Hirdetés
-
GAMEPOD
Clash Royale
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pethYeti #1625 üzenetére
Van amelyik log bait de rengeteg olyannal találkozok aki kirakja mint value lapot. Ráadásul nálam pl nincs zap, de sokan azt is futtatják a dekkekben, tehát marad még amivel tud reagálni.
Ebarbi ellen nekem jól megy, gyakorlatilag a kazánnal elterelés vagy skeleton armyval elég jól lehet védekezni ellene, illetve nekem vésztartaléknak a firespiritek is bentvannak ellenük, ha zap/log-t kap pl a skeleton army.
Royal az nyers value szerintem, igaz mivel RG-vel játszom én is, így nekem kevésbé zavaró illetve ügyes épülethasználóktól ki szoktam kapni vele.
Nálam továbbra is a hog/inferno toweres, mineres csipegetős dekk az amivel nem nagyon tudok mit kezdeni, illetve van olyan változata ami freez-t is használ, talán az még undorítóbb.
Illetve megjelentek megint a 3 musketeers dekkek, ott is nagyon észnél kell lennem, mert seperc alatt lebontanak bármit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- i9-9900KF RTX 2060 16GB DDR4 1TB SSD Gamer PC!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest