Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    Topikgazda

    válasz Pörp #14851 üzenetére

    Ha picit visszaolvasnál, rájönnél, hogy többen kételkedtünk már a megjelenés előtt is abban, hogy ezt a címet ki kell-e adni prv.gen konzolokra is. Minimum kérdőjeles volt, hogy megfelelően futni fog-e, az még kérdőjeles sem, hogy ha igen, akkor is messze el fog maradni minőségben a PC-s verziótól.

    Sajnos mióta a konzolok leváltak eredeti céljukról, és a Super Mario szerű címek helyett elkezdték a top PC-s címeket is elvárni rajtuk, kinevelődött egy generáció aki nem képes megérteni, hogy a konzol is egy PC! Ami el fog avulni, sőt, már megjelenéskor gyengébb mint az akkor elérhető HEDT PC-k, tehát értelemszerűen, 7évvel később nem fogják tudni futtatni a top játékokat olyan minőségben, mint az aktuális PC hardver.
    Megoldás most is van: Venni kell egy next gen. konzolt, mert azon szépen elfut a game még úgy is, hogy csak jövőre érkezik a direkt next.gen patch. Ha a PC-sek képesek szó nélkül minimum 150-200k-t áldozni VGA-ra amikor egy új játék -joggal- megfekteti a gépüket, akkor a konzolosoktól is elvárható lenne ugyanez, az állandó hiszti helyett, amit a 7 éves hardverük miatt rendeznek.

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák