Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
-
Zola007
veterán
válasz
Cs1csó #166691 üzenetére
szerintem briliáns megoldás
nem is értem pl. kompakt fényképezőgépeknél miért nem gondoltak erre régebben kis zoom tartományban (4-8x)
optikai rendszer is védve van és nem lóg kis, akad bele semmi semmibe[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
hdanesz
őstag
válasz
Cs1csó #166691 üzenetére
Még alá is becsültem..
Íme a magyarázat gugli fordítóval fordítva:A teleobjektív új érzékelőt kapott - ez egy 12 MP-es képalkotó, de hátul nem látszik, csak a periszkóp lencséjének a vége látható. A megtört fény egy sor további optikai elemen halad át a belsejében, amíg el nem éri a telefon síkjára merőlegesen elhelyezkedő érzékelőt. A rendszer optikai képstabilizálást is biztosít. A P40 Pro periszkóp lencséje 125 mm-es, és f/3,4 rekeszértékkel rendelkezik, és 5-szörös optikai zoomot (125 mm) kell kínálnia a 23 mm-es/27 mm-es fő kamerához képest. Nos, ha számolunk, az optikai zoom nem pontosan 5-szörös, mivel a 125/27 egyenlő 4,63-mal (ha alapértelmezett módban fényképez), de akkor a 125/23 5,43-szoros (nagy felbontású módban történő fényképezés esetén). Igen, úgy tűnik, hogy az 5x a kettő átlaga, de ez egy másik hely, ahol a fő kamera kettős FoV-ja további zavart okoz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest