- PlayStation 5
- Witcher topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Előzetes élménybeszámolókon a Kingdom Come Deliverance 2
- GTA VI
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ismét késik az Assassin's Creed Shadows
- Mozgásban a tavasszal megjelenő Atomfall
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz granini #35042 üzenetére
Nekem mostanaban ez a legnagyobb elmenyem a jatekkal kapcsolatban, tippelgetni, hogy mi lesz
Fellepek 2-3 naponta, tolok 2-3 kort, mostanaban ubereztem mp4-5-on, megkraftoltam par hellfire-t (nyilvan kuka volt mind)De ugy legyen, hogy jo legyen mindenkinek, nekem is, aki nem tud naponta tobb orat elotte ulni
Emlekszem, amikor kiesett az elso par legendarym kozul egy tegez, ami pont jo volt nekem, eszemben sem jutott elAHzni, csak kesobb, de akkor lattam, hogy er vagy 100k-tAz AB cuccokat en is tamogatom, csak valoszinunek tartom, hogy a hozzam hasonlonak egy-ket enchantra lesz penze. Az elmult 1 ev alatt osszesen volt 100M aranyam, abbol kb. 70 mostanaban folyt be ennyi jatek mellett. Ha sok lesz az enchant, akkor egyszeruen nem enchantolni fogok, hanem a regi top itemeket megvenni
Amugy nem azt mondom, hogy konnyu legyen elerni valamilyen szintet, hanem azt, hogy legyen cel, legyen mit kituzni es elerni.
A D2-ben nekem az nem tetszett, hogy tul sok volt a kis bizbasz amit gyujteni lehetett (a runak pl.), es nekem eselyem sem volt egy komolyabbat kirakni
Es ha elorendelve nem is lesz, de megveve biztosan, mert neha csak rajon az emberre a diablozhatnek, es akkor hiaba ott a Torchlight meg a PoE (amik sok ember szerint jobbak), valahogy megis Diablo lesz belole
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel