-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
odinkain
tag
Köszi. Igen ez a másik út amiről azt gondoltam, hogy nem fogok átjutni soha de most kb a "karos" útról ugyanezt gondolom . Szerintem megfogom próbálni ezt is.
Egyébként Blue Smeltert valahogy könnyebbnek érzem mint a simát nem tudom miért. Eddig kétszer vagy háromszor jutottam be de megvolt kb 70%-ra úgy, hogy nem volt nálam ez és ebből a +3-as. Szóval per pillanat nehezebbnek érzem eljutni odáigPSN: inkaoner81
-
Shadowguard
senior tag
Nem vagyunk egyformák. Szerintem bizonyos fokig pont a Nioh ad többet. Nincs ugyan nagy nyílt világod, de a skill-rendszer és a spiritek jó kis pluszt adnak. És jól van megalkotva a világ is, javaslom keress rá a főbb szereplőkre, szörnyekre
Jó, mondjuk én elfogult vagyok a Japán téma miatt. A főbb szereplők többségéről már hallottam a játék előtt is.Ry0K3N: Én a játékidőre gondoltam, csak sikeresen félreolvastam és az elmúlt két hetet összes időnek néztem.
-
Shadowguard
senior tag
A részleteset nem követem, igyekszem magam felfedezni/megtalálni a dolgokat*, de abban azért nagy segítség, hogy merre induljak Az első (törölt) karakterrel nem vettem észre a Depths-be vezető ajtót, a végén a Valley of Drakes-nél lyukadtam ki.
Mondjuk most is, hála a bónusz kulcsnak... valami nagy rusnya sárkány mancsai közül loptam ki a mostani pajzsomat a játék legelején. Azt már nem vártam meg mi történik, ha megüt Bár lehet most már megérné visszamenni hozzá.
Erről jut eszembe, ranged dolgokra lesz szükségem? Ennél a süsünél komolyan gondolkoztam rajta, hogy szerzek valahonnan íjat vagy valami mágiát. Csak gondolom azokhoz is pont kell...* Gaping Dragon második nekifutásra meglett, mindenféle utánaolvasás nélkül. Bár gyanítom ő is csak bemelegítő boss.
-
wierra
senior tag
Íme Manus halála. Rászolgált.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
MageRG
addikt
Sokféle taktika van. Én elég messze maradtam, hogy ha simán lecsap a botjával vagy a kezével akkor ne érjen el.
Ezt a két támadást hátrabukfenccel kerülni kell, és nem visszatámadni, mert gyak. a végtelenségig nyomja őket egymás után, amíg el tud érni.
Ami után biztonságos támadni: ha messzire, előre nyújta a kezét (ilyenkor csapkodd meg, amíg vissza nem húzza) és ha magasra felugrik és lecsap.
Ha ügyes vagy, a hatos kombó végén is megütheted, ami egy kétkezes bottal lecsapás.
A második fázisban a dark spellek külön kategória.
Ha földbe szúrja a botját, akkor mint az őrült rohanj közel hozzá, különben megszívod. Ilyenkor is lehet ütni.
Az "eső" vagy a dark bead támadását meg sok bukfenccel lehet kikerülni."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Šolaire
veterán
Én pendant nélkül győztem le. Alapból a közelébe voltam két kézbe fogott fegyóval úgy csépeltem. Arra figyeltem ha belekezd a kombójába akkor azonnal hátraszaltó ( dark wood grain ring) . Mivel elég agresszív boss ezért én arra mentem hogy minnél hamarabb szó szerint agyonverjem a katanával. Kisérletezz neked mi az a taktika ami bejön.
“Praise The Sun” \[T]/
-
-
-
MageRG
addikt
Hollow: nem tudsz bonfire-t izzítani (=több estus), nem tudsz beidézni senkit (de invaderek se jönnek), és a legfontosabb: ronda vagy
Ezen kívül talán néhány dialógus módosul, aminek semmi jelentősége.
Nincs HP bünti. Viszont a humanity számláló pozitívan módosítja a rezisztenciát és bizonyos fegyverek sebzését."What is bravery, without a dash of recklessness!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest