Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia,
2016-től volt az mcw & Sandero & Logan trió faceliftje.Szembetűnő dolgok így hirtelenséggel.
- Nappali led menetfény
- Új négy küllős kormány
- Új medianav
- 1.2 helyett 1.0 motor
- DCI 90 lett DCI 95 AB
- Elől új lökhárító
- Új krómozott hűtőrács.
-Középkonzol nagy része és az ajtóbehúzók karbonszerű borítást kaptak
-Sofőr ablaka automatán húzódik le-fel!
- Ilyenkor már kérhető volt a tolatókamera.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
mirci18
addikt
Sorban a válaszok:
Igen 2016.
Ráncfelvarrás volt.
Nagy különbségeket felesleges keresni az csak inkább a sima és a stepway modellek közt van. Vagy ha régebbit nézel akkor az Outdoor.Garancia a gyakorlatban 3 év utána mindegy ki adja nem sokat ér. Úgy tudom a használt autóknál általában 6 hónap garanciát adnak a motorhibákra de ezt az a kereskedő akivel beszélsz majd megmondja pontosan.
Dízelt ilyen kis futásra rövid utakra nem vennék. 1.2-es 75 lovas motor inkább városi utakra ajánlott szintén az 1.0-ás is. Azon kívül már lomhább. Ha van klíma is akkor meg pláne. Én a 0.9-es 90 lovas motorral venném.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
gyemipapa
senior tag
Persze, beszámítva ennyi, tudomásul veszem, hogy a kényelemnek ára van. Aztán kíváncsi leszek, mennyiért fogják ők meghirdetni. Ha 600-ért, nem szólok egy szót sem, de lesz az 7-800 is majd. De elfogadtam az ajánlatot, utólag nincs reklama.
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
konyi79
addikt
Ritkább, nézz körbe, hogy hol van a környékeden, vagy jellemző ingázó útvonaladon gázkút.
LPG-vel 10-30%-kal magasabb a fogyasztás. Meg számold bele, hogy LPG mellé érdemes prémium (Maxmotion100 stb, nem 95-ös premium!!) benzint tankolni. A többi a magas etanol tartalom miatt nem bírja a sok tárolást, ha mindig gázzal jársz, levizesedik meg bomlik a tankban.