Hirdetés
-
GAMEPOD
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
válasz
czpitti #23857 üzenetére
nem, ne állj neki farmolni, csak akkor marad a kérdés, hogy minek játszol? Mi a célod? Mert ha valaki farmol, annak az a célja, hogy vagy gyüjt valamit, vagy reménykedik a lootban, de neked ezekre nincs szükséged...
nyilván semmi közöm hozzá, meg nem akarok más zsebébe turkálni, csak speciel engem (rendszeres olvasót) idegesít, hogy úgy linkeled a jobbnál jobb cuccokat, mintha "megdolgoztál" volna érte. (és itt a játékbeli "dolgozást" értem, nem a valós pénzért, mert nyilván azt nem ajándékba kapod)
(#23858) SLYM: Azt vágod, hogy nagyon nagy hülyeséget mondtál ezzel
Nem lényeg a garga ? Alapból passzívval cd csökkentesz hozzá, és ha még normális a mojodon a kutyán kívül a garga cd is, akkor 20 sec-enként jöhet a gargantuan, és egyből átváltozik naggyá (Restless Giant). 35AS-t kap, meg +200% phys dmg... sztem nem éppen elhanyagolható plussz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest