Hirdetés
-
GAMEPOD
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz
mikromanus #42521 üzenetére
azt ne felejtsd el, hogy amit most látunk a 2.0.1-ből AMENNYIBEN NINCS ROS KULCSOD, az nagyon bugos. Sok helyen nem számoltak azzal, hogy RoS kulcs nélkül level 60-as limited van. Ráadásul a két játék között (normal <> ros) az átmenetet folyamatossá kell tenniük.
TLDR: amit most látsz az egy béta. Nagyon béta. Ha most nekiálltok Sárpaccal kitalálni, hogy a most látottak alapján mi teszi tönkre majd a 2.0.1 frissítést, akkor menten a földbe állok...
közösségi felhívás: aki talál a bétában legendary-t, és szeretne segíteni, az legyen szíves csináljon róla egy screenshotot, és küldje el nekem privátban. Jelentősen megkönnyítené a munkámat, amivel listázni tudnám a béta összes tárgyát és a lehetséges affixaikat (félreértés ne essék, az affix adatbázis és az itemek közötti kapcsolatok adatbázisa is meg van nekem, de nem tudom hogy mi alapján szelektál a játék...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Az asztali piacra is jönne a Bartlett Lake-S?
- Fűnyíró topik
- Házi hangfal építés
- The First Berserker: Khazan
- Xbox Series X|S
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest