Hirdetés
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
radi8tor #39441 üzenetére
Igen, de most arról van szó, hogy nem mind1 mennyi a chc+chd azonos dps mellett. Ezt sztem eléggé egyértelműen írtam le...
Senki nem beszél legalábbis én nem, arról, hogy a ha csapok magamra vmi chc cuccot az ad a dps-hez az inv részhez. Ez ok.
De azt nekem nem mondja már senki, hogy minden második sebzésem critel és 50k helyett 300k-t sebez, az nem ér semmi, mert befonom azt a rövidke hajam...mindez azonos dps mellett.Nem értem miért van idekeverve a dps, mikor én nem beszéltem róla, mivel az állandó a példámba. Ahogy a fegyót se értem...mert szintén nem lényeg.
De a kérdésem és a példám adott, melyik 47k dps a jobb, ki mit használna. Az egyikben benne van a chc/chd buff a másikban nincs csak az alap...ami talán 5/50.
Aktív témák
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest