Hirdetés
Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Ultrazord #11388 üzenetére
CD Galaxis - 2.990 Ft
Meex Games - 2.490 Ft
iPon - 2.948 FtA CD Galaxis-nál és az iPon-nál egészen biztosan át tudod venni személyesen is, a Meex Games-ről viszont nem sokat tudok. Mindenesetre szerintem ezek a legmegbízhatóbb helyek, én a CDG-től szoktam vásárolni.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Ultrazord #6877 üzenetére
Ahogy látom egy kicsit változtattak ahhoz képest, amit eggyel feljebb írtam. Alapjában véve a játék úgy indul el, hogy senki más nem léphet be, azaz nem lehet az általam leírt három lehetőség közül választani. Barátokkal úgy lehet játszani, hogy még a játék indítása előtt tudtok partyt alkotni, valamint játék közben is bármikor meg lehet hívni az ismerősöket a social fülről. Maguktól viszont nem tudnak csak úgy belépni hozzád.
Public játékhoz a főmenüben egy külön gombbal lehet csatlakozni. Egy listából ki lehet választani, hogy melyik küldetéshez dobjon be a match making rendszer. Ha te indítasz el egy játékot, akkor a menü előhívása után van lehetőség átrakni azt publicra, de ezután már visszaállítani nem lehet. Kickelést nem találtam, de lehet, hogy csak vak vagyok
Aktív témák
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest