Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz proci985 #31277 üzenetére
Tessék ezeket használom főként. Ami szerintem core azt zölddel jelöltem.
Ugye az Apogee Sandevistan triviális, bár természetesen ízlés szerint helyettesíthető a Militech Berserkkel. Amiért én a sandyt preferálom az az, hogy azzal lövöldözni is lehet, illetve az, hogy ölésenként hosszabbodik az időtartama, és fullra töltés nélkül is használható (ha nagyon szorul a hurok, sandyvel fedezékbe is tudsz húzódni).
Optika helyére igazából a legjobb a Cockatrice lenne (+35% crit chance nagyon op, de igazából én eddig is megvoltam nélküle, mivel néha szeretek lopakodni is, ezért inkább az Oracle van beépítve, a wallhack nagyon kell így 0 lopakodás orientált perkkel).
A kéznél a Shock Absorbert nem jelöltem core-nak, de ha használsz lmg-t akkor azzá minősül.
Vérpumpa, ezt említeni se kell, nagyon alap, bármilyen buildről is van szó, csak ez használható, csak semmi asztmasprays hülyéskedés . Mikrorotorok csak lassabb fegyverek mellé kellenek, a második szív se feltétlen szükséges, főleg mivel elég sok kiberverkapacitást zabál fel. Ahelyett mehet a Gyógyulás Öléskor (de hülyén hangzik magyarul), vagy az Adrenalinfröccs.
Dupla ugrás közelharci build esetében kötelező, főleg ha blunt melee a megcélzott irány a Quake perk miatt.
A kültakaró elég szabadon kezelhető, itt simán lehet mást is beépíteni, rengeteg hasznos cucc van. Az Optikai Álcát bár 1.6.-ig nagyon szerettem, most már ebben a kategóriában annyi jóság van, hogy nem éri meg berakatni.
Shock-N-Awe szintén alap. Közelharc esetén rohadt sok sebzést fogsz bekapni, ezért szinte másodpercenként aktiválódik, és mivel közel vagy az ellenhez, lesz is kit eltalálni vele.
A Fájdalomelosztó egyébként nem feltétlenül core, de rengeteg páncélt ad, szóval inkább kerüljön be. A Sejtillesztőt nyugodtan lehet kukázni, mehet helyette más, és ez esetben egy skill pont is felszabadul a tech ágon, ebben a csoportban van miből csemegézni amúgy is.
A Reflexhangoló nagyon kell. Igazából az a budget Kereznikov amit ad, nem számít, viszont rohadt jó figyelmeztető, hogy szarban vagy, gyorsan kell életet tölteni, vagy távolsági fegyverre váltani.Sűrű velő bármilyen melee build alapja, egy tonna páncél, és direkt melee buffok.
Bár sok helyet foglal, és a páncélon kívül nem ad semmit, de sajnos kell az Epimorf Csontváz.
A végére egy kis Gorillakar, bár én olyan ritkán használom, hogy gondolkodom egy Lövedékinditón helyette.Ez pedig a Build Planner, bár igazából annyira nem számít. A Body alap hogy minden max, de igazából a core skillek a tech ágon vannak ezesetben, azt tanulmányozd. Főleg a health regen tárgyak, esetünkben a Vérpumpa buffolása a lényeg, és a kiberverek.
Reflex esetében nem muszáj assault rifle ágra tenned, arra csak azért raktam pontot, hogy változatosabb legyen a játék, és tudjak AR-eket is használni az LMG és a Shotgun mellé néha. De ezt nyugodtan átrakhatod a Dash ágra akár, vagy blunt fegyók helyett mehetnek a pengék, ez már csak ízlés kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest