Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• diegho

nagyúr

válasz illusiON #5660 üzenetére

erről annyit, hogy mikor megjelent a source és fél éves volt kb, akkor volt 4-5 éves az 1.x és megjelenés óta azzal játszottam, átmentem source-ba, akkoriban még elég volt az 1mbit net és nem volt 20-120 közötti ping ugrálásom vele a 66tick miatt és szépen be tudtam lőni amire rálőttem, most, hogy akad a netem miatt az egész és gyakran futok, majd a lag hátradob, enyhén másabb lőni. Sokszor lövök 0hit-et távolról pontozva ak-val, vagy közép távolra a szokásos 3 töltényes sorozatokból is az esetek többségében talán 1 hit talál. Ezeket még el is viselném, mert megoldom, hogy közel legyen az ellenfél, de amikor előttem áll és vérzik a lövéseimtől, de ugrál a pingem és mikor meghalok kiderül 0 hit-et kapott, ez elég idegesítő tud lenni. Remélem a t-home már hamarosan tud sávszélt emelni és akkor elmúlik ez a marhaság. Amúgy mekkora feltöltés lesz elég a játéknak? 192kbit/s már elég? Mert akkor nem fizetek feleslegesen a 8mbit-es netért amiből talán 6ot ha tudnak biztosítani és úgyse használom ki.

Új hozzászólás Aktív témák