- Apple MacBook
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackki
őstag
válasz
demerion #42347 üzenetére
ilyen részletesen leírom én is
hozzáteszem duke nukem óta játszom ezekkel a beállításokkal fps-t, talán csak BFekben nem használom, mert ott a járművek miatt elég nehéz.
IJKL
O - Jump
U - Crouch
P - Use
V - ingame voice
Alt Gr - Aim
Space - Walk
é - Reload
. - Molotov
, - KnifeAzért szeretem mert kisujjal nagyon sok gombot eltudok érni így. WASD-nél a hüvelyujjal azé nem olyan egyszerű
-
demerion
tag
válasz
IMIIKE1998 #42295 üzenetére
Ha már mindenki leírta akkor énis
WASD
Shift - walk
Ctrl - crouch
Capslock - TS
X - molotov
C - heg
F - flash
T - smoke
V - ingame voiceegéren nincs pluszgomb igy az kimarad
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
wannnabeees #42345 üzenetére
Egyébként szerintem sincs ilyen.
Valamilyen forrásod van róla? -
wannnabeees
aktív tag
sasból lebuktam dmg-be
Utána 12 vereség kellett egyhuzamban az mge-ig úgy, hogy 16-3ra kaptunk ki mindig fixen (első három kört lehoztuk). (utána afk mindenki)
Nova 3-4 játékosokkal mentem.Normál accon 4-5 vereség egyhuzamban és visszadob.
Egyébként okos volt a hozzászólásod.
-
dugo_
veterán
válasz
wannnabeees #42341 üzenetére
DDD
Valve Anti Derank System. minden wannabe smurf fórumon ezzel ijesztgetik a derankolni vágyókat. megmosolyogtató.
miazmá:
valószínűleg közel MGE alatt voltál már/erősebb ellenféltől kapsz ki/a bukta és a kevés kill mellett jól lövöd azt, ami összejön, azért tart ilyen sokáig elérni a sima kalát, de ne add fel. -
miazmá
tag
válasz
wannnabeees #42341 üzenetére
lol ilyen is van?
Lehet h változtattak nemrég a rangokkal vmit és ezért nem megy azon a szinten amin eddig voltam? -
miazmá
tag
Az miért van hogy hiába bukok 1folytában, nem esek vissza rankban?
mg2-ig simán eljutottam, de az utóbbi pár napban nem tudok nyerni alig van killem, az enemy meg 30-40-ekbe lövi magát??
Már vagy 10 bukta zsinórban és semmi.. -
Joe Swanson
senior tag
válasz
Gentlelelele #42337 üzenetére
Ez jó cucc lenne, ha működne... berakom a resource mappába, és indítási opcióként beírom ezt: -language bananagaming és, nem megy...
Szerk.: Megoldva.
-
Xero
nagyúr
válasz
Gentlelelele #42337 üzenetére
Palm grip. A 4 és az 5 is hüvelykujjnál van. A lastweapon-nél a mutatóujjamat váltom át görgőre. Gyűrűs és kisujj egér jobb oldalán végig.
-
Gentlelelele
aktív tag
saliven : Én ezt a text mod-ot használom : [AWESOME TEXT MOD - INSTALLATION & PREVIEW | Counter-Strike: Global Offensive]
Nagyon hasznos több szempontból iswjbhbdux : Ezzel a módszerrel, hogy ha felfelé akkor primary és ha lefelé secondary weapon-t vesz elő, szintén nem tartom jó megoldásnak. Vagy előző fegyverre van állítva a pisztoly, vagy pikk pakk kinyúlsz és megnyomod az 1-est/2-est. Persze mindenki máshogy szereti, csak számomra kissé fura. Viszont ebben az esetben is túl lehet
Xero : Egy kérdés feléd. MIlyen módon fogod az egeret ? Gondolom a mouse 4-5 az egér jobb vagy bal oldalán lenne és bal, jobb gombot, iletve a görgőt is használod. Váltogatod az ujjaidat rajta, vagy hüvelykujj az oldalán, mutató középső és gyűrűsujj a bal, jobb és görgőn van ?
-
htc07
addikt
nekem az ugrás mouse5 (hüvelykujjnál ez a pgup/pgdn gomb), szerintem sokkal kényelmesebb.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
IMIIKE1998 #42331 üzenetére
Megpróbálom a QWES verziót.
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
Ne haragudj de tényleg nem értem. Ha a kisujjamat rakom az 'a'-ra, ugyanúgy letudom nyomni egyszerrre az 'a'-t és a 'w'-t is különösebb kényelmetlenség nélkül. Sajnos így nem tudok semmilyen pozitívat írni a problémádra, mert nem látom át hogy mi az ami nem megy.
-
adise
őstag
válasz
ugorj görgővel
-
Lackki
őstag
válasz
vegyél laptop bill-t
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
wannnabeees #42329 üzenetére
De a mutató illetve a gyűrűs ujj túl hosszú a kozepsőhöz képest és nem tudom lejjebb nyomni a 2 mellette lévő ujjamat.
-
szebe
addikt
A fegyverváltogatósdira még egy észrevétel. "Jó érzékkel" kivették a GO-ból a hud_fastswitch "x" parancsot, ami 1.6-ban még létezett, de már asszem source-ból is kikerült valamelyik update során. Ehhez is kellett jó pár óra játék, míg megszoktam...
-
wannnabeees
aktív tag
SZERK:
pl:
+right ;+forward
folytonos forgás jobbra : no meg fut előre a forward miatt-novid nincs bejelentkező intro játék belépésnél : ez nem konzol parancs, hanem indítási paraméter
cl_righthand 0 jobb kézben a fegyver : bal kézben a fegyver
cl_righthand 1 bal kézben a fegyver : jobb kézben a fegyver(#42327) IMIIKE1998
Én őszintén nem értem a problémádat. Személy szerint én úgy tartom a kezem a billentyűzet felett, hogy merőlegesen esik kb az ujjam a billentyűkre. Tehát a w-t ugyanúgy elérem, csak a te esetedben kicsit jobban kibban meg kell nyomni, vagy hogy mondjam. -
MurdR
veterán
válasz
IMIIKE1998 #42327 üzenetére
Akkor a QWES (Q-b, W-e, E-j, S-h)-re állítsd be a mozgásodat.
-
lemusz
addikt
válasz
IMIIKE1998 #42325 üzenetére
fotózd le
-
MurdR
veterán
válasz
IMIIKE1998 #42322 üzenetére
Imike, nem fogok most visszakeresni, de 15x leírtuk, hogy magasítsd meg a W-t.
-
Vanir
veterán
válasz
IMIIKE1998 #42322 üzenetére
Magasitsd meg a W-t valamilyen uton-modon. Ragassz ra egy masik gombot vagy valami hasonlo.
-
IMIIKE1998
őstag
Az idétlen billentyűzet-fogásról hogy szokjak le? Sajnos mióta "rövidebb lett" a középső ujjam kicsit több, mint 1 centivel, rászoktam arra, hogy mutatóujjal nyomom a W-t, de ez sok helyzetben hátrány, pl. nem tudok rendesen guggolni akció közben, a space-t nem tudom rendesen így nyomni, ezáltal nem tudok normális ugrani, de egyszerűen nem tudom megszokni, hogy a középsővel nyomjam a W-t, bár az is igaz, hogy régen is ilyen "idétlenül" játszottam. Szerintetek hogy kellene átszoknom?
-
salieven
aktív tag
Na nekem parancsokkal lenne kérdésem.
Láttam nem egy streambe már olyat hogy meccs elején beírnak valamit a consolbe és csak az okozott/kapott sebzéseket írja ki onnantól a játék nekik. Ez a parancs pl mi? Mert nekem kidobál közbe közbe némi más infót is és mondjuk én erre csak a clear parancsot szoktam használni hogy takarítsa a consolet, de szerintem van rá más parancs is csak nem találtam még meg
És azt még mindig nem találtam meg az istennek sem hogy a dynamic crosshairnál hogyan tudnám állítani (style 5) hogy lövés közben ne nyíljon ki akkorára a célkereszt. Erre van egyáltalán valami parancs?
-
SRII
őstag
őrülök,hogy ennyi maradt meg bennetek!
-
SRII
őstag
MurdR lenyíttam az összefoglalt........
(jó volt a tegnap éjjeli csata
)
Ha már conlose kódok, nem lehet az összefoglalót kiegészíteni egy consol parancsok segéd összesítővel, mik mire valók és azt folyton bővíteni? pl: (docs.google.com)
Bármilyen hihetetlen, nem tudom és szerintem sokan nem tudják mi mire való, és egyáltalán van e ilyen!pl:
+right ;+forward
folytonos forgás jobbravoice_scale 0.5
ingame állíthatód a chat hangerejét-novid nincs bejelentkező intro játék belépésnél
cl_righthand 0 jobb kézben a fegyver
cl_righthand 1 bal kézben a fegyver
stb stb stb
persze ez egyeseknek alap, de sokan nem is hallottak róluk, sőt azt sem tudják ,hogy ezek a console kódok megkönnyítik a játékot, és egyénre lehet szabni pár dolgot. -
Lackki
őstag
hamár configról beszélünk, akkor megkérdezem már tőletek, hogy nálam miért nem működik az autoexec.cfg?
sokan mondták, meg olvastam is ezt a scopelás közben ha mozgok akkor homályos a célkereszt és ezt 4 sorral meglehet oldani a cfg-ben és így játszanak...
Na most én hiába írok autoexecet és execelem játékban, vagy írom be launch optionsbe nem olvassa be. Config.cfg-be is ha beírom simán csak eltűnik onnan... -
Xero
nagyúr
Akkor már én is leírom, mert nekem is fura némileg a felállás.
WASD alap.
Q - TeamSpeak
CapsLock - Ingame audio
Shift - guggolás
Space - ugrás
Mouse 4-5 - walk
Görgő benyomás - Last weapon
Görgő fel-le - ugrás (bár ezt mostanában kibindelem, nem bunnyzok)A mouse 4-5 ami érdekes innen. Így át tudok váltani guggolásról walkra úgy hogy még véletlenül se lépjek el, illetve a mouse 3 last weapon érdekes, így tudok közben stabilan mozogni bármerre.
-
Arkennys
addikt
válasz
Gentlelelele #42302 üzenetére
nem tudom, nekem és ismerősöknek is görgőn van jópár embernél hagyva a fegyverváltás, nincs ebből gond, tényleg megszokás kérdése
A Q-n nekem pl a játékon belüli hangkomm van, szintén megszoktam így és flottul működik.
Egyébként valaki aki tud felelni: Van más működő opció, ami azt teszi mint a server picker? Mert az nekem már jó ideje nem igazán teszi a dolgát rendesen, gondoltam megkérdezem, hátha van más opció orosz felebarátaink kiszűrésére. (Tudom, full 5 ös premade, de azon kívül
)
-
wjbhbdux
veterán
válasz
gorgo fel - fegyver
gorgo le - pisztolyigy nem lehet tulgorgetni es akarmekkora erovel lokheted ami epp kenyelmes az adott eger tartasban
-
Lackki
őstag
válasz
sose volt bajom a görgős váltással
mióta cs-zem neten azóta így használom és nem volt bajom belőle... persze megszokás
én IJKL-en játszom pl, mouse 4-5 a flash smoke, middle button a last used wep, jobb klikk a reload
Mivel én voltam mindig a wp-s a csapatban ezért anno zoomot átraktam egérről, mert így fixen tud állni a kezemben az egér zoomolgatásnál is és ez sokat számít. Anno sokat kiröhögtek, viszont egyre több playernél látom ugyanezt -
Gentlelelele
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #42295 üzenetére
Görgőre ne tedd a fegyver váltásd ! Nagyon idesesítő tud lenni, ha netán túl pörgeted, illetve ha a csapattársaid téged néznek te meg váltogatod a fegyvert jobbról balra élrtelmetlenül... kissé feszülté teheti őket
Én a WASD feletti számokat használom, illetve a Q-t. AMikor épp biztosnságban vagyok, vagy biztonságban érzem magam akkor a megfelelő kombót összeállítom és a q használatával kiküszöbölöm, hogy pl a 3 nade közül kikeressem hirtelem a flasht. Mindig a helyzethez igazítom őket
Ez a rossz szokás nekem is megvan, bár én inkább source-ztem mint 1.6
Viszont mindegyiken csak non-steam.
Illetve a görgőre én a jump+ -t állítottam, hogy tudjak bunny hoppozni. Nálam még újdonság, hogy a SPACE-el gugolok, mert a laptopomon elromlott a Bal CTRL
Most már nincs semmi gond a bal CTRL-vel csak már megszoktam, hogy space-el guggolok. Kis ujjal olyan görcsös nekem használni a guggolást és ha nem adok a higiéniára, akkor a nagy köröm miatt lecsúszik róla az ujjam
-
expander
senior tag
aki awp loves utan kesre valt az valoszinuleg regi 1.6-os, ugyanis a kezdeti idokben gyorsabb volt 2 q-t (nekem pont capslock amugy) nyomni, mint megvarni amig ujratolt az awp. ezt javitottak kesobb 1.6ban is, es GO-ban is teljesen felesleges csinalni, de en sem tudok leszokni rola
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Formula-1
- Apple MacBook
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Eredeti játékok OFF topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest