Új hozzászólás Aktív témák

  • sto1911

    veterán

    válasz granini #35042 üzenetére

    Nekem mostanaban ez a legnagyobb elmenyem a jatekkal kapcsolatban, tippelgetni, hogy mi lesz :DD
    Fellepek 2-3 naponta, tolok 2-3 kort, mostanaban ubereztem mp4-5-on, megkraftoltam par hellfire-t (nyilvan kuka volt mind)

    De ugy legyen, hogy jo legyen mindenkinek, nekem is, aki nem tud naponta tobb orat elotte ulni :)
    Emlekszem, amikor kiesett az elso par legendarym kozul egy tegez, ami pont jo volt nekem, eszemben sem jutott elAHzni, csak kesobb, de akkor lattam, hogy er vagy 100k-t :D

    Az AB cuccokat en is tamogatom, csak valoszinunek tartom, hogy a hozzam hasonlonak egy-ket enchantra lesz penze. :) Az elmult 1 ev alatt osszesen volt 100M aranyam, abbol kb. 70 mostanaban folyt be ennyi jatek mellett. Ha sok lesz az enchant, akkor egyszeruen nem enchantolni fogok, hanem a regi top itemeket megvenni :)

    Amugy nem azt mondom, hogy konnyu legyen elerni valamilyen szintet, hanem azt, hogy legyen cel, legyen mit kituzni es elerni.

    A D2-ben nekem az nem tetszett, hogy tul sok volt a kis bizbasz amit gyujteni lehetett (a runak pl.), es nekem eselyem sem volt egy komolyabbat kirakni :)

    Es ha elorendelve nem is lesz, de megveve biztosan, mert neha csak rajon az emberre a diablozhatnek, es akkor hiaba ott a Torchlight meg a PoE (amik sok ember szerint jobbak), valahogy megis Diablo lesz belole :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák