Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
b0rZ
aktív tag
válasz CosmoBacsika #69693 üzenetére
Köszönjük!
-
Xero
nagyúr
válasz xEon1337 #69694 üzenetére
Pedig technikailag a végére nagyon túl lett biztosítva a dolog. De mindjárt jön Pepe, szebe, mobal és mesél a külön gépet előkészítünk minden játékosnak eseménysorról.
Minden tiszteletem a TWR-é btw, nagyon korrektül összehozták a dolgot. Egyedül azt sajnálom, hogy Kuliék castja a Telekom irtózatosan gagyi platformjára került, így teljesen kiesett a látókörből.
Pepe remélem a vérnyomásod helyreállt azóta.
(#69695) szebe: Kifogás az van ggwp
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz po1son #69691 üzenetére
Bocs hogy 4 nap nemalvás után nem megy át a hülye kérdésedre adott hülye válasz.
(#69693) CosmoBacsika
Örülök hogy neked tetszett. Mondjuk szerintem a dj set mindkét nap maximum cringe volt, de a tömeg imádta (meg a twitch chat is rehabot )[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
őstag
válasz CosmoBacsika #69693 üzenetére
Igaz én nem mentem ki a döntőre (mivel nem jutott be a Faze), de a közvetítés alapján meglepően profin lett megépítve a színpad meg minden, rosszabbra számítottam ismerve az itthoni színvonalat. Vártam, hogy beégünk szokás szerint, de szerencsére nem így lett.
A másodlagos stream tényleg csapnivaló volt, 30 FPS, homályos kép, nagyjából a nézhetetlen kategória.
A csúszás gáz, főleg, hogy az utolsó meccseket így bőven éjfél után kellett játszani, ami azért egy ilyen komoly koncentrációt igénylő játéknál nem túl előnyös.
"Less but better" - Dieter Rams
-
CosmoBacsika
tag
Írok gyorsan egy review-t a V4-ről, míg friss az élmény hátha érdekel valakit. (tldr)
Elöljáróban: Magam is sok rendezvény szervezésében vettem részt, egészen más szemmel nézek minden hasonlót, a háttérdolgok jobban érdekelnek, mint "frontend". Bár nagyon érdekelne az esemény létrejöttének - gazdasági,infrastrukturális, és politikai környezete, sajnos ezekről semmit sem tudok (csak sejtéseim vannak), így ezen tudás hiányában egyszerű nézőként próbáltam értelmezni a látottakat, pedig az előzőek sok dolgot segítenének helyre tenni.
Beharangozás:
Kommunikációsként ez már az elejétől kezdve bántotta kicsit a szememet. A büdzsét tudva(az elköltésekor "szükséges" sarokpontokat viszont nem ismerve) azt hittem, hogy nagyon komoly médiamix készül majd az eseményre. Úgy gondoltam, hogy a rendezvény legitimációját szükséges megszerezni, így egy komoly mainstream kampányra számítottam Ehhez képest - amennyire láttam - nagyon korlátozott volt a promó. Mi persze tudtunk róla, de figyelve a fő csatornákat, nagyon ritkán találkoztam vele. Spotot nem láttam, rádiópromó volt (Rádió1), óriásplakátot nem láttam, print médiáról nem tudok nyilatkozni, azt már jó ideje nem forgatok. Nyilván ha teljes mértékben piaci alapon működik a rendezvény, akkor nagyon komoly célzás kell, ami ismerve a célcsoportot ez értelemszerűen online fog megtörténni (fb, google ad, partnerségek, influencerek stb), viszont most arra számítottam (vagy legalábbis én így csináltam volna), hogy ilyen anyagi lehetőségek mellett a legszélesebb tömegeket megpróbálják majd elérni a szervezők, ezzel is megismertetve ezt az egész kultúrát a jónéppel. És itt jön be a háttérismeret hiánya: A rendezvény bejelentése ha jól emlékszem valamikor december magasságában volt, az időpont március (itt is arra tippelek, hogy "szponzori" igény volt a választások előtti időpont). Simán el tudom képzelni, hogy a szervezési munka lóhalálában zajlott a szoros határidők miatt, így az erős promó hiánya simán visszavezethető erőforráshiányra, arról nem is beszélve, hogy már jó ideje dübörög a kampány, így pl óriásplakáthelyet az időszakra már nem is lehetett vásárolni. De itt csak találgatni tudok, tök jó lenne, ha a szervezési oldalról is megtudnánk ezekről valamit. Persze eleve nincs infóm a kommunikáció fókuszáról. Lehet h a fentiek nem is voltak célok.Ilyen szempontból volt némi problémám a kommunikációval is. Nyilván simán megtaláltam, hogy hol lehet követni az eseményt, de egy kis keresést igényelt. Ez a mezei kívülálló esportszűz user szemszögéből talán problémákba ütközhetett, vagy félreértéseket szülhetett.
Nekem hiányoztak a nagy beharangozó anyagok. A nagy cikkek, ahol ki van belezve minden. Csapatok, játékosok, történetek, beharangozó videók, esélylatolgatások stb. Persze olvastam a hltv promót, de jó lett volna, ha ilyen anyagok elérhetően könnyen fogyasztható formában a laikusok számára is. .Nyilván ez is visszavezethető az általam feltételezett előforráshiányra
Közvetítés:
A magyar részről némileg öngólnak éreztem a TVGO-t, de gondolom "kötelező" volt a szponzor miatt, akinek meg fontos volt, hogy egy viszonylag periférián lévő applikációjára irányítsa a figyelmet, meg a userbase-t. Emiatt csak Kodiékat/Kuliékat sajnáltam, mert bár én is az angolt néztem minden esetben, de szívesen belehallgattam volna az ő közvetítésükbe is, de a plusz macera miatt, erre nem vettem a fáradtságot, és félek mások sem.
Ettől eltekintve szvsz profi volt minden. Zenék, animációk totál rendben voltak, egyedül a reklámokat nem értettem teljesen, szvsz angol streambe, nem lenne szabad magyar reklámot tenni, de itt nem tudom, hogy volt-e ip alapú lokalizáció, és esetleg csak mi láttuk ezeket. (Ide sorolom még DTomi megnyitóját, ami tudom, hogy protokoll, de angolul mondja már banyek).
Ami még rossz volt, az pénteken az offstage stream minősége. Látványosan gyengébb volt mint a main stage-é.
A pénteki csúszást erősnek éreztem, nem tudom mi lehetett az ok (technikai gond, szervezési hiányosság, stb). Vasárnap ült előttünk egy srác a nézőtéren, aki mondta h ott dolgozott, és mesélt windows tanúsítványhibáról, illetve egy rossz monitorról is. Nem tudom mi történhetett, remélem erről is megtudunk majd valamit, korábbi tapasztalataimból kiindulva sok apróság összejátszására tippelek. Ehhez kell a rutin (az meg persze honnan lenne, hiszen nincsenek ilyen rendezvények itthon).
A casterek szerintem hozták a kötelezőt, bár az Anders-Moses duónál néha azt éreztem, hogy rettentően unják a banánt, amit szvsz egy ebből élő profi nem engedhet meg magának. A HenryG-Sadokist kettős lényegesen élvezhetőbb volt.
Külön pacsi az analyst desknél "szereplő" magyar srácnak. Látszott rajta a lámpaláz, néha kereste a szavakat, de szvsz kiválóan megoldotta a feladatot. Szerez még némi rutint, dolgozik az akcentusán és profi lesz.
Egyébként a weboldalra a magyar stáb is felkerülhetett volna. A hazai arcok promózása is fontos lenne, az ő brandjüket is építeni kell.
Országimázs:
Akkor jutott eszembe, hogy erről írni fogok, amikor megláttam a HR praccolós videóját. Az a kilátás, az az elhelyezés akkora ötlet volt, hogy leírhatatlan. A többi csapat elhelyezését nem tudom, de ilyen "apróságokkal" hatalmas hatást lehet elérni, mind a játékosoknál, mind a nézőknél. Ilyenekre szvsz érdemes ráfeküdni.Itt még tök jó lett volna, ha a stream holtidőkben imázsfilmek/drónfelvételek futnak Magyarországról, az éjszakai Budapestről stbstb. Katowicénél volt ilyen nemrég, de annál a látványnál mi sokkal jobbat tudnánk. Az MTÜ biztosan tonna számra tudna adni ilyen anyagokat.
Koordináció:
Ez egy olyan általános érzet, ami számomra majdnem végig jelen volt, értelemszerűen az első napon erősen, az utolsón már csak minimálisan. Főleg az elején sokszor volt hangcsúszás, nem kapcsolt be a stream elején a hang, a casterek egymást nézték, nem szóltak egymáshoz, a színpadra bevonuláskor érződött, hogy nincs tökéletes instrukció, hogy "most indulj, Béla balról be, átvesz, köszönt, hang le, zene be, stbstb". Talán úgy tudnám a legegyszerűbben megfogalmazni, mintha nem lett volna egy központi személy, vagy személyek, akik végigkoordinálnak mindent. Nyilván volt, csak gondolom volt némi technikai gond, némi gyakorlatlanság (mégiscsak az első volt), nem tudom, hogy volt-e idő elpróbálni mindent (gondolom nem). Nem tudom más számára ez mennyire volt zavaró, én ezekre érzékenyebb vagyok, mondhatni együtt érzek a szervezőkkel, de hatalmas pacsi, mert konkrétan érződött, hogy menet közben egyre jobban belejöttek mindenbe. Valszeg sok sok átizzadt óra, végtelen adreanalinlöket, és kevés alvás volt a színfalak mögött. Részemről abszolút "éreztem"Helyszíni élmény:
Nekem hatalmas élmény volt maga az esemény. Csak vasárnap mentem ki, ekkor lett rá idő, de magával ragadott az egész. Jó hangulat, szép helyszín (előzetesen nem értettem a Syma-t, kicsinek éreztem, de abszolút tökéletes választás), király színpad, király hangosítás (a DJ mókus szettje abszolút élvezhető volt, pedig előzetesen nem értettem, hogy mi a francnak egy esport eseményre). Nagy feeling, hogy a játékosok a nép között mozogtak (vagy csak nekem volt szerencsés a Pasha-Snax-Neo hármashoz). A kiállítói tér nagyon tetszett, érdekes helyek, mindent ki lehet próbálni, a kiállítók jó fejek, segítőkészek, pedig azt gondolnám, hogy vasárnap este már rendesen unhatták a banánt.A terület tiszta volt, a segítők szépen sürögtek, szedték a szemetet, csinálták a melót. A Food truck szekció catering címén szvsz hatalmas ötlet. Választék, nem elmebeteg árak, minőség. A fröccsért külön köszönhet, igazán autentikus esport élményt adott fröccsözés közben szurkolni a csapatoknak.
Egyedül a korhatárt sajnáltam. Azt gondoltam, hogy szülői felügyelettel azért kisebbek is látogathatják majd a rendezvényt, így meglepődve olvastam, hogy 14 (szombaton 12) alatt még szülővel sem jöhet be gyerkőc. Gondolom ez valamilyen policy lehetett, de nekem spec apaként a kiállítói térre belépve az első gondolatom az volt, hogy de elhoznám erre a fiamat, és együtt próbálgatnám vele a dolgokat (Comodore 64 Commando-val überkirály). Nyilván az enyém még csak 6 éves, így amúgy sem hoztam volna, de mondjuk 9-10 környékén szeretnék ilyen helyekre elmenni vele (főleg mivel ha 14 lesz már hót ciki leszek,és le fog koptatni, és jobbnak érzem ezeknek az élményeknek a "közös" feldolgozását, hogy ő is a helyére tudja tenni ezeket a fejében). Mindegy, ez csak az én hülyeségem, nem hiányosságként róttam fel.
Látogatószám:
Számomra kicsit csalódás volt az embermennyiség. Nyilván csak vasárnapról tudok beszélni, de én azt hittem, hogy gond lesz a bejutással, mert telt házzal fog pörögni az esemény. Nyilván a kiállítói téren ez jó volt, mert mindenhez könnyedén oda lehetett férni, de én örültem volna annak ha inkább tömegnyomor van. Nyilván a péntek reggeli meccsek nézőszámával felesleges foglalkozni, hiszen mindenki iskolában meg melóban van. Szívesen belemennék egy fejtegetésbe, hogy miért volt "csak" ennyi, vagy esetleg arra is kíváncsi lennék, hogy szervezői szempontból elégedettek-e a számokkal, minden esetre nekem látványosan hiányoztak a felső karéjokról az emberek, főleg úgy, hogy az volt az analyst desk háttere. Nem tudom, hogy ez a promónak köszönhető-e, vagy annak, hogy itthon tényleg ekkora az a community aki tényleg hajlandó elmenni egy versenyre. Nem tudom mennyire releváns az összehasonlítás egy Playit-tel, ami azért egy sokkal mainstreamebb rendezvény (viszont belépős), sokkal erősebben épít a celebhatásra (youtuberek), illetve ott nincs korhatár (bármi hülyeséget írtam, javítson ki vki, aki azt az eseményt jobban ismeri).Olyan kérdésekbe nem mennék vele, hogy miért ez lett a formátum, miért ezek a csapatok, miért ez a lebonyolítás, mert ehhez már tényleg ismerni kellene a hátteret. Nagy királyság lett volna, ha van magyar vonatkozása a döntőnek, de a hangulat szvsz így is frenetikus volt, köszönhetően a VP jelenlétének, akik részéről érezni lehetett az országszimpátiát (meg persze azt, hgoy van köztük aki "ért" ehhez - Pasha). Nagyon drukkoltam a GA-nak, szerintem szépen teljesítette, sajnos a para érezhető volt rajtuk (volt pár szitu amit nyugodt körülmények között biztos vagyok benne, hogy sokkal jobban oldottak volna meg, de így a rutinos nagycsapatok ellen, akik évente 20-30x alkalommal játszanak mainstage-en, nem sok sansz volt), örülnék ha ez erőt adna nekik a továbbiakra, és folytatnák a melót, mert ebből még lehet valami.
Bár a fentieket utólag végigolvasva egy kicsit negatívnak tűnhet a review, de csak a segítő szándék miatt fostam ennyit a szót, meg amiatt mert együtt érzek a szervezőkkel, és nagyon drukkolok, hogy legyen még sok ilyen rendezvényük.
Szeretném megköszönni mindenkinek aki részt vett az esemény létrehozásában, szervezésében. Nem voltam még ilyen jellegű eventen, hatalmas élmény volt megtapasztalni a virtuális világ ezen IRL lenyomatát, a szervezőknek nincs okuk bármiért a szégyenkezésre, nagyon fasza volt, még sok ilyet!!!!
És:
-
-
őstag
válasz po1son #69688 üzenetére
A magyar állam adott rá 2 milliárd forintot, még ha a fele visszacsorgott, akkor is azért volt miből fizetni a díjazáson felül felmerülő költségeket (helyszín bérlés, rendezés, casterek fizetése, csapatoknak szállás, gondolom még a repjegyek is, stb.).
Szerk.: az mondjuk számomra nem világos, hogy a 2 milliárd forint csak erre a V4-re vonatkozott vagy ez egy hosszabb távú dolog össztámogatása.
[ Szerkesztve ]
"Less but better" - Dieter Rams
-
őstag
válasz gyáliSanyi #69685 üzenetére
Mindenki kapott:
1. € 200k
2. € 100k
3-4. € 50k
5-8. € 25k"Less but better" - Dieter Rams
-
ReFleXx
addikt
-
gyáliSanyi
őstag
Pénzbe mennyit nyert a MouseS. tudja valaki?
Live poor, die rich.
-
ReFleXx
addikt
hat a csarnok 99% VP drukkerrel volt tele, vagy a mouz drukkerek nagyon meghuztak magukat
en csalodott vagyok, VPnek drukkoltam , ez a michu gyerek hozta amit kellett, sot.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
adise
őstag
válasz gyáliSanyi #69675 üzenetére
nyilván azért kapott ki mert idősebb volt az ellenfélnél. remélem nem gondolsz ilyen ostobaságot komolyan
-
fatal`
titán
válasz gyáliSanyi #69675 üzenetére
Igen, minden mapon hosszabbítás van döntetlen esetén az egyenes kieséses szakaszban (a legtöbb tornán a csoportmeccseken is).
-
gyáliSanyi
őstag
Szegény Virtusnak nem jött össze. Pedig még 14-12-re vezettek is, de a végén 14-16-ra kikaptak.
Talán már öregek lettek hozzá a srácok. Ketten már szemüvegesek is lettek a sok CS-től.Mi van olyankor, hogyha 15-15 lett volna az állás azaz döntetlen?
Hosszabbítás lett volna?Live poor, die rich.
-
Franklin
addikt
Mouse behúzta, GG
A végére meglett a 100k néző Twitchen, meg még 85e az oroszoktól (Izakooo streamjén).
-
adise
őstag
csak hogy miért is szerethetőbbek mint egy két majom team [link]
-
Bence942
tag
Helló. Valaki itt ismeri a Hammeur programot amivel átlehet alakítani a cs go textúrákat?
-
Andris837
senior tag
No indulás, kíváncsian várom a mai mecseket. Hajrá HR!
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
dugo_
veterán
válasz gyáliSanyi #69665 üzenetére
Sosem a nyert/vesztett meccsek darabszámától függött.
-
fatal`
titán
válasz gyáliSanyi #69665 üzenetére
2 losera ledob, ha csak nem nagyon szoros, vagy magasabb rangúak az ellenfelek (és a csapattársak).
De 2 winre is visszadob, ha rögtön nyersz.
-
-
gyáliSanyi
őstag
Breaking!
Ma feldobott egy nyert meccs után egy rankot és közvetlen 2 vesztes kör után visszadobott!
Változtattak volna rajta, idáig mintha 3 meccsenként dobott volna.Live poor, die rich.
-
szebe
addikt
válasz zarayg #69663 üzenetére
Kisebb food-truck show van kint a parkolóban, szerintem egész normálisak az árak. Én ma a Zing kocsijára mentem rá, sima hambi krumplival 1500, ez máshol sem olcsóbb.
(egyébként ezen kívül a 3 nap alatt se piáért se kajáért nem fizettem )
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
zarayg
aktív tag
válasz Andris837 #69662 üzenetére
Papíron le van írva, hogy nem lehet bevinni semmit, de normálisak a bizti őrök, nekünk ma megengedte, hogy bevigyük ami nálunk van, de nem tudom neked fixre megmondani, hogy legközelebb is bevihető lesz bármi is
amúgy enni - inni ha kell, nem lesz olcsó, ha úgy készülnél
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
Andris837
senior tag
Aki volt kint V4-en meg tudná mondani, hogy kis táskába vizet, vagy üdcsit be lehet vinni? PlayIT-re beengedték, itt mi a helyzet?
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Spet
addikt
-
lemusz
addikt
11-1-ről 12-16ra hozza vissza a meccset a VP infernon, megtörve ezzel az átkot. Elmorzsoltam 1 örömkönnyet, mert már nagyon régóta nem láttam tőlük ilyen comeback-et. Így fixen ott vannak vasárnap az elődöntőben, még ha a FaZe ellen is kell majd továbbjutniuk a döntőbe.
[ Szerkesztve ]
-
-
po1son
addikt
válasz gyáliSanyi #69655 üzenetére
Nem lenne rossz ez a GA jobb tierben a nagyobbak között, csak egyszerűen tényleg több rutin és egy fix csapat kéne. Most egészen jó kettő mapot játszottak a faze ellen, nem éreztem annyira egyoldalúnak a mérkőzést, mint délelőtt volt a hr ellen.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
gyáliSanyi
őstag
Itt 2:25-nél akkor a T csapat nyert? A meccs végén mindenki halt.
[link]Ilyen vagy hasonló kontrasztos nézetet be lehet állítani a játékba? Vagy csak a videó van így megcsinálva. Sokkal átláthatóbbak a sarkok, mint nálam minden közepes beállításnál.
Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
válasz po1son #69651 üzenetére
Szerintem is összeomlottak a meccs alatt és ezt nem tudták jól kezelni.
A HR azért profibb ilyen téren és a szituáció sem idegen tőlik egy ekkora arénában.
CZ-vel azért pár pozíciót megfogtak a GA-sok. Lehet tényleg lesz egy nerfje ennek is, ha rájönnek sokan, hogy mit tud.Live poor, die rich.
-
PeL
addikt
Azért a chat elég szánalmas, vagy MO.-t fikázzák benne vagy spamelik random f*szságokkal A zenét meg elég bénán loopolták be a szünetekbe...
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
válasz po1son #69651 üzenetére
Lehet nem jön ki ilyenkor az igazi skill a kiscsapatoknál, akik úgy küzdötték ki magukat a selejtezőn. Bár még nincs fülsüketítő drukk, de major szintű a színpad, lámpák, hype miatt olyan feszültség lehet bennük hogy kritikus pillanatokban megremeghet a kéz. Persze ez egyénfüggő is, de nekem tuti 120-as lenne folyamat a pulzusom és így a high szenzim beremegne. A meghívottak hozzá vannak már szokva ehhez, higgadtan tudnak dönteni meccs közben.
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz lemusz #69645 üzenetére
hehehe, meccs közben (hr ellen) néha a kamera ránézett a ga-s arcokra, hát már az egyik fő buktatója ennek a csapatnak az érzelmek, pedig akkor még fordítható lett volna a meccs....
Másrészt bárki bármit mond, azért aimban feltűnően sokkal erősebb a hr vagy csak ekkora lámpaláz volt?STEAMID/WOT nick: po1son_
-
lemusz
addikt
-
gyáliSanyi
őstag
-
gyáliSanyi
őstag
Azt hittem, hogy a HE nem fog játszani GA ellen és mégis.
https://www.twitch.tv/esporthucsLive poor, die rich.
-
lemusz
addikt
LOL mik azok a puppy szemek Gabinál?
[link][ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Nincs nagy tömeg, de jól van ez így. Ha tömve lenne a stadion az lenne a furcsa, még azt sejtetné, hogy magas a munkanélküliségi ráta Magyarországon. Szintén vasárnapi zenész btw.
-
CosmoBacsika
tag
válasz Redneck #69637 üzenetére
A neve adott. Jelenleg júliusig Magyarország a V4 soros elnöke. Komoly büdzsé volt elkülönítve V4 témájú rendezvényekre, eseményekre, stbstb. Valszeg ebbe sikerült belekapaszkodnia a szervezőknek, így lehetett elkölteni a pénzt. Majd a rendezvény után, személyes tapasztalattal bővülve gondolom mindenki ír majd review-t, én is szeretnék, főleg, hogy rendezvényes szemmel van véleményem. A promó kapcsán én csak azt nem értem, hogy mainstream médiában (de még online is) miért volt ilyen gyenge az esemény promója. Ekkora büdzséből erre komolyan költeni kellett volna, bár gondolom kampányidőszakban nehéz lehet bekerülni a felületekre.
-
gtamate2
veterán
Én is vasárnap fogok lenézni, az első benyomások nagyon pozitívak, szerintem kitettek magukért a szervezők. Írtam is egy összefoglalót a V4 CS:GO szekciójáról.
*Sn0w
-
IgnisFatuus
aktív tag
Valahol el kell kezdeni, hidd el, jövőre ha ekkora marad a díj, már rendesen lesz rá kereslet a V4-ek között és lesz elég neves csapat. Akkor maximum érdekességnek lesz pár nem V4 meghívva, hogy még vonzóbb legyen az esemény.
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
.LnB
titán
Nézd, jelenleg Magyarország a béka segge alatt van az esport térképen. Valamit le kell tenni az asztalra, hogy egyáltalán felfigyeljenek ránk. Teljesen mindegy, hogy mi a rendezvény neve. De ha megnézed a LoL és Fifa részvevők szépen beleilleszthetőek a V4 séma alá.
Az, hogy CS:GO-ban meghívtak három nagy csapatot az a hírverés miatt kell. Főleg a Faze. Szerintem nagyon is jól tették, hogy meghívták őket. Én is csak azért megyek ki. Mindig is szerettem volna eljutni Katowice-be, vagy Frankfurt-ba, de nem olcsó és nincs közel. Így most legalább kicsit közelebb hozták ezeket a profikat nekünk.
Aztán az se mellékes, hogy Redeye is itt van. Gondolom ő se ingyen jött, de ha tisztában vagy vele, hogy neki mekkora szerepe van az esport-ban, akkor jól jöhetünk ki ebből hosszú távon, ha sikerül őt meggyőznünk arról, hogy értékes piac vagyunk. (Mondjuk területileg sztem túl közel vagyunk Katowice-hez, hogy üzletileg megérje ide is elhozni mondjuk egy major-t.)Szóval ez a sok pénz egy globális reklámra ment el gyakorlatilag. Egyszerűen ha akarunk valamit, akkor csak ez az egy mód volt, hogy mi is bekapcsolódjunk az esport vérkeringésébe. Mert a magyar játékosokkal sose fogunk.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Redneck
nagyúr
Oké, csak akkor fusson inkább Rókamóka vagy BohócLAN néven és mellé ne a visegrádi négyekkel dobálózzanak. "four made their way to Budapest via qualifiers in the Czech-Slovakian region, Poland, and Hungary."
Helyesbítés az előző kommenthez: a VP kivételével egyik sem V4.
Egyébként örülök hogy színvonalas eSport rendezvény lesz Budapesten, csak kicsit szomorú vagyok hogy nem olyan versenyt hoztak össze amire többen kíváncsiak és jegyzik is valahol.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
RexpecT
addikt
A facecameket jól felcserélték, illetve a minimap UI se sikerült valami jól, a többi viszont tetszetős.
-
.LnB
titán
válasz Redneck #69632 üzenetére
Nem estek túlzásokba. Azért se baj, mert így legalább rendben lesz a lebonyolítás, nem vállalták túl magukat. A pénzdíj meg kellett, hogy egy Faze, VP eljöjjön.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Redneck
nagyúr
válasz lemusz #69627 üzenetére
A helyszín frankó, és biztos a szervezés is rendben van. Mondjuk továbbra sem értem hogy lehet ennyi lóvét kiosztani egy 8 csapatos bohóc LAN-ra ahol 3 nagyobb csapat van csak jelen. Lehetett volna egy 16 Tier1-Tier2 csapatból álló verseny amire jóval többen kíváncsiak, emlékezetesebb és a végeredménye is mérvadó...
GhanBuri Ghan:
Ezen az összdíjazáson több külföldi oldalon is meglepődtek a kommentelők. Mielőtt valaki letrollkodna hogy nem tudok örülni egy ekkora versenynek itthon, ne tegye. Nem örülni nem tudok, csak baromságnak tartok kiosztani ennyi zsetont ilyen noname tornán.Ha már visegrádi négyek, mi a francot keres itt a három nagyobb csapat?
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
.LnB
titán
válasz GhanBuri Ghan #69625 üzenetére
Twitch-en lesznek a streamek: [link]
-
lemusz
addikt
-
RexpecT
addikt
válasz GhanBuri Ghan #69625 üzenetére
Passz, de HLTV-n tuti hogy kint lesznek a streamek.
-
RexpecT
addikt
Elég pöpec lesz a V4 aréna (Oskar rakott ki Instagramra videót).
-
HdRew
őstag
Srácok, avassatok már be kérlek.
MM. Vannak a "csapattársaim", akik egyszerűen hülyék, mint a... Inkább vesz 1 flasht 1 m4-gyel, mikor B-re vagy hosszúra megy, mint venne egy SMG-t vagy a fene tudja mit, és még tudna venni mellé molotovot, gránátot és smoke-ot, ezáltal megakadályozva a korai halált és a rusht.
Most én vagyok hülye, vagy nem tudom. De egyszerűen nagyon gáznak érzem, hogy akárhova megyek, én az esetek 70%-ában le tudom védeni azt a területet, ahova megyek, mert viszek magammal mindent, aztán mindig oda tudnak bemenni, ahol én nem vagyok, és ez baromi idegesítő számomra..
-
Xero
nagyúr
válasz RexpecT #69616 üzenetére
Ezt Ben-el már tegnap lezongoráztam discon.
Ahogy szebe is írta fentebb több mint valószínű, hogy boldog-boldogtalan behúzta a konferenciát is, de lévén arról is lesz stream, így nem hat meg túlságosan lelkileg, hogy ki kell hagynom.
Viszont miután megindítottam a sírást discon, jött egy follow up üzenet is amiben kiemelték, hogy mire is nem kaptam belépést.
[ Szerkesztve ]
-
-
RexpecT
addikt
Érdekes ez a V4. Haverom megkapta a belépési QR-t, ma meg kapott egy ilyen üzenetet:
"Tisztelt Hölgyem / Uram!
Köszönjük az érdeklődést a konferenciánk iránt, azonban az óriási érdeklődés
és a limitált férőhely miatt sajnos nem került fel a listára."Délelőtt még azt írták, hogy helyszínen is lehetőség lesz regelni, szóval gondolom valaki benézett valamit.
-
MODERÁTOR
Ki az aki innen tervezi, hogy kinéz?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
RexpecT
addikt
válasz zarayg #69607 üzenetére
Én is regisztráltam előre, meg is kaptam a hétvégén az értesítő mailt, megerősítés után pedig a QR kódokat.
Szebe:
Igen, a honlapon is kint van, hogy regisztrálj a helyszínen. Kérdés, hogy erre mekkora esély van a helyszínen, Vasárnap az első elődöntő előtt.[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
V4 helyszíni regisztrációval kapcsolatban van valakinek valamilyen belsőbb infója? Van még hely bőven?
-
ilovedigweed
senior tag
1 játék, 21 barát, 200 óra játék idő. Nem meglepő...
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Powerbank topik
- általános iskolai rendszergazda
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest