túl jártas ebben. Hogy érdemes venni Season Passt, simán Shopból vagy Coinból, vagy van oldal ahol hozzá lehet jutni second hand? Ti mit szoktatok?Előre is köszönöm!
-
-FreaK-
veterán
Nekem pár perc alatt lejött (7 óra után rögtön) és már mentem is be, semmi gond vagy akadas nem volt.
A szintezes valami brutal gyors, percenként léptem a szintet.
-
WayneGace
őstag
Nekem is lejött és beengedett. De vannak akadások.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
mpierre
veterán
válasz mpierre #18752 üzenetére
Mondom, hogy várjunk csak....
Oops! Something went wrong.
Szerk.: 175,24 KB/s - 57,53 MB/s között eddig minden is volt a 6,5x GB adatra. Parádés. Ez nem p2p.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Bennyboy
őstag
simán beengedett, nincs lagg stb. Ez nem az a blizzard akit eddig ismertem. Kikérem magamnak!
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
mpierre
veterán
Szedje csak mindenki, majd ha megvan fél eu, akkor lekapom 10-30 sec alatt p2p.
Várjunk csak...........
-
WayneGace
őstag
Nekem még mindig az inicializálásnál tart. .:/
-
hunvarlan
aktív tag
Én csak azt nem értem hogy rexxar-nak a twitchen hogy lehet már 7es amikor sokan még a patchet sem tudják leszedni egy hatalmas vicc az egész.
-
grimm2015
senior tag
Biztosan tudták, hogy nem tudják kiszolgálni a sávot...
Ha már nem tudják megoldani, hogy a frissítés hamarabb benne legyen a kliensbe, akkor legalább p2p-vel csinálnák!
Komolyan 15+éves ótvar régi játékokban kisiskolásoknak ment, de a Blizzardnak szokás szerint nem...Battlenet: Grimm#22690
-
mephi666
nagyúr
...már füstölnek a 33.6os modemek blizzardnál, úgy küldik a patchet mindenfelé
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Edge
veterán
azta... ez kemény...
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Vikus
tag
Valami elkezdődött, már incializál, de baromi lassú... A friendlistem olyan szinten fullon, mint mikor megjelent a játék, mindenki online.. Twtich-en több, mint 100 ezren nézik megint.. szerintem megint kiakad a szerver .
-
dante3
addikt
Elindult az update
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
LÁZ
addikt
ps5ön most frissít
11.7gb
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
hunvarlan
aktív tag
Most este 7kor kezdi el leszedni a patchet pc-re? Ps5-re le lehet tölteni a patchet már?
-
5150head
senior tag
Nekro season rulez
-
grimm2015
senior tag
Az 1.4 Patch mikor jöhet? Mert ha azt is akkor tolják be, akkor ma már nem biztosan lehet elkezdeni a szezont, és akkor még jóindulatból az van feltételezve, hogy belehet majd logolni.
Battlenet: Grimm#22690
-
malacka87
őstag
válasz ProEvoFan #18721 üzenetére
Végén azért szerintem elfogy a necro a lassúsága miatt! Frozen orb sorci simán bejöhet s tierbe meg a barbár kettő buildje! Az a baj hogy még mindig nem tudni hogy mit állítottak a tempering rankokon…
-
Hangfalképű
tag
Akármilyen szar a rugó (eddig) az S4-ben, én akkor is azt indítok, S2-ben is azzal csapkodtam, most sem lesz másként. A diablo 3 óta kedvenc
-
sith7
félisten
Ha már necro, melyik build jobb szerintetek ?
A sima minion, vagy a shadow minion ? -
Janusz001
őstag
Részemről megint necro lesz, immár az ötödik, többi cast valahogy érdektelen számomra, remélem a minyonokat rendbe tették, mindig is szeretem a focicsapattal aprítani.
Szintezésre most mi lesz a legjobb, tree küldik, dungi, eventes területek, helltide? -
5150head
senior tag
Nekem most a launcher majdnem 2 gigát kapott le
Gondolom ez nem az elmúlt 1,5-2 hónap elmulaszott hotfixei. -
savior
őstag
En is thorn barbarba gondolkodom. S2-ben az voltam es elegge adta. Most a valtozasok miatt gondolom megjobb elmeny lesz.
Mar alig varom a holnap este 7 orat.Uj video: [link]
[ Szerkesztve ]
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
-
Shokkolo
addikt
-
WayneGace
őstag
válasz Shokkolo #18706 üzenetére
Én thorn barbárt fogok indítani. Season 2-ben is jó volt (3.-kat kihagytam), most elvileg még jobb lesz. Nekem bejött. Ahogy látom most ezzel az új rendzserrel fel lehet tolni a HP-t 150k felé és az is skálázódik a thorn sebzéssel, plusz masterwork (talán így hívják) meg egyéb finomságok. Szóval jónak tűnik. És akkoriban pvp-ben is talán a legjobb volt, gyanítom most is jó lesz ott is.
[ Szerkesztve ]
-
grimm2015
senior tag
Battlenet: Grimm#22690
-
Shokkolo
addikt
Sziasztok,
Visszatértem én is, igazából jó másfél hónapja rá se néztem a D4-re, mert ez a season tényleg védhetetlenül sz*r volt
Visszaolvasva most mindenki minion necrot akar?"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
-FreaK-
veterán
-
Zoona
aktív tag
Én Summoner necro / Tornado druiddal fogok menni, Druidból még csak Pulverize-t próbáltam (sose esett ki semmi a tornado buildhez....) - Necrobol Infinimistet próbáltam de az nem jött be - talán a pet-es build.
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
_drk
addikt
Most nagyon nem tudom mivel menjek.
S2ben Nekro minion builddel próbálkoztam de akkor meg is untam. Ugye akkor már a játékot is untam, de a build se volt annyira szórakoztató. Viszont most hogy ennyire erősek lehet kapni is fog egy nerfet szezon után és kitudja mikor lesz megint releváns.
A másik a barbár lenne, azzal még nem mentem és most ők is egész jók. Viszont ők ha nem is minden szezonban de minden második szezonban egész jók így totál ráér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Futás, futópályák
- Akvarisztika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android szakmai topik
- Mazda topik
- Gitáros topic
- AI a játékokban és azon túl
- További aktív témák...