Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kempeti
tag
Melyik az a launch, amivel a játék betöltőképét lehet kikapcsolni, amikor indítom?
Megvan[ Szerkesztve ]
azt mondták neszerepelj, te úgy hallottad nesze rappelj!
-
Xero
nagyúr
válasz Franky2Ster #27045 üzenetére
Amiket leír azok cfg-on keresztül nem elérhetőek online vac serveren. Amire Te ácsingózol az simán csalás.
Ez nem bohócfps, hogy cfg-nak köszönhetően félisten legyél.Tőlem mehet tovább ez a téma én csak röhögök az ostobaságon.
-
mepet
addikt
Engem pl. érdekel, bár kizárólag technikai szempontból, hogy hogyan működhet. Különben meg csalásnak tartom, amit mélyen elítélek. Bár, ha emlékszel még, én pl. a több accountot használókat is csalónak tartom, de ez most nem tartozik ide (ezen a múltor is többen "besérültek")...
-
Xero
nagyúr
válasz Franky2Ster #27043 üzenetére
1. A kutya sem kíváncsi rá. Kissé szánalmas is.
2. Kicsit még erőlteted és a forumon is pihenőt kapsz. -
IreN!CuS
őstag
válasz vorosmarti #27041 üzenetére
Már mikor meghalt
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz vorosmarti #27039 üzenetére
Ám nem tudom mit pörögtök ezen a vac banon amikor a legegyértelműbb faszcibálókat sem rakják ki....
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
vorosmarti
senior tag
Kíváncsivá tettél ezzel a hsz-el, és megnéztem a linket, eddig csak az elv meg a hozzáállás miatt voltam "felháborodva". Nemcsak nem járt le, de azt írja: May not ship to Hungary
Ez legjobb esetben is csak egy eladó account, sztem, bár annak sincs sok értelme. Ha meg cheat, akkor úgyis jön a VACation.
-
Scale
őstag
válasz Franky2Ster #27029 üzenetére
Még le se járt az aukció amit linkeltél, de te már megvetted
-
Elemental
addikt
És ez miért jó?
-
törölt tag
-
okipoki
aktív tag
Üdv!
Olcsón keresek cs go láda kulcsokat.Ismer valaki megbízható kollégát?
-
Xero
nagyúr
Egy cfg pont semmit sem csinál. Ha mégis, akkor nem cfg hanem nettó csalás. Amiről annyi a véleményem, hogy az egyébként az életben is semmirekellő balf*szok eszköze.
-
törölt tag
Nem sokáig
De amúgy eléggé élettelen lehetsz, ha 30+ létedre csalsz egy játékban
[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
VACation incoming, de ne mi legyünk a hibásak majd.
-
Franky2Ster
senior tag
Megvettem a konfigot és lám mükszik!
-
daniele
aktív tag
válasz bencsikgab #27026 üzenetére
Kulcsokat is árulnak sokat külön, már egy ideje fenn van a hirdetés és még nem moderálták.
[ Szerkesztve ]
-
bencsikgab
tag
válasz daniele #27025 üzenetére
Szigorúan tilos a következő termékek, szolgáltatások hirdetése:
[...]
Számítógépes játékok accountja (hozzáférés, regisztráció, felhasználói fiók) és az azokhoz kapcsolódó játékok, melyek nem használhatóak a fiók nélkül (bővebben), illetve (tipikusan az ún. MMORPG) játékokban használatos virtuális tárgyak (karakter, pénz, egyéb). -
daniele
aktív tag
Valakit esetleg nem érdekel ár alatt kés?
-
vorosmarti
senior tag
válasz Franky2Ster #27016 üzenetére
Mit értesz azon h idióta? Azt hogy senki nem támogat egy csalót? A következő kérdés a wh lesz, aztán meg aimbot, egyebek?
Mondjuk én pont
leszaromteszek rá, úgysem találkozom egy meccsen ilyen skill-el, de azt hiszem itt, nemigen lesz komoly támogatód. -
birozoli7800
senior tag
válasz Franky2Ster #27004 üzenetére
Ilyen butaságot még nem láttam..
-
törölt tag
El akarod rontani mások játékát, meg sírsz. Ezt a 2 dolgot csinálod ezen a fórumon. 30+ létedre eléggé naív és hülye vagy.
-
törölt tag
How to IGL + AWP T-ben 0-7ről fordítottuk. 7-1nél beirta a bottomfragger hogy 16-1 lesz a vége..Na persze!
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Hidd el, ebben most tényleg veled van a baj. Orbitális baromságokat írsz és cselekszel. Néhány tipp:
1. A naívságodon próbálj faragni.
2. Ne szórd a pénzt ilyen hülyeségekre.
3. Ebayt lehetőleg kerüld messziről, főleg ha virtuális dolgot akarsz vásárolni.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
freaghill
őstag
Persze, csak te vagy normális mindenki más helikopter
-
wjbhbdux
veterán
-
törölt tag
válasz Franky2Ster #27010 üzenetére
Megérdemled, hogy kipakolnak minden héten.
-
wjbhbdux
veterán
-
Slystyle
őstag
válasz Franky2Ster #27010 üzenetére
Biztos ki lehet játszani, minden rendszert ki lehet, bármiről is legyen szó. De nem értem a lényeget, hogy miért kell neked Global? Miért éreznéd magad jobban, ha neked a rangod az lenne, de a játékbeli tudásod nem azt reflektálná.
-
maathe
senior tag
Mennyire jó ötlet pénzért venni skineket? Azaz nem tudja majd valahogy a Steam support segítségével vissza szerezni a cuccokat? Lenne egy elég jó üzlet, a tag is megbízható abból a szempontból, hogy nem húzza be a pénzt, de lehet arra játszik amitől én parázok.
-
mepet
addikt
Egy ezresért én is odaadom a cfg-met! Érdeklődni privátban!
-
regener
veterán
Te amúgy hány éves is vagy?
Ezt komolyan kérdezed?S még csodálkozol hogy eltűnnek a skinjeid...
-
wjbhbdux
veterán
-
Slystyle
őstag
És ez miért is lenne jó?
-
Franky2Ster
senior tag
ebayen vásárolható rang update cfg.Kérdésem az lenne próbálta-e már valaki?Már 2,5 eurótól elérhető: [link]
-
hNp88
aktív tag
válasz #56230144 #27000 üzenetére
te jóóóóóóóóóóóó ég... én azt hittem ez csak valami source filmmakerrel készült poén videó, de nem, a -lv TÉNYLEG MŰKÖDIK
high violence nincs véletlenül? próbáltam -hv paraméterrel indítani, de semmi
[ Szerkesztve ]
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
Xero
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest