Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
I Am^^
tag
válasz Redneck #67394 üzenetére
De elkülönül. A CO-OP-os küldiknél ha végig megy a csík, kapsz egyet. Plusz a heti Hydra drop.(scout, wingman, fegyverszakértő). Meg ugye a szokásos párcentes drop, amit operation nélkül is kapsz.
[ Szerkesztve ]
|Számomra mindegy, hogy mit mondasz a hátam mögött. Hátul vagy és hátul is maradsz.
-
vzsryl
nagyúr
válasz MikeWazowski #67396 üzenetére
...\Steam\userdata\<YOURID>\730\local\cfg
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Hol találom a cfg fájlt?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz Redneck #67394 üzenetére
"Valahányszor elég Esemény TP-t szerzel egy Operation Csillaghoz, kapni fogsz egy tárgyat, ami felváltva Operation Hydra Láda vagy Operation fegyverdobás lesz. Továbbá, valahányszor elég Védelmező TP-t gyűjtesz egy Operation Csillaghoz, kapni fogsz egy Operation fegyverdobást."
Ha egy huzamban végigviszed a kilenc csillagot hozó guardian küldetéseket, akkor egyből kilenc dropod lesz, viszont utána már csak hetente egyet tudsz szerezni.
-
Redneck
nagyúr
válasz GhanBuri Ghan #67393 üzenetére
Tehát a küldetéses Hydra drop és a heti játékmódos Hydra drop nem különül el egymástól? Akkor eddig tévhitben éltem.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz GhanBuri Ghan #67391 üzenetére
Múltkor én is így tettem, lett belőle pár € haszon.
Tegnap kivettem gyorsan két heti droppomat. A szokásos centes skin most egy kopott, 0,13€ értékű Galil | Tuxedo volt. Utána jött a múltheti Hydra láda, majd egy Tec 9 | Terrace. 1,56€-ért el is ment. Végre nem a szokásos 3 centes gusztustalanság.
Ha megcsinálok Hydra küldetést egy barátommal, kapok érte droppot?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz gtamate2 #67384 üzenetére
- Rádiópanelek átírása hidden rádióüzenetek előhozásához, vagy akár különböző console parancsok bindeléséhez:
Forrás.- Nyelvi fájlok átírása a képernyőn megjelenő szövegek módosításához. Pl. részletes rang információ:
Forrás.Van Valve által készített kalóz nyelv is, nagyon vicces. Indítási parancs: -language pirate
SEEK AN ADVENTURE
Forrás.[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
Szerencséd volt, hogy hamar kivették a shopból a matricákat.
A régebbi majorokon én több ezer matricát vettem, de a vége felé már nem volt az igazi és nem érte meg befektetni.
Most számolgattam, hogy elég lett volna beszállni a buliba ~360 cs:go kulccsal, amiből 750 euro profitot lehetett volna csinálni steam wallent formájába, ha 3000 legendát veszek.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
PeL
addikt
Ti túladtatok már a kapszulákon amúgy? Én rohadtul ráéreztem mikor kell megválni tőlük, majdnem egy fél délutánon át néztem az árfolyamokat kisebb megszakításokkal és tegnap érték el a csúcs árukat úgy néz ki, a legends kapszulák mikor elérték a 0.69€-t lehetett látni hogy nem fog feljebb menni mert volt még kint vagy 2000 darab és inkább nőtt mint csökkent, meg úgy általában a 0.25€-s kapszulák nem is szoktak drágábban menni ahogy láttam az eddigi majorokból. Kiszórtam mind a 20-at + a 8 darab Challengers-est 0.63-ért, majd kicsit később megnyugvásként láttam hogy el is kezdtek visszaesni, ma meg már 0.60 alatt volt mindkét fajta. A Device matricám meg felment 19€-ról ma délre 42-re Szerintem még várok pár napot megnézem hogy alakul mielőtt ettől is megválok.
-
Franklin
addikt
válasz Redneck #67381 üzenetére
Ez szerintem is cinkes, kommentben is írják, hogy ebből simán lehet VAC, mert külső programot használ a játék kinézetének drasztikus megváltoztatásához.
Lehet, hogy jelenleg nem bannolnak érte, de bármikor dönthet úgy a Valve, hogy viszlát.
Egyébként jól néz ki, régebben tolták így a Quake meccseket, piros kocka lövi a kék kockát
-
AllTheBest
őstag
válasz Redneck #67381 üzenetére
Most nézem, hogy ez már az újabb videó, a csatornáján még van 3 másik, külön amd-re és nvidia-ra meg egy általánosságban, azokat érdemes próbálni Ezt az installerest én se vállalnám be
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Redneck
nagyúr
válasz AllTheBest #67380 üzenetére
Hát ez a videó durván rommá butítottnak tűnik. Ilyet vajon lehet? Ez nem minősül csalásnak? Gyakorlatilag textúra nélkül megy a game, nem hiszem hogy ezt a szerver oldal elfogadná. Előny ha te jobban látod a modellt, mint ő a tiédet.
Vagy rosszul gondolom?
Mod:
Jobban megnéztem, van még setup is. Ez így tuti gázos...
Anno a Moto Racer 1-et verettem így. Csak így lehetett a legdurvább rekordokat csinálni, nem zavarnak a textúrák, jobban látszik hol fér el a motor.[ Szerkesztve ]
-
AllTheBest
őstag
válasz Redneck #67379 üzenetére
Hát igen, én is vissza fogok állni, mivel így sincs fps gondom, jelenleg csak 60hz-t tud a ,,monitorom,, , igazán gyenge konfighoz ezt érdemes megnézni:[link] a srác elég szépen ki tudja gyomlálni a játékokat, cs-n is lehet szerezni néhány plusz fps-t
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Redneck
nagyúr
válasz AllTheBest #67375 üzenetére
Én is toltam ezzel a szettel anno 750 Ti-n, de annyival nem gyorsabb, mint amennyivel csúnyábbak a skinek. A képen is látszik az USP-n.
Gyenge konfigon mindenesetre jobb teljesen butítani.
-
veterán
válasz AllTheBest #67376 üzenetére
Nem hiszem, hogy a 1080-an sokat változtatna, szóval jól van az úgy!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
AllTheBest
őstag
válasz AllTheBest #67375 üzenetére
Pont letelt a szerkesztési idő, a proci 4,3ghz-n volt, hwinfo-ban gyors megnéztem, pedig 4,1-re emlékeztem...
-
-
veterán
válasz AllTheBest #67373 üzenetére
Kíváncsian várom!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
CraBByzzz
aktív tag
Nvidia 3D beállítások kihegyezése cs:go-ra
It's better to go in Manage 3D Settings > Program Settings rather than Global Settings because you may screw the performance for other games you're playing if you change the Global Settings. If you only play CS:GO, then fine.[ Szerkesztve ]
-
david368
aktív tag
Sziasztok!
Silver elite masterben vagyok, pár napja írtam, hogy elkezdtem játszani csgoval.
Embereket keresek, akik közelebb állnak rankban hozzám és akikkel tudnék játszogatni, akár most is. ( 5 rank különbség max)
Steam: dency95 -
MODERÁTOR
válasz gtamate2 #67367 üzenetére
MM server pickernek tudtommal nincs köze sok a játékhoz. Az csak a windows tűzfalon keresztül tiltogatja le szépen az ip-t. Ha normálisabb routered van azon is megtudod oldani simán.
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
-
shaddy1027
tag
válasz gtamate2 #67363 üzenetére
Nálam például ha ment az Idlemaster nevű kártyafarmoló, és csak simán bezártam, majd elkezdtem játszani volt, hogy kidobott a játék, hogy valami nem frankó. Steam-idle.exe szokott a háttérbe maradni ami a steam belépés miatt kellett neki, viszont ha ezt kilövi az ember akkor minden oké. Amióta az ASF-et használom nincs ilyen gond - ezért is váltottam anno - ez csak azoknak szól aki szokott ilyesfajta tevékenységet folytatni, köze nincs a játékhoz de ha benyomva marad akkor nem fog tetszeni a játéknak.
[ Szerkesztve ]
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
gtamate2
veterán
Összegyűjtöttem azokat a programokat, amik engedélyezettek, amik veszélyes vizeken eveznek és amiket tilt a vac.
Ha lenne még valami, amivel kiegészítenétek szóljatok pls!*Sn0w
-
őstag
-
Redneck
nagyúr
válasz Franklin #67358 üzenetére
Elhiszem, és tényleg sok idő. Megnéztem, jelenleg 19 centes ajánlatom van fent. 3db Chrome 3 ládám van fent, abból 2 már április-május óta, 1-et pedig tegnap dobtam fel. Van még egy Gamma 2, a többi centes skin és firka.
A festékekkel nem tudok mit kezdeni, a skineket max trade upolom. Valahogy törölni is lehet ha jól emlékszem.
-
fatal`
titán
válasz AllTheBest #67355 üzenetére
Én a graffitiket általában elhasználom, a ládákat meg egyszerűen kitörlöm
-
Franklin
addikt
válasz Redneck #67357 üzenetére
Az a baj, hogy pl. a Chroma ládákból iszonyat mennyiség van már marketen, csak a Chroma 3-ból több mint 3 millió db!
Ebből 2.6 millió 3 centért van felrakva, de óránként csak 2-3e db fogy. Tehát hiába rakod fel, nem fog rádkerülni a sor hónapok alatt sem és 3 vagy 4 hónap után visszakerül az inventoryba.
-
Redneck
nagyúr
Én pár hónapja mindig felrakom egyből. 50 ajánlatból lett 14. Hónapok alatt valahogy el szoktak menni. Ma is írta hogy két centes láda elkelt.
-
veterán
Hát eladhatod steamen. Egy oldalt tudok, ahová ezeket a centeseket belehet tenni és játszani. [link]
-
AllTheBest
őstag
Régebben már kérdeztem, de akkor nem kaptam normális választ.
Az ilyen 1 centes fos graffitikkel meg ládákkal lehet valamit kezdeni? van esetleg olyan oldal ahol el lehet ezeket tradelni? Idegesít ez a sok szar az invetnorymban...Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
gtamate2
veterán
válasz AllTheBest #67352 üzenetére
+1 ,teljesen rendben volt. A nip picit hiányzott nekem, de erről nem a PGL tehet. A Gambit régóta az egyik kedvenc csapatom (na jó, anno a HR volt az igazi velük), nagyon örülök, hogy ilyen sokra vitték.
*Sn0w
-
AllTheBest
őstag
válasz gtamate2 #67346 üzenetére
Minden hibáját megbocsátottam a pgl-nek, a virtus meccseken a hangulat mindent vitt A végén meg aki előtte a vitrusnak szurkolt az átállt a gambit-hoz, szerintem ebszolút élvezhető meccsek voltak
-
veterán
Hali! Mikor lehet számítani a következő ládára?
-
gtamate2
veterán
válasz Vismajor01 #67328 üzenetére
Voltunk már supreme-k is azóta, mit hazudsz???
Btw: Aki temette a major lázat, most többen nézték a PGL-t, mint az Atlantai Majort-t
*Sn0w
-
senior tag
válasz Franklin #67343 üzenetére
Ilyennel már én is találkoztam, ugyan ezen a pályán. Szerintem valami boost service lehet és éppen a képen látható T csapat tagjait boost-olták. A CT csapatot pedig derank-oltatták 2in1 service.
És valahogy úgy oldják meg az egy szerveren levést, hogy mondjuk csak az EU-s szervereket engedélyeznek, többit tiltják, és olyan pályára mennek, amire szinte senki az adott régióban és időben.
Azért kerülhetett be OW-ba, mert már működnek bizonyos automatikus felismerések. Pl. a pörgő bot egyből OW-ba kerül, vagy egyből ban-t is kap. Itt is valami gyanús lehetett. Lehet a Suspect AFK-ja, és griefing miatt került be.
[ Szerkesztve ]
-
dugo_
veterán
válasz Gabrielsen #67336 üzenetére
Visszaolvastam az asztalisban. Ha tényleg nem játszol mással, akkor jelenleg felesleges a 8 szál, de vannak játékok amik már most kérik elég szépen.
Ami viszont fix info:
A stock intel hűtőt 1 hét után fogod eldobni a hangja miatt.
6k-s hűtővel egy dekát nem lehet húzni egy alapból 95W-os procin. Kevés lenne oda.NonK procira is elfér egy 8-10ezres léghűtés, ha csendet akarsz, tuningra viszont még több kell.
-
Gabrielsen
csendes tag
i5 6600 lenne 41.000 Ft és elég a gyári hűtő és elég egy b250 alaplap ami kb 18.900 ft
i5 6600k lenne 45000+6k a hűtő rá plusz 31.000 ft egy z170 amibe tudom húzni
i7 6700 alapból 59k és kb 100mhz a különbség a gyári órajel és a turbó közt. Azt a +4 szálat meg abszolút semmi nem használja ki (javítsatok ki ha tévedek)megnéztem mit hoz a 980 gtx kártya a 6700es i7-el,kb 20-30 fpsel több,tehát szintén nem éri meg azt a 18-20ezres felárat
[ Szerkesztve ]
-
dugo_
veterán
válasz #32256704 #67333 üzenetére
A 6600K is elmegy [...] es alap hutovel
Menne, ha járna hozzá.Viszont ha 6600-at veszel es az elfogy, akkor meg uj procit is vehetsz.
Ahol játszhatatlanra fogy el egy 6600, oda a 6600K is kevés lesz.Én egyébként i7-6700-at vennék 55-60k-ért, B150-B250-es lapot alá, meg egy 8-12ezres BQ Pure Rock (Slim) hűtőt. Árban kb ott van, mint egy i5K, cserébe van plusz 4 szálad.
-
adise
őstag
válasz Gabrielsen #67329 üzenetére
Jól megállípitottad, ugy hogy nincs is közte csgo. A legtöbbe igy is atlag 10fpsel töb pedig azok kb vga limites játékok. Csébe bőven lesz 50-100fpsel több a ha 4.6ghz-en fog menni nem pedig 3.6-on. Persze normális vga-val nem 750ti és társaival
-
törölt tag
válasz Gabrielsen #67331 üzenetére
A 6600K is elmegy alap alaplappal es alap hutovel, aztan ha kell az extra kakao, akkor csereled a lapot es uj hutot veszel.
Viszont ha 6600-at veszel es az elfogy, akkor meg uj procit is vehetsz.4000 ft kulonbseget ne sajnalj ra.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Ezek a VGA-t jobban használó játékok. CS:GO alatt egy bizonyos szint fölött csak hokizik a VGA, viszont a CPU-t "rendesen" megdolgoztatja.
Jól fog még jönni az a K-s proci, hidd el... Nekem is "csak" 4790 van, nem K, de jobb lenne egy lazán 4,4 fölött pörgő K mint a jelenlegi 3,8-on járó. CS:GO szempontjából mindenképp.
[ Szerkesztve ]
-
Franklin
addikt
Ha van pénz, mehet a 6600K. Még pár update és ez is kevés lesz
-
Gabrielsen
csendes tag
Üdv!
Cs:go-ra i5 6600 vagy 6600k?
Ugyanis e szerint hiába a 6600k 4,5 ghz órajele kb 2-3 fps a különbség
https://youtu.be/U_zVlUV4c_k -
Vismajor01
addikt
válasz gtamate2 #67323 üzenetére
Jó a szó tesó.
Sose felejtem el mekkora sztárnak éreztük magunkat haverommal 2015ben mikor dmgből felléptünk egészen dupla sasig. Előtte 2 éven át azment kb h dmg-sas-dmg-sas de 90%-ban dmg.
Elmentem amerikába a nyáron, 16ban, mire visszajövök minden partyarc legalább dupla sas de inkább supreme, global.
Néztem is, hogy mi a fene, aztán mondták h könnyitettek a rankokon.Én akkor megszereztem a globalt ami kisebb megszakitásokkal meg is tartottam a mai napig, szal én true global vagyok
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Franklin
addikt
Látott már valaki ilyen bugot?
-
fatal`
titán
válasz Mezcal #67318 üzenetére
Nem volt rankkönnyítés, nehezítés volt (átállították a ponthatárokat, mert kevés volt a silver és sok volt a global).(#67323) gtamate2: Ja így már világos, az első fázis nekem kimaradt
Úgytudom, hogy a harmadik (jelenlegi) fázis óta automatikusan igazítja a pontokat így közelebb áll a valósághoz. Bár így is ad érdekes párosításokat, meg rengeteg a boostolt ember.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz gtamate2 #67323 üzenetére
"A playerek 50%-a DMG volt, feljebb jutni kb lehetetlen volt huzamosabb ideig."
Feljebb lehetett jutni, de ahhoz tényleg jónak (vagy csalónak) kellett lenned."Miután minden szerencsés elérte a globált, megjelent a boostolt globál szindróma"
Nem feltétlenül kellett boostoltnak lenni. Akkora volt a szórás egy rankon belül (GE), ami régen 2-3 szintet jelentett."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
gtamate2
veterán
válasz Mezcal #67317 üzenetére
Amikor 5-en vagyunk és senki sem tud letartani semmit, akkor már egyből látható a bukott meccs. Nyilván nem tryhardolok ilyen meccseken, mert semmi értelme, betoltam előre mindig, hiszen akkora bait party volt, hogy rossz volt nézni. Én pedig nem szeretek 1:30-ig kivárni T oldalba.
Ennek ellenére szívesen játszom gyengébb rangúakkal, csak akkor nem 10 centire lesz az arcom a monitortól és nem DM-elek előtte 30-40 percig kávét/energiaitalt pörgetve, hanem mellette benyomok egy zenét, neadjisten' sorozatot és mellette elpötyögök D2-n.(#67315) hunfatal és többiek:
A rangosdit 3 részre oszthatjuk. --> megjelenéskori rendszer: Max elérhető a dmg/sas volt, de ha már sassal találkoztunk az oltári kemény cucc volt. A playerek 50%-a DMG volt, feljebb jutni kb lehetetlen volt huzamosabb ideig.2. rész -> rankkönyítés: Itt rájöttek a fejlesztők, hogy mindenki DMG, ezért vagy kurvanehéz, vagy rohadt könnyű meccseket mentünk, aztán szépen beállt és mindenki ment feljebb 2-3-4-6 rankot is akár, ha ügyes volt. A baj az, hogy ha nem volt ügyes, akkor is ment feljebb 1-2 rangot simán.
3. rész -> nerfelték a rankokat: Miután minden szerencsés elérte a globált, megjelent a boostolt globál szindróma, tele volt ilyenekkel az MM, aki lőni se tudott jól, de még játékintelligenciával se igen rendelkezett. Ennek vége lett és visszaállt a kettő előző szakasz közé a rendszer.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
GODx
tag
válasz Redneck #67320 üzenetére
Volt az eredeti rangrendszer, volt a könnyített, és van a jelenlegi, ami okozta a nova vagyok de sasbavótam effektust. A kép a könnyített, majd a jelenlegi rangrendszer változásait hivatott mutatni.
MSI B350M BAZOOKA, Ryzen 5700x, Sapphire RX6650XT, Glorious Model O, Audio Technica ATH-M40x --- CsakANyersAim
-
-
Mezcal
addikt
válasz gtamate2 #67303 üzenetére
Örülök, hogy éppen te írod ezt, mert van ám egy közös sztorink nova 2-es meccseken.
Seriff voltál, amikor eljöttél velem Nova2-es meccsekre a smurfoddal, még a régi nehéz rangrendszerben. Mert hogy te majd félkézzel szarbalősz mindenkit, aztán úgy alakult, hogy mínuszban zártál és mindkét meccsen mögöttem végeztél. Javadra írom, hogy utána elismerted, hogy nem volt igazad.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Mezcal
addikt
Nagyon király 1.6 player lehettél, ha S4-be dobott. Engem zérus komolyabb CS előélet után (értsd: 10 évesen puboltam 1.6-ban) Nova 2-ba sorolt be,
Látom épp a lényeg kerülte el a figyelmedet, meg az eredeti felvetés. Hogy nem mindenki azért került oda, mert nem volt meg a skilje. Azért dobott oda, mert nem volt meg hardver, amikor gora váltottam '14-ben 6 éves gépem volt kétmagos amd shittel, az 1.6-hoz kiváló volt, go-hoz nem, átlag 40 fps-sel játszottam le azokat a meccseket, ami alapján rangsorolt, a kifagyásokról és időben nem sikerült visszatérnia játékba már csak bónusz volt.
Én erről beszéltem végig, vagyis nem mindenki azért jutott oda, mert annyira szar, de láthatóan nem a lényegre ugrotok. Grt. Aztán én is felhúztam kaláig rövid időn belül.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
fatal`
titán
válasz Mezcal #67314 üzenetére
A régebbi pontrendszerben magasabb rankba dobott. Az akkori nova 1 az most silver 2-silver 3.
Én már az új rendszerben kezdtem a játékot és SEM-be tett, de nem is vagyok valami nagy tehetség (most MGE). Úgynézem a régi rankrendszerben nova 3-nova4-be dobott volna.
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
Na látom le lettem hurrogva, úgyhogy abbahagyom, bár eleve arra reagáltam, hogy akit silverbe dob be, az mind szar, ma lehet, de a régebbi pontrendszerben biztosan nem.
És aki válaszolt, mind pronak hiszi magát, ide dobott -oda dobott rotfl most már tényleg magam alá trottyantottam. Mert az, hogy én azt mondom, hogy jó voltam 1.6-ban, nem azt jelenti ám vérpistikék (így hívtatok) hogy istencsászár voltam, de itt a csak a végletek játszanak. Kész.
[ Szerkesztve ]
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
MODERÁTOR
Elrejtettem itt a topikban egy "easter egg"-et. Aki megtalálja kap egy szakadt skint!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
szebe
addikt
válasz Mezcal #67298 üzenetére
"pedig 1.6-ban erős játékosnak számítottam"
Wat? Hol? Magyar Only Dust2 /top15 nem számít
Bár tény, hogy már a hanyatlás alatt (2010 után), de gyakran voltunk Nightcupokon, ICL-re is lenéztünk párszor, ennek ellenére sem mondanám magamat erős 1.6 játékosnak. Ja, meg minimális gather.
GO-ban első rank MGE volt asszem (de sima kala alá még hardcore soloq-val se estem). Az igazán erősek már akkor is sas/duplasas-ba kerültek (duplasas volt a max elérhető 10 nyert után?), és globál-ba is lazán fellőtték magukat akkor, amikor mi a sima sasért vért hugyoztunk, mert 10-15++ zsinórban nyert meccs után se dobott fel.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Redneck
nagyúr
Hát gyerekek, teljesen meg vagyok lepve. Ez az Insertion valami zseniális map, még sosem játszottam rajta.. A mérete, a köd, és az egész, baromi jól sikerült. Pláne ezzel a Fegyvermester móddal vicces.
Abszolút eltér minden eddig általam játszottól, nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
Erre tudnék írni 15 sor ikszdét, ha 12 éves lennék, és ez az MSN lenne. Nagyon király 1.6 player lehettél, ha S4-be dobott. Engem zérus komolyabb CS előélet után (értsd: 10 évesen puboltam 1.6-ban) Nova 2-ba sorolt be, ahonnan pár nap alatt felhúztuk magunkat Nova 4-be. Vissza CoD4 egy ideig, rank elveszít, DMG-be berak, és annál lejjebb azóta nem kerültem main acc-on. Ja, és ez 2013 végén volt, amikor még nem volt rank könnyítés. Spray pattern-ekről, füstökről, flash mechanikáról, crosshair placement-ről fingom nem volt, és a meccsek döntő többségét én carryztem. Már a DMG is trash rank volt régen is, mindig is az lesz, az alatta lévőkről nem is beszélve - már no offense az ezen szinten játszóknak.
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
Megjelenéskor vettem, cod4 promodból jöttem de leginkább casual gamer voltam anno. Minimális cs előélet után 4 csillagba dobott úgy, hogy azt se tudtam mi az a spray control vagy pattern. Max grafikán ment olyan 100 fps-el (4x msaa,aa).
No offense de nem életszerű amit írsz, főleg hogy 1.6-ba jónak számítottál. Van egy haverom, aki 1.6 pronak hitte magát, de nem tudja mi az a csapatjáték több ezer óra cs után sem, na ő is kala szintre jutott silver 3-ból.*Sn0w
-
adise
őstag
"kalai is jó rang" :
Engem akkor dobott be silver 4-be, és ez egyértelműen azért volt, mert futott jól a go, pedig 1.6-ban erős játékosnak számítottam. Szóval bullshit, amit álíltasz
ez még nagyobb LOL. Ne nevettesd már ki magad kérlek. Te biztos kurva jo 1.6 játékos voltal ha silver4be rakott azt is csak azért mert jo géped volt pls. Aki valamit is ért 1.6ba mondjuk kijutott egy csoportbol egy lanon (ami nem volt nehéz) az már globál volt mindig is. Innentől kezdve, hogy te a azért lettél silver 4 mert jó géped volt , totél nonszensz bármi kommented a skillekről meg a hozzáértésről. Tipikus 12 éves vérpisti aki királynak gondolja magát aztán silver 4
Fix 300fps gép meg nincs, egyszeruen a motor miatt. Hiába van 6700k +1070 akkor is bedroppolsz 250koré vagy akár alá egyes mapok helyein nagy akcióba. HIába van kezdőn 600fpsed
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest