Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ixion77

addikt

válasz banhammer #5266 üzenetére

Sziasztok! A nagy érdeklődésre való tekintettel rövid beszámoló a newbie tournamentről, résztvevőként:

Sajnos végül innen csak én voltam ott. Kár, mert csak 11-en voltunk, nyugodtan jöhetett volna még bárki. A szerverrel, szervezéssel minden rendben volt, kis késéssel elindult a játék. Az első meccsen negyedik lettem (K19/D18), pedig pisztollyal béna vagyok. Viszont mindenkit nagyon magasan elvert "niclaaaz" nevű játékos (30/14). Ezt fölöttébb furcsálltam. A másodikon ismét ő nyert toronymagasan (37/10 !), én hetedik lettem. Ekkor már nagyon zabos voltam, tök egyértelmű volt hogy nic nem kezdő. Kiléptem megnézni, összesen 1 óra játékideje volt, 74 K / 85 D-vel. Tehát az első két játékában (tournamenten!) már majdnem annyit ölt, mint azelőtt valaha is összesen, és harmadannyiszor halt meg. Szerintem pro-ként vett egy második kulcsot a nyeremények érdekében. Sz@rt rá hogy mások szórakozását elrontja. Be is szóltam neki a chat-en, hogy ez már gyanús. Erre a következő meccs elején hirtelen drasztikusan visszaesett a teljesítménye.... A 3. percben még utolsó volt, a játék felénél nyolcadik. Én meg már úgy felhergeltem magam, hogy a játékra nem is figyeltem, gondolkodtam is hogy inkább kilépek. Jól el is csesztem, csak 8. lettem. Pedig East River és Feline volt, amik az itteniek közül a kedvenceim. Niclaaaz persze ismét dobogós. Az utolsó meccsen aztán inkább már a játékra koncentráltam, és 3. lettem, pedig az MK60-ast utálom. Nic persze megint előttem volt.

Számomra niclaaaz miatt nagyon rossz szájízzel zárult az egész. Az egész Crysis multit a nyüves cheaterek és a profik(csapatok)/amatőrök keveredése rontja el legfőképp, és álmomban sem gondoltam volna hogy ez a tournamenten is megismétlődik. Ahogy néztem mások is így gondolták, mert a negyedik meccsre már ketten is kiléptek. Inkább ment volna nyeremények nélkül az egész!

Az MSI afterburner jól működött, bár ráment pár órám az éjjel míg megoldottam hogy az RTV1 formátumot youtube által emészthetővé tegyem. Ma ment egész nap a feltöltés, hamarosan kész, akkor publikálom a videók linkjeit.

Új hozzászólás Aktív témák