Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
hentes555 #131629 üzenetére
Extratel Gsm például a Nyugati utcán, a Mollal szemben. Ha jól rémlik 4k-ért végeztek el a műveletet. Még nyáron vittem be hozzájuk a telefonomat, miután a nyaraláson kapott egy kis sós vizet. Már be se kapcsolódott, úgyhogy nem sok reményt fűztem a sikerhez. Szerencsére, sikerült megmenteni, annyi szépséghibával, hogy az ujjlenyomatolvasó nem működik. Múltkor visszajött pár napra, de 2-3 hónapja újra megszűnt funkcionálni, még a beállítások menüben is eltűnt az erre vonatkozó menüpont. A Huawei szervizben mondták is, hogy az ujjlenyomatolvasó panelt eléggé kikezdte a só.
Van a Huawei-nél akciós szervizelésre lehetőség, az adott hónap utolsó csütörtök-péntek-szombat napjain. Ami annyiból áll, hogy 8k-t elengednek a szervizelés költségéből. Én az aksit cseréltettem ki, ami így 10k helyett 2,2k-ba került. Itt olvashatsz róla: [link]Ja, és mondd meg ismerősödnek, hogy ne kapcsolja be a telefont, mert csak ront a helyzeten. Minél hamarabb vigye el tisztítására, addig hagyja kikapcsolva, és ne is töltse.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest