Új hozzászólás Aktív témák

  • juliensorel

    senior tag

    válasz csababarca #19551 üzenetére

    Bármikor felülírhatod a meglévő modokat a ruhákon és a fegyvereken, semmilyen perk nem kell hozzá, járulékos vesztesége, hogy azt amit felülírsz, azt elveszted, de ezzel semmi baj nincs hiszen nyilván sokkal jobbra cseréled le a már meglévő régi szar modot. (pl ahogy szinteket lépsz egyre magasabb számú armadillot fogsz craftolni, tehát mindig egyre magasabbat dobsz a ruhára és a páncélod folyamatosan emelkedik, de a kedvenc vagy egyedi ruhát megtartottad)
    Magyarán semmi veszteség nincs a mod felülírásban alapvetően, ez upgrade, csak nyersz vele. Ha van valami szuper ritka modod amit nem tudsz craftolni vagy félted, azt meg értelemszerűen nem cseréled le és kész. De amúgy szerintem semmi értelme megpróbálni visszanyerni a modokat meg őrizgetni, hiszen tudsz craftolni és venni is amit akarsz, max minden árusnál körbe kell nézni a mapon. (Nekem pl az ilyenekkel is ment el az idő az első 180 órában :D )
    A tűzálló/vérzés gátló/elektromosság tűrő stb egyéb modoknak szintén nem láttam értelmét egy bizonyos szint felett, annyira rossz ugye a balance, hogy nem tudnak kvázi eltalálni az npc-k , nemhogy megégetni gránáttal meg ilyenek.
    Én a legendary fixer ruhákat viszonylag hamar összegyűjtöttem, aztán folyamatosan egyre magasabb armadillokat raktam rájuk, 13as crafting szinten, +211armor a lila armadillo darabja, azzal pakoltam meg a ruhákat, van amire csak abból raktam kettőt-hármat [kép] , kb 3000 a páncélom azon a karakteren, de már annak sincs értelme, Smasher meg se tudott kb sebezni a végjátékban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák